- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Arkadaşlar,
SedaUmut isimli arkadaş dün kırmızılari görmüş. Başka bir yerdeki yazısını okudum. Ama bize haber verme geregi duymamis galiba ki haber vermedi. Kendisine geçmiş olsun ve gelecek icin başarılar dilerim.
Bu topigi umursamadigi icin sildim..
Kimse kusura bakmasın
Sevgiler, saygılar. ..
Canım kaç yıldır neler denedim. İki ameliyatımdan sonra da artık engel kalmadı sandım stres olmadan aylar geçirdim, olur sandım ama olmuyor. Her ay yumurtam gelişiyor. Adetlerim düzenli ama neden olmuyor . Artık çok üzülüyorumCanim bu ay biraz rahat olmaya calis. Ben o sekilde olduguna inaniyorum bu ay cok umursamadim heralde yine olmayacak dedim ibternetten ovulasyon testi buldum falan obur ay icin. Muhtemelen stres azaldigi icin tuttu. Hayirlisi olsun cnm
Ben de 9 aydır evliyim canım ama bu ay 3.denememiz olacak. İki ay olmayınca hemen aklımda soru işareti oluştu ama dediğin belirtiler yok bende. Siz 2 yıldır mı deniyorsunuz? Bu ay uğurlu gelsin Rabbim bize de tattırsın bu mutluluğu inşAllah birbirimize duâ edelimCanım aslında benim adetlerim düzenlidir 2yıllık evliyim 1,5yıl yazz ile korundum adetim gecikmedi korunmayı bıraktıktan 3 aysın adetim 10 gün gecikti hamileyim sandım doktora gittim vajinal muayene yaptı pko görünümü var dedi hormon testlerimde bunu doğruluyor testesteron en fazl 50 olması gerekirken benim ki 52 birde önemli belirtisi göbek altında uzun tüylenme olması göğüs uçlarında tüylenme olması ama en belirgin adet gecikmesi ben 10 gün geciktim ama 2 ay 1,5 ay olmayan oluyor bu pko da sen hiç gitmedin mi doktora ne zamandan beri deniyorsunuz?
Gecmis olsun cnm bende anlamadim benim agrim kasigimda bisey yirtiliyor gibiydi sanki orda bisey var batiyo gibiydiBende bu ay çok sanci cektim canım dündu hatta gecmese bizde gidicektik şükür kendiliğinden geçti sökülemedigim icinmi oldu anlamadim
Evet canim yasadiklarin cok zor ama hamile kalman imkansiz denilen kuzenim bile hamile kaldi dogal yollardan. Allahtan umit kesilmiyor canimCanım kaç yıldır neler denedim. İki ameliyatımdan sonra da artık engel kalmadı sandım stres olmadan aylar geçirdim, olur sandım ama olmuyor. Her ay yumurtam gelişiyor. Adetlerim düzenli ama neden olmuyor . Artık çok üzülüyorum
Geçmiş olsunKırmzılar görüldü kızlar dün itaberiyle bat tamamdır :/
Allah gonlune gore versin kuzum yaziyi okuyunca bi yakin hissettim seni kendime insallah herkesin bebisi olur ya bize bayram sevinci yasatirBat 8 temmuz ya hani.. Kaldı geriye 5 gün.
İş yapınca, birazcıcık zorlanınca hemen aşırı adet olacakmışım gibi bir sancı ağrı belimde kasığımda...
Dün başım çok ağrıdı, bir de tam yutacağım anda sanki doktorların boğaza bakarken öğürtü yaşarız ya, ne yesem içsem öyle bir hal yaşıyorum. Göğüslerde minnacık bazen ufacık cızz cuzzlar oluşuyor geçiyor.
Ben de diyorum ki, otur oturduğun yere sen pkolusun, hem öyle bi kerede hamile kalmak kolay mı, hadi canım sen de psikolojik oyunlar yapma bana diyorum kendime.
(Aramızda kalsın, çaktırmadan seviniyorum yahu karnım ağrıyınca bile : )
Şimdi bayram da giriyor araya, koşturmaca hali, sallıyorum bakalım. 8 temmuza kadar umarım dayanırım, ama muhtemelen ben 26 hazirandan sonra gebe kaldım kaldıysam eğer... E o zaman belli olacak mı, yoksa battan baya bi geçsin de ondan sonra mı belli olacak bilmiyorum.
İdrar testinde belli olmadan kan testi yaptırayım hadi diyemeyeceğim, eşim acele etme dur bakalım senin zaten adetlerin düzensiz diye cevaplar vereceğinden, beklemelerde ve çaktırmadan hamile miyim kız acaba sorularına aynada kendime sormaya devam edeceğim.
Ahanda size kocaman uzun uzun içimden geçenler : ))
bunu degil de karbonat testini duymustumÇamaşır suyu testini bilen varmı. ?
Bir topikte okudum. Bat tarihi yakin olanlar bu testle ögrenebiliyormus
Can'ım hiç kanamam yoktu sürekli sancı oluyordu . Öncesinde de düşük geçmişim olduğu için doktorum vermişti . İğne iyi geliyordu .Peki neden 20. Hafataya kadar kullandin canim kanama devam mi etti? Kirmizi renkte miydi bir de? Benim 26. 27. Gun geldi birer damla daha da gelm3di acaba devam ettirecek mi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?