TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canim bu ay biraz rahat olmaya calis. Ben o sekilde olduguna inaniyorum bu ay cok umursamadim heralde yine olmayacak dedim ibternetten ovulasyon testi buldum falan obur ay icin. Muhtemelen stres azaldigi icin tuttu. Hayirlisi olsun cnm
Canım kaç yıldır neler denedim. İki ameliyatımdan sonra da artık engel kalmadı sandım stres olmadan aylar geçirdim, olur sandım ama olmuyor. Her ay yumurtam gelişiyor. Adetlerim düzenli ama neden olmuyor . Artık çok üzülüyorum

Ben de 9 aydır evliyim canım ama bu ay 3.denememiz olacak. İki ay olmayınca hemen aklımda soru işareti oluştu ama dediğin belirtiler yok bende. Siz 2 yıldır mı deniyorsunuz? Bu ay uğurlu gelsin Rabbim bize de tattırsın bu mutluluğu inşAllah birbirimize duâ edelim

7-9-11-12 değerlendirdik bugun 14 değerlendiririz yine, belki 16 da değerlenir ama başka fırsatım yok çok zor...
ev kalabalık olcak falan filan,...
geçen ay ovulasyon da 12 13 de çift görmüştüm bu ay test yapamadım ama inş iyi değerlendirmişimdir

Evet canim yasadiklarin cok zor ama hamile kalman imkansiz denilen kuzenim bile hamile kaldi dogal yollardan. Allahtan umit kesilmiyor canim

Bat 8 temmuz ya hani.. Kaldı geriye 5 gün.
İş yapınca, birazcıcık zorlanınca hemen aşırı adet olacakmışım gibi bir sancı ağrı belimde kasığımda...
Dün başım çok ağrıdı, bir de tam yutacağım anda sanki doktorların boğaza bakarken öğürtü yaşarız ya, ne yesem içsem öyle bir hal yaşıyorum. Göğüslerde minnacık bazen ufacık cızz cuzzlar oluşuyor geçiyor.

Ben de diyorum ki, otur oturduğun yere sen pkolusun, hem öyle bi kerede hamile kalmak kolay mı, hadi canım sen de psikolojik oyunlar yapma bana diyorum kendime.
(Aramızda kalsın, çaktırmadan seviniyorum yahu karnım ağrıyınca bile : )
Şimdi bayram da giriyor araya, koşturmaca hali, sallıyorum bakalım. 8 temmuza kadar umarım dayanırım, ama muhtemelen ben 26 hazirandan sonra gebe kaldım kaldıysam eğer... E o zaman belli olacak mı, yoksa battan baya bi geçsin de ondan sonra mı belli olacak bilmiyorum.
İdrar testinde belli olmadan kan testi yaptırayım hadi diyemeyeceğim, eşim acele etme dur bakalım senin zaten adetlerin düzensiz diye cevaplar vereceğinden, beklemelerde ve çaktırmadan hamile miyim kız acaba sorularına aynada kendime sormaya devam edeceğim.

Ahanda size kocaman uzun uzun içimden geçenler : ))

Allah gonlune gore versin kuzum yaziyi okuyunca bi yakin hissettim seni kendime insallah herkesin bebisi olur ya bize bayram sevinci yasatir

Diyelim ki 26 haziranda gebe kaldım. 5-8 günde yuvalanma gerçekleşiyormuş. Ondan sonra hormon salgılanmıyor mu ki?
Bu durumda yaşadıklarımın hepsi psikolocik olur : )

Yok yok , güzel olmuştur herşey, niye olmasın ayrıca ha, niye olmasın ki yani.
Erkekler ne anlar hem, ben adet olunca bile acaba hamile miyimdir belki üstüne görmedir diyen kadınlarımın yanındayım tamam mı?
Olabilir , her şey çok daha güzel olabilir. Evet.
Bat ve sancılarla kafasını güzelleştirmiş anne adaylarına selamlar, ben de sizdenim.

M melekler-engelchen duydum canım ama içeriğini bilmiyorum.
sana bir şey diyeyim de gül :) dün gece yatmadan tuvalete çamaşır suyu dökmüştüm sonra gece de uyku sersemi unutup sen üstüne küçük abdest yap bir kalktım ki nasıl köpürmüş yani eğer köpürmesi gerekiyorsa ben hamile miyim ahaha

pembepatiks
Sana da gecmis olsun canim benimkide değişik şiddetli bir agriydi dedim dogum sancisi bundan biraz fazladir ilacsiz falan dayanmadim tamam doguma hazırım normal dogum korkumu yendim daha hamile kalmadan

Peki neden 20. Hafataya kadar kullandin canim kanama devam mi etti? Kirmizi renkte miydi bir de? Benim 26. 27. Gun geldi birer damla daha da gelm3di acaba devam ettirecek mi merak ediyorum
Can'ım hiç kanamam yoktu sürekli sancı oluyordu . Öncesinde de düşük geçmişim olduğu için doktorum vermişti . İğne iyi geliyordu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…