TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Pazartesiye kadar dayanamadın demek hayırlısı olsun canım ya. Bence sonucun kesinliği için erken. Hala adet belirtisi yoksa yarın bir daha test yap bence

Benden de hala o bahsettiğim pembe-kahverengi akıntı geliyor. Regl olacağım kesinleşti gibi. Ama bugün sabah ilk idrarla ben de test yaptım :) umut dünyası işte, belki yerleşme kanamasıdır dedim ve tabi ki kocaman bir negatiffff M melekler-engelchen

Herkes çocuk bebek soruyor. Daha düşünmüyor musunuz falan. İyi de bu hemen "düşünce gücüyle" olacak bir şey değil ki ya biraz da anlayış ama yaaaa. Lütfen.

Çamaşır suyu testini anlatayim..

Bata bir iki gün kala sabah ilk idrar Plastik bir bardaga yap. Sonra icine biraz çamaşır suyu dök calkala hafifçe. Idrar köpürüp bira köpügü gibi üzerinde kalun tabaka halinde kaliyorsa hamilelik varmış.

Hahahah Allah iyiliğini versin nay nay nom'a bayıldım

Bir başka topikte okudum şimdi. masalolsunnn hiç beklemediği bir anda hamile kalmış. Doktora da gitmiş ve doktar yumurta yok bile demiş. Önemsememiş o yüzden, öyle ki ilişkiden sonra hiç beklemeden duşa girmiş. Ve sonuçta hamile :) Hayırlı olsun tekrar :) Yani eşlerde hiç bir sorun yoksa hamilelik tamamen kafada bitiyor.

İyi ama korunmadığın için her ay bir beklenti, bir heyecan içindesin. İlla ki aklına geliyor. Bunun önüne geçmek için ne yapmalı???

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bir şey yok. Cuma günü çatlatma iğnesi olacağım inşallah. Sonra başlayacak bekleyiş. En hayırlı zamanda güzel haber almak dileğiyle

hadi inşşşallah bu sefer Rabbim güldürür yüzünü ...

canımmm çok güzel çok içten yazmışsın...bende pko olmaktan korkuyorum... Allah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın.

kızlaaar daha bu aya kadar neler neler yaşadım var ya aynı sözleri sarf ettim ya nasıl oluyorda kafaya takmadan hamile kalıyorlar yada süpriz nasıl oluyor zaten bebek için çalışıyoruz klomen çat.iğnesi incir kürleri soğan kürleri e tabi eşim de gitti doktora neler neler inanın kafa da evet diyorsun ki ya ben zaten korunmuyorum nasıl kafaya takılmayacak gün say çatladımı acaba akıntı takip et yerleşme kanaması mı acaba ah halsizlik var üşüyorum belimde ağrıyor tamam kesin belirti her aynı ama sonuç da aynıydı taaaki bu aya kadar ne olduysa 11, gün gittim bi bakayım yumurta var mı son durum ne diye bu arada 2 ay önce kullanmıştım klomeni yumurta yok dedi en azından klomenle oluyordu dedi kii klomenle 5 yumurta oluyordu bende 1 saat yattım ayakları tavana çivilemediğim kalmıştı :) ama işte bu ay adetim bitti yıkandım hmen ilşki oldu sonra 2-gün olmadı tekrar oldu bu ay yani 4-5 kez oldu ve hepsinde kalktım duş aldım :)) en son adetim gelmeden adet sancısı vardı göğüsler yine aynı şiş ve ağrılı günüm geldi herhalde sıcaktan dedim ama yok 3 gün oldu 4,gün yani kadir gecesi günü hep dua ettim yasin okudum allah kabul etti şükür evet adet sancısı gbi aynı bel ağrısı da var öğrenmeden önce çok uyudum..allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah takmamak elde değil benim doktorun öyle demesi sildi kafamdan ama nasip kısmet hatta eylül ayı için rahim filmi için konuşmuştuk o kadar iyi anlıyorum ki sizleri sizn için dua edeceğim çok uzun oldu dimi

Gözünüz aydın. Sizin adınıza çok sevindim. Bize de dua edin. Bizim de sağlıklı ve hayırlı evlatlarımiz olsun

Gözünüz aydın. Sizin adınıza çok sevindim. Bize de dua edin. Bizim de sağlıklı ve hayırlı evlatlarımiz olsun
teşşekür ederim dualrda hep aklımdasınız inanın ki içten gelerek ediyorum hep dualarımı inşallah rabbim sizlerede nasip edecek inşallah

canim senin adina cok sevindim Rabbim saglikli sihatli kucaginizada almayi nasip etsin :) inan benimde bugun itibariyle 2 gun gecti iki gundur agrim var ara tam oldum diyorum bakiyorum yok bi sey yarin insallah ogrenecegim artik bi de bu ay bende cok umutsuzdum dogru durust iliski bile olmadi hayirlisi Allahtan

çok teşekkür ederim amin inşallah.. bende aynı mümkün değil umutsuzum dedğim anda oldu kaç kere banyoya gittim geldi diye benim gecikmeden 4, gün kop koyu çıktı allahım inşallah nasip etsin sana da inşallah güzel sonuçlar alırsın

Yoo hiç uzun olmadı :) öyle bir zamanda yazdıklarınla karşılaştım ki, içime su serpildi gerçekten :) Tekrar tekrar çok çok mutlu oldum adına :)

Nolu nolur nolurrr dua et. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun :)

aminn insallah canimm ya yarin burda guzel haberi paylssirimm

çok çok teşekkür ederim dualarım hepinizle en yakın zmanda sağlıkla nasip edecek rabbim yeterki dua edin kün fe yekün lafını azınızdan düşürmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…