- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
ya bu multivitamin nasıl bir şey ? bir zararı varmı mesela ?
Supradin all day falan var ya onlar gibi
Vücut zaten vitamini depolamaz fazlası idrar ile atılır
yani herhangi bir zararı yok ?
Bende bu ay çok sanci cektim canım dündu hatta gecmese bizde gidicektik şükür kendiliğinden geçti sökülemedigim icinmi oldu anlamadimCnm ben adet oldum demistim hatta bugün acile gitmek zorunda kaldim. Adet sancisindan ama 3. Günü tuttu agri serum verip gönderdiler ilk defa böyle bisey oldu
Haksız mıyım. ? Arkalarından koşmak gerek miyor ki. Sonuçta hepimiz kocaman bayanlarızhıhh bunu beğendim kuzum yazsınlar bizde merakta kalmayalım belirtim var yazsınlar, yok yazsınlar, regl oldum yazsınlar ama en çokta hamileyim yazsınlar ama bişey yazsınlar...
Cok geçmiş olsunCnm ben adet oldum demistim hatta bugün acile gitmek zorunda kaldim. Adet sancisindan ama 3. Günü tuttu agri serum verip gönderdiler ilk defa böyle bisey oldu
Hiç bir zararı yok. Aksine vücutta eksik olan vitaminleri telafi icin takviye. Eczaneye sorup alın. Ven ramazanda sahurda mutlaka icerim. Yoksa acliga dayanamıyorum :)ya bu multivitamin nasıl bir şey ? bir zararı varmı mesela ?
Geçmiş olsunBende bu ay çok sanci cektim canım dündu hatta gecmese bizde gidicektik şükür kendiliğinden geçti sökülemedigim icinmi oldu anlamadim
Hahaha :)) yazıyorum çalışmalar son sürat devam . Razaman bitse tatil i daha iyi değerlendiricemhıhh bunu beğendim kuzum yazsınlar bizde merakta kalmayalım belirtim var yazsınlar, yok yazsınlar, regl oldum yazsınlar ama en çokta hamileyim yazsınlar ama bişey yazsınlar...
Hiç bir zararı yok. Aksine vücutta eksik olan vitaminleri telafi icin takviye. Eczaneye sorup alın. Ven ramazanda sahurda mutlaka icerim. Yoksa acliga dayanamıyorum :)
ya bende genelde çok halsiz bir insanım o yüzden kullansam belki daha iyi hissederim diye düşündüm. ücreti nasıl peki? ve özellikle daha iyi olan bir marka var mı?
duzelmezsem bi deneyeyim canim tsk ederin adetlerim hep sancili olur benim agrim geliyo gidiyo ha oldum ha olacam derken bu saat oldu aslinda bat gunum dundu ben bi gun sonrayi demistim ama esim test yaptirmiyoRica ederim. Sahurda multivitamin için.
Hahaha :)) yazıyorum çalışmalar son sürat devam . Razaman bitse tatil i daha iyi değerlendiricem
Supradin all day 30 tablet 25 tl
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan Bayanlar, buyrun topigime
BAT TARİHLERİ
@SedaUmut 3 temmuz
@morordek 4 temmuz
@Zanamm174 5 temmuz
@kutuphanekedisi 5 temmuz
@melekbaby 5 temmuz
@nisan152 5 temmuz
M melekler-engelchen 6 temmuz
@Petunyasemen 7 temmuz
@berraksucan 7 temmuz
@Kuzum ask 7 temmuz
@Ela2411 7 temmuz
@Emineeemm 8 temmuz
@muntazaman 8 temmuz
@xiexie 9 temmuz
zehragnydn 9 temmuz
@syma12 9 temmuz
@Cemre Yaman 9 temmuz
@tristris 11 temmuz
@nesne 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@maya_gallo 13 temmuz
@Nur_hasret 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
@amelia2 19 temmuz
yesa 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@tostos16 23 temmuz
@endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@beren20 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
S selifor 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
@Zilan92 30 temmuz
@Kayrahan 30 temmuz
YENI BAT VERMESI GEREKENLER
@minikincir ?
BEKLEMEDE OLANLAR
@gulbensworld
P Pimpiriklianneee
@enginkelime
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
Tesekkur ederim Allah razı olsunGeçmiş olsun
Kabız yapar ama bol su içmekte fayda varya bende genelde çok halsiz bir insanım o yüzden kullansam belki daha iyi hissederim diye düşündüm. ücreti nasıl peki? ve özellikle daha iyi olan bir marka var mı?
arkadaslar belirti olabilir mi bu hallerim bi kac gundur fena halsizim ara kasiklarimda agri var adet sancisi gibi bide surekli agliyorum zaten ben bu ay bi garibim ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?