TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Benim cok eskilerde yumurtlama günlerinde 2-3 günlük kanama olurdu. Dr miyom var demişti. Yumurtalara zarar verip kanamaya neden oluyor mus. Dr a gitsen daha iyi bence

Belirtilere cok takilmamak lazim vucudumuzu cok dinledigimiz icinde belirti yasayabiliyrz nyse adetim gecerse tekrar yaparim ama adet gecmeden yapmamaya calisacam test filan tabi dayanabilirsem

Arkadaşımın 7 yıldır çocuğu olmuyordu birlikte bir kadına gittik yaptığı ilacı 3 gün kullandı ve kadın belini çekti

Şuan hamile arkadşm ya
Kullandığı ay hamile kaldı

Evet ya bizim bi komsumuzda var herseyi anliyor kist olup olmadigini
yumurtaliklarin iyi calisip calismadigini hatta bnm bi tanidigimin gobegini cekti dier ay hamile kaldi bnde gitmek istiyorum ama biraz cekiniyorm komsulara yayar die gitmiorum ama bu ayda olmazsa baktirmayi dusunuyrm

Kizlaaaar bana bisey oldu bi rahatlama geldi anlatamam agla ağla psikolojim bozulmustu tedavimi olacağim duami edeceğim Rabbim nezaman isterse ozaman verir şuanda başka sağlik sorunlariylada uğraşiyor olabilirdim yatalak olabilir baskalarina muhtaç olabilirdim çok şükür Rabbime beni çok seven bir esim var arkadasimin 2 tane çocuğu var ama sevgi yok aşk yok esiyle aralarinda neleri var bunlari düsündükçe kendimi boşa üzmüşüm dedim tek üzüldüğüm konu eşime babalik duygusunu tattiramamak okadar oda benim elimde değil zaten herkese iyi bayramlar kizlar

Arkadaşımın 7 yıldır çocuğu olmuyordu birlikte bir kadına gittik yaptığı ilacı 3 gün kullandı ve kadın belini çekti

Şuan hamile arkadşm ya
Kullandığı ay hamile kaldı
Bende geçen ay kasigimi çektirdim yaki vurdu kadin ama olmadi maalesef arkadaşinin adina sevindim darisi başimuza insallah

Ben yine dayanamadım elimde gebelik testi yoktu ovülasyon yaptım bugün bata 2 gün var normal mi kızlar ovülasyon testinin böyle çıkması geçen ay da böyle çıkmıştı ve kimyasal gebelikle sonuçlandı çok korkuyorum

Eklentiler

• image.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 72
Slm kızlar yarın bat günümdü bugun test yaptım negatif çıktı.umutlar baska Bahar'a kaldı gecen sene bu Zamanlar kürtaj olmustum.Belki rabbim acımı dindirir hediye diye bu ay nasip eder dedim ama olmadı hayirlisi olsun..yeni bat ise 3 agustos rabbim insallah kucağımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarla doldurur.

Benim takvimime gore yarin yumurtlama gunum bu aksam ve yarini insallah degerlendiririz ve Rabbim bize de bebislerimizi verir.bayramda esimin tum kuzenlerinin bebislerini kucaklayarak severek gecti cok uzuldum keske benimde olsaydi diye...
Cocuk dogyran kadinlarin fiziklerini bile begenmeye basladim normalde yediklerime fizigime dikkat etmeye calisirim ama cocugum olsun kilo alirsam alayim diyorum herkes soruyor bebis var mi diye ama malesef ki yok Allahim ne olur kurban bayraminda bebisimiz karnimizda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…