- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.001
Aynı durumdayız canım test yaptım negatif hayırlısıyla gelsin artık bebişlerimiz , bi de tatil ya herkes soracak yok mu çocuk zamanı geldi falan diye bitmek bilmeyen karşındakinin ne yaşadığını bilmeden sorulan gereksiz sorular
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan Bayanlar, buyrun topigime
BAT TARİHLERİ
@morordek 4 temmuz
@Zanamm174 5 temmuz
@kutuphanekedisi 5 temmuz
@melekbaby 5 temmuz
@nisan152 5 temmuz
M melekler-engelchen 6 temmuz
@Petunyasemen 7 temmuz
@berraksucan 7 temmuz
@Kuzum ask 7 temmuz
@Ela2411 7 temmuz
@Emineeemm 8 temmuz
muntazaman 8 temmuz
@xiexie 9 temmuz
@zehragnydn 9 temmuz
@syma12 9 temmuz
@Cemre Yaman 9 temmuz
@tristris 11 temmuz
@nesne 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@maya_gallo 13 temmuz
@Nur_hasret 14 temmuz
@mtkt 17 temmuz
@Tutuy 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
@amelia2 19 temmuz
@yesa1 20 temmuz
@pembesu 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
@tostos16 23 temmuz
@endless love 24 temmuz
@-Lidya- 24 temmuz
@nisandeniz 25 temmuz
@beren20 25 temmuz
@sinemis25 26 temmuz
@Love5 29 temmuz
@seyrane 29 temmuz
@Zilan92 30 temmuz
@Kayrahan 30 temmuz
@minikincir 31 temmuz
YENI BAT VERMESI GEREKENLER
@SedaUmut ?
BEKLEMEDE OLANLAR
@gulbensworld
P Pimpiriklianneee
@enginkelime
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
Çamaşır suyu testini anlatayim..
Bata bir iki gün kala sabah ilk idrar Plastik bir bardaga yap. Sonra icine biraz çamaşır suyu dök calkala hafifçe. Idrar köpürüp bira köpügü gibi üzerinde kalun tabaka halinde kaliyorsa hamilelik varmış.
Yahu illa böyle iki günde bir nay nay nom mu olması lazım hamile kalmak için, belki şakırttadanak kalcaz biz?
de mi ama?
O değil de ikinciye anne olucam sözde, valla bildiğin bilmiyorum yani, her şey olabilir de olmayabilir de : )
Haksız mıyım. ? Arkalarından koşmak gerek miyor ki. Sonuçta hepimiz kocaman bayanlarız
ayyy canimm insallah Rabbim hepimize yasatsin bu sevinci
Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bir şey yok. Cuma günü çatlatma iğnesi olacağım inşallah. Sonra başlayacak bekleyiş. En hayırlı zamanda güzel haber almak dileğiyle
Bat 8 temmuz ya hani.. Kaldı geriye 5 gün.
İş yapınca, birazcıcık zorlanınca hemen aşırı adet olacakmışım gibi bir sancı ağrı belimde kasığımda...
Dün başım çok ağrıdı, bir de tam yutacağım anda sanki doktorların boğaza bakarken öğürtü yaşarız ya, ne yesem içsem öyle bir hal yaşıyorum. Göğüslerde minnacık bazen ufacık cızz cuzzlar oluşuyor geçiyor.
Ben de diyorum ki, otur oturduğun yere sen pkolusun, hem öyle bi kerede hamile kalmak kolay mı, hadi canım sen de psikolojik oyunlar yapma bana diyorum kendime.
(Aramızda kalsın, çaktırmadan seviniyorum yahu karnım ağrıyınca bile : )
Şimdi bayram da giriyor araya, koşturmaca hali, sallıyorum bakalım. 8 temmuza kadar umarım dayanırım, ama muhtemelen ben 26 hazirandan sonra gebe kaldım kaldıysam eğer... E o zaman belli olacak mı, yoksa battan baya bi geçsin de ondan sonra mı belli olacak bilmiyorum.
İdrar testinde belli olmadan kan testi yaptırayım hadi diyemeyeceğim, eşim acele etme dur bakalım senin zaten adetlerin düzensiz diye cevaplar vereceğinden, beklemelerde ve çaktırmadan hamile miyim kız acaba sorularına aynada kendime sormaya devam edeceğim.
Ahanda size kocaman uzun uzun içimden geçenler : ))
anammm sayfaa 100 e ulasti:))
kızlaaar daha bu aya kadar neler neler yaşadım var ya aynı sözleri sarf ettim ya nasıl oluyorda kafaya takmadan hamile kalıyorlar yada süpriz nasıl oluyor zaten bebek için çalışıyoruz klomen çat.iğnesi incir kürleri soğan kürleri e tabi eşim de gitti doktora neler neler inanın kafa da evet diyorsun ki ya ben zaten korunmuyorum nasıl kafaya takılmayacak gün say çatladımı acaba akıntı takip et yerleşme kanaması mı acaba ah halsizlik var üşüyorum belimde ağrıyor tamam kesin belirti her aynı ama sonuç da aynıydı taaaki bu aya kadar ne olduysa 11, gün gittim bi bakayım yumurta var mı son durum ne diye bu arada 2 ay önce kullanmıştım klomeni yumurta yok dedi en azından klomenle oluyordu dedi kii klomenle 5 yumurta oluyordu bende 1 saat yattım ayakları tavana çivilemediğim kalmıştı :) ama işte bu ay adetim bitti yıkandım hmen ilşki oldu sonra 2-gün olmadı tekrar oldu bu ay yani 4-5 kez oldu ve hepsinde kalktım duş aldım :)) en son adetim gelmeden adet sancısı vardı göğüsler yine aynı şiş ve ağrılı günüm geldi herhalde sıcaktan dedim ama yok 3 gün oldu 4,gün yani kadir gecesi günü hep dua ettim yasin okudum allah kabul etti şükür evet adet sancısı gbi aynı bel ağrısı da var öğrenmeden önce çok uyudum..allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah takmamak elde değil benim doktorun öyle demesi sildi kafamdan ama nasip kısmet hatta eylül ayı için rahim filmi için konuşmuştuk o kadar iyi anlıyorum ki sizleri sizn için dua edeceğim çok uzun oldu dimiHahahahAllah iyiliğini versin nay nay nom'a bayıldım
Bir başka topikte okudum şimdi.masalolsunnn hiç beklemediği bir anda hamile kalmış. Doktora da gitmiş ve doktar yumurta yok bile demiş. Önemsememiş o yüzden, öyle ki ilişkiden sonra hiç beklemeden duşa girmiş. Ve sonuçta hamile :) Hayırlı olsun tekrar :) Yani eşlerde hiç bir sorun yoksa hamilelik tamamen kafada bitiyor.
İyi ama korunmadığın için her ay bir beklenti, bir heyecan içindesin. İlla ki aklına geliyor. Bunun önüne geçmek için ne yapmalı???
Gözünüz aydın. Sizin adınıza çok sevindim. Bize de dua edin. Bizim de sağlıklı ve hayırlı evlatlarımiz olsunkızlaaar daha bu aya kadar neler neler yaşadım var ya aynı sözleri sarf ettim ya nasıl oluyorda kafaya takmadan hamile kalıyorlar yada süpriz nasıl oluyor zaten bebek için çalışıyoruz klomen çat.iğnesi incir kürleri soğan kürleri e tabi eşim de gitti doktora neler neler inanın kafa da evet diyorsun ki ya ben zaten korunmuyorum nasıl kafaya takılmayacak gün say çatladımı acaba akıntı takip et yerleşme kanaması mı acaba ah halsizlik var üşüyorum belimde ağrıyor tamam kesin belirti her aynı ama sonuç da aynıydı taaaki bu aya kadar ne olduysa 11, gün gittim bi bakayım yumurta var mı son durum ne diye bu arada 2 ay önce kullanmıştım klomeni yumurta yok dedi en azından klomenle oluyordu dedi kii klomenle 5 yumurta oluyordu bende 1 saat yattım ayakları tavana çivilemediğim kalmıştı :) ama işte bu ay adetim bitti yıkandım hmen ilşki oldu sonra 2-gün olmadı tekrar oldu bu ay yani 4-5 kez oldu ve hepsinde kalktım duş aldım :)) en son adetim gelmeden adet sancısı vardı göğüsler yine aynı şiş ve ağrılı günüm geldi herhalde sıcaktan dedim ama yok 3 gün oldu 4,gün yani kadir gecesi günü hep dua ettim yasin okudum allah kabul etti şükür evet adet sancısı gbi aynı bel ağrısı da var öğrenmeden önce çok uyudum..allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah takmamak elde değil benim doktorun öyle demesi sildi kafamdan ama nasip kısmet hatta eylül ayı için rahim filmi için konuşmuştuk o kadar iyi anlıyorum ki sizleri sizn için dua edeceğim çok uzun oldu dimi
teşşekür ederim dualrda hep aklımdasınız inanın ki içten gelerek ediyorum hep dualarımı inşallah rabbim sizlerede nasip edecek inşallahGözünüz aydın. Sizin adınıza çok sevindim. Bize de dua edin. Bizim de sağlıklı ve hayırlı evlatlarımiz olsun
canim senin adina cok sevindim Rabbim saglikli sihatli kucaginizada almayi nasip etsin :) inan benimde bugun itibariyle 2 gun gecti iki gundur agrim var ara tam oldum diyorum bakiyorum yok bi sey yarin insallah ogrenecegim artik bi de bu ay bende cok umutsuzdum dogru durust iliski bile olmadi hayirlisi Allahtankızlaaar daha bu aya kadar neler neler yaşadım var ya aynı sözleri sarf ettim ya nasıl oluyorda kafaya takmadan hamile kalıyorlar yada süpriz nasıl oluyor zaten bebek için çalışıyoruz klomen çat.iğnesi incir kürleri soğan kürleri e tabi eşim de gitti doktora neler neler inanın kafa da evet diyorsun ki ya ben zaten korunmuyorum nasıl kafaya takılmayacak gün say çatladımı acaba akıntı takip et yerleşme kanaması mı acaba ah halsizlik var üşüyorum belimde ağrıyor tamam kesin belirti her aynı ama sonuç da aynıydı taaaki bu aya kadar ne olduysa 11, gün gittim bi bakayım yumurta var mı son durum ne diye bu arada 2 ay önce kullanmıştım klomeni yumurta yok dedi en azından klomenle oluyordu dedi kii klomenle 5 yumurta oluyordu bende 1 saat yattım ayakları tavana çivilemediğim kalmıştı :) ama işte bu ay adetim bitti yıkandım hmen ilşki oldu sonra 2-gün olmadı tekrar oldu bu ay yani 4-5 kez oldu ve hepsinde kalktım duş aldım :)) en son adetim gelmeden adet sancısı vardı göğüsler yine aynı şiş ve ağrılı günüm geldi herhalde sıcaktan dedim ama yok 3 gün oldu 4,gün yani kadir gecesi günü hep dua ettim yasin okudum allah kabul etti şükür evet adet sancısı gbi aynı bel ağrısı da var öğrenmeden önce çok uyudum..allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah takmamak elde değil benim doktorun öyle demesi sildi kafamdan ama nasip kısmet hatta eylül ayı için rahim filmi için konuşmuştuk o kadar iyi anlıyorum ki sizleri sizn için dua edeceğim çok uzun oldu dimi
çok teşekkür ederim amin inşallah.. bende aynı mümkün değil umutsuzum dedğim anda oldu kaç kere banyoya gittim geldi diye benim gecikmeden 4, gün kop koyu çıktı allahım inşallah nasip etsin sana da inşallah güzel sonuçlar alırsıncanim senin adina cok sevindim Rabbim saglikli sihatli kucaginizada almayi nasip etsin :) inan benimde bugun itibariyle 2 gun gecti iki gundur agrim var ara tam oldum diyorum bakiyorum yok bi sey yarin insallah ogrenecegim artik bi de bu ay bende cok umutsuzdum dogru durust iliski bile olmadi hayirlisi Allahtan
kızlaaar daha bu aya kadar neler neler yaşadım var ya aynı sözleri sarf ettim ya nasıl oluyorda kafaya takmadan hamile kalıyorlar yada süpriz nasıl oluyor zaten bebek için çalışıyoruz klomen çat.iğnesi incir kürleri soğan kürleri e tabi eşim de gitti doktora neler neler inanın kafa da evet diyorsun ki ya ben zaten korunmuyorum nasıl kafaya takılmayacak gün say çatladımı acaba akıntı takip et yerleşme kanaması mı acaba ah halsizlik var üşüyorum belimde ağrıyor tamam kesin belirti her aynı ama sonuç da aynıydı taaaki bu aya kadar ne olduysa 11, gün gittim bi bakayım yumurta var mı son durum ne diye bu arada 2 ay önce kullanmıştım klomeni yumurta yok dedi en azından klomenle oluyordu dedi kii klomenle 5 yumurta oluyordu bende 1 saat yattım ayakları tavana çivilemediğim kalmıştı :) ama işte bu ay adetim bitti yıkandım hmen ilşki oldu sonra 2-gün olmadı tekrar oldu bu ay yani 4-5 kez oldu ve hepsinde kalktım duş aldım :)) en son adetim gelmeden adet sancısı vardı göğüsler yine aynı şiş ve ağrılı günüm geldi herhalde sıcaktan dedim ama yok 3 gün oldu 4,gün yani kadir gecesi günü hep dua ettim yasin okudum allah kabul etti şükür evet adet sancısı gbi aynı bel ağrısı da var öğrenmeden önce çok uyudum..allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah takmamak elde değil benim doktorun öyle demesi sildi kafamdan ama nasip kısmet hatta eylül ayı için rahim filmi için konuşmuştuk o kadar iyi anlıyorum ki sizleri sizn için dua edeceğim çok uzun oldu dimi
aminn insallah canimm ya yarin burda guzel haberi paylssirimmçok teşekkür ederim amin inşallah.. bende aynı mümkün değil umutsuzum dedğim anda oldu kaç kere banyoya gittim geldi diye benim gecikmeden 4, gün kop koyu çıktı allahım inşallah nasip etsin sana da inşallah güzel sonuçlar alırsın
çok çok teşekkür ederim dualarım hepinizle en yakın zmanda sağlıkla nasip edecek rabbim yeterki dua edin kün fe yekün lafını azınızdan düşürmeyinYoo hiç uzun olmadı :) öyle bir zamanda yazdıklarınla karşılaştım ki, içime su serpildi gerçekten :) Tekrar tekrar çok çok mutlu oldum adına :)
Nolu nolur nolurrr dua et. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?