TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Cnm ben adet oldum demistim hatta bugün acile gitmek zorunda kaldim. Adet sancisindan ama 3. Günü tuttu agri serum verip gönderdiler ilk defa böyle bisey oldu
Bende bu ay çok sanci cektim canım dündu hatta gecmese bizde gidicektik şükür kendiliğinden geçti sökülemedigim icinmi oldu anlamadim

hıhh bunu beğendim kuzum yazsınlar bizde merakta kalmayalım belirtim var yazsınlar, yok yazsınlar, regl oldum yazsınlar ama en çokta hamileyim yazsınlar ama bişey yazsınlar...
Haksız mıyım. ? Arkalarından koşmak gerek miyor ki. Sonuçta hepimiz kocaman bayanlarız

hıhh bunu beğendim kuzum yazsınlar bizde merakta kalmayalım belirtim var yazsınlar, yok yazsınlar, regl oldum yazsınlar ama en çokta hamileyim yazsınlar ama bişey yazsınlar...
Hahaha :)) yazıyorum çalışmalar son sürat devam . Razaman bitse tatil i daha iyi değerlendiricem

Hiç bir zararı yok. Aksine vücutta eksik olan vitaminleri telafi icin takviye. Eczaneye sorup alın. Ven ramazanda sahurda mutlaka icerim. Yoksa acliga dayanamıyorum :)

ya bende genelde çok halsiz bir insanım o yüzden kullansam belki daha iyi hissederim diye düşündüm. ücreti nasıl peki? ve özellikle daha iyi olan bir marka var mı?

arkadaslar belirti olabilir mi bu hallerim bi kac gundur fena halsizim ara kasiklarimda agri var adet sancisi gibi bide surekli agliyorum zaten ben bu ay bi garibim ya ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…