TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

İnşallah canım yok ben 1'5yıl düşünmedik niz 4ay oldu deneyeli

Bu arada sizin 2ay daha yeni canımcım sen hiç endişelenme kafana takma Olur inşallah

vaaay cevaba bak sen " ne takıyosun hayatım, bu kadar az uğraştık nasıl olcak?"
Şimdi ben yeterince belirti yaşamaya kendimi ikna etmişken, napayım yani şimdi saçını başını mı yolayım,
yoksa hatanı fark eder de ben öyle demek istemedim felan mı dersin,
yoksa parçalıyım mı?
adetim gelcek se de gelenler geldi bana zaten sinir küpü haldeyim, kurulan cümlenin tehlikesine bakın hele !
halla halla ya, Ramazan değildi de biz mi değerlendirmedik sanki.
Ayrıca olacağı varsa olur, bizim bir numara olduğu zaman da böyle bi zamandı, çok da uğraşmamıştık(!) :))
Pkoluyum,asabiyim.

Kablo kokusu size de geliyor mu, iyice cozutcaz he bebek memek derken :)

Sakin olun . Bir la havle cekin

Dayanamadım valla ) elimde başka da test yok işin kötüsü bi de ilk idrarla yapmadım kafama esti yaptım ama olsaydı çıkardı ya üç gün öncesinden bilmiyorum artık bu konu beni yıpratıyor artık sanki hiç olmayacakmış hissi kapladı beni ağustosta doktora gidecem eşimle niye olmuyor bi sıkıntı mı var diye gerçi kimyasal bir gebelik geçirdim bilmiyorum ya aklımda deli sorular yarın test bulabilirsem tekrar yapim mi bilemedim

inşallah canım

Ya ben düşünmeden edemiyorum ayın 9unda bat günler geçmiyor geçen ay gecikmişti adetm bu ayda öyle olur diye korkuyorm hevesim bosa gidecek hiçbi problemde yok neden gecikti anlamadm bu ay hamilelikten gecikme olur insallah

heheh sakin ol dostumm hep hormonlar...

inşallah gecikmeyi dibine kadar yaşıyorum şuan son bat tarihimin ilk günün den bu yana 41. gün bitiyor ne gelen var ne giden...pko dan korkuyorum...kendimi bi yerden atasım var

Hadi yaa bebek yoksa neden olmus kii adet olamamkta cok kötü gerginlik tavan oluyo

aynen kuzum yaa karnım çok şiş göğüslerde bu gecikme sebebiyle benim hayaller kaldı ağustosa...temmuz için çok hayal kurmuştum resmen birşeyi çok istemeyeceksin yani bu mesajı bir kere daha aldım...bayram sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum hala gelmezse gidiciğim doktora mecbur..

Git dr a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…