- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.021
inşallah canımm yarın arefe allahım büyük dua et canımaminn insallah canimm ya yarin burda guzel haberi paylssirimm
Inşallah hayırlısıteşşekür ederim dualrda hep aklımdasınız inanın ki içten gelerek ediyorum hep dualarımı inşallah rabbim sizlerede nasip edecek inşallah
İnşallah canım yok ben 1'5yıl düşünmedik niz 4ay oldu deneyeliBen de 9 aydır evliyim canım ama bu ay 3.denememiz olacak. İki ay olmayınca hemen aklımda soru işareti oluştu ama dediğin belirtiler yok bende. Siz 2 yıldır mı deniyorsunuz? Bu ay uğurlu gelsin Rabbim bize de tattırsın bu mutluluğu inşAllah birbirimize duâ edelim
Yarın doktora gideceğim İnşşallah yumoşlar büyümüş ve çoktur:)İnşallah canım yok ben 1'5yıl düşünmedik niz 4ay oldu deneyeli
Bu arada sizin 2ay daha yeni canımcım sen hiç endişelenme kafana takma Olur inşallahBen de 9 aydır evliyim canım ama bu ay 3.denememiz olacak. İki ay olmayınca hemen aklımda soru işareti oluştu ama dediğin belirtiler yok bende. Siz 2 yıldır mı deniyorsunuz? Bu ay uğurlu gelsin Rabbim bize de tattırsın bu mutluluğu inşAllah birbirimize duâ edelim
Sakin olun . Bir la havle cekinvaaay cevaba bak sen " ne takıyosun hayatım, bu kadar az uğraştık nasıl olcak?"
Şimdi ben yeterince belirti yaşamaya kendimi ikna etmişken, napayım yani şimdi saçını başını mı yolayım,
yoksa hatanı fark eder de ben öyle demek istemedim felan mı dersin,
yoksa parçalıyım mı?
adetim gelcek se de gelenler geldi bana zaten sinir küpü haldeyim, kurulan cümlenin tehlikesine bakın hele !
halla halla ya, Ramazan değildi de biz mi değerlendirmedik sanki.
Ayrıca olacağı varsa olur, bizim bir numara olduğu zaman da böyle bi zamandı, çok da uğraşmamıştık(!) :))
Pkoluyum,asabiyim.
Kablo kokusu size de geliyor mu, iyice cozutcaz he bebek memek derken :)
Dayanamadım vallaPazartesiye kadar dayanamadın demekhayırlısı olsun canım ya. Bence sonucun kesinliği için erken. Hala adet belirtisi yoksa yarın bir daha test yap bence
Benden de hala o bahsettiğim pembe-kahverengi akıntı geliyor. Regl olacağım kesinleşti gibi. Ama bugün sabah ilk idrarla ben de test yaptım :) umut dünyası işte, belki yerleşme kanamasıdır dedimve tabi ki kocaman bir negatiffff M melekler-engelchen
Herkes çocuk bebek soruyor. Daha düşünmüyor musunuz falan. İyi de bu hemen "düşünce gücüyle" olacak bir şey değil kiya biraz da anlayış ama yaaaa. Lütfen.
:) ehehe yok kız kızmıyorum aslında, masuscuktan kafaya takmıyormuşum gibi yapıyorum. Siz de öyle yapın çok güsel oluyo : )
Kızlar bat 4 gun kaldı cok iyi değerlendiremedik bizhayirlisi yinede.Allahtan Ümit kesilmez.son günler Zaman hiç geçmiyor sanki.firsat buldukça sizlerin yazılarını okuyorum.Burasi benim baska bir dünyam gibi oldu şu mübarek günlerde rabbim bizleri müjdelesin insallah.ol der olur...
vaaay cevaba bak sen " ne takıyosun hayatım, bu kadar az uğraştık nasıl olcak?"
Şimdi ben yeterince belirti yaşamaya kendimi ikna etmişken, napayım yani şimdi saçını başını mı yolayım,
yoksa hatanı fark eder de ben öyle demek istemedim felan mı dersin,
yoksa parçalıyım mı?
adetim gelcek se de gelenler geldi bana zaten sinir küpü haldeyim, kurulan cümlenin tehlikesine bakın hele !
halla halla ya, Ramazan değildi de biz mi değerlendirmedik sanki.
Ayrıca olacağı varsa olur, bizim bir numara olduğu zaman da böyle bi zamandı, çok da uğraşmamıştık(!) :))
Pkoluyum,asabiyim.
Kablo kokusu size de geliyor mu, iyice cozutcaz he bebek memek derken :)
Ya ben düşünmeden edemiyorum ayın 9unda bat günler geçmiyor geçen ay gecikmişti adetm bu ayda öyle olur diye korkuyorm hevesim bosa gidecek hiçbi problemde yok neden gecikti anlamadm bu ay hamilelikten gecikme olur insallah
Hadi yaa bebek yoksa neden olmus kii adet olamamkta cok kötü gerginlik tavan oluyoinşallah gecikmeyi dibine kadar yaşıyorum şuan son bat tarihimin ilk günün den bu yana 41. gün bitiyor ne gelen var ne giden...pko dan korkuyorum...kendimi bi yerden atasım var
Hadi yaa bebek yoksa neden olmus kii adet olamamkta cok kötü gerginlik tavan oluyo
Git dr a.aynen kuzum yaa karnım çok şiş göğüslerde bu gecikme sebebiyle benim hayaller kaldı ağustosa...temmuz için çok hayal kurmuştum resmen birşeyi çok istemeyeceksin yani bu mesajı bir kere daha aldım...bayram sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum hala gelmezse gidiciğim doktora mecbur..
Sağol canım benimm hepimizin olsunnBu arada sizin 2ay daha yeni canımcım sen hiç endişelenme kafana takma Olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?