TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Hamile kalmadan öncede progestan kullanılıyormuş . Bilgisi olan varmı hangi durumlarda kullanılıyor

Canım teşekkür ederim ben yine de sevinmeyim geçen ay da bata iki gün kala böyle çok çok silik çıkmıştı kimyasalla sonuçlandı üstelik geçen ay belirtilerim de vardı bu ay sıfır belirti inşallah sonum hayırlı olur çok istiyorum olmasını inşallah bu sefer yüzüm güler.Doktorum ikinci de kimyasal olursa genetik testi yaptıracağız dedi o yüzden kimyasal olup olmadığını anlamak için erkenden test yaptım çünkü regl olursam anlamayacaktım.

anla
anladim canim insallah kimyasal degildir belirtilere hic takilma benim son gune kadar belirti falan hissetmedim sayilir ins ya Rabbim hepimize hayirlisini versin ben senin cizgiyi gorunce ondan bi an sevindim

Ben haziranda hiç ummadıgım bi anda hamile oldugumu ögrendim. Ya tamamen unutmuştum hamileligi hiç beklemedigim bi anda ögrendimki hamileyim. Sonra kanamam oldu kimyasal gebelik oldugunu ögrendim üzüldüm çok ama hayırlısı olsun diyorum Allah büyük ya merak ettigim tekrar hamile kalırmıyım saglıklı bi şekilde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…