- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.181
canim var var hadi hayirli olsun ins :))Eki Görüntüle 1855808 Kızlar az önce bata 2 gün kala ovülasyon pozitif çıkmıştı şüphelendim gebelik olabilir mi diye şimdi de gebelik testi yaptım ikinci çizgi var gibi sizce var mı??inş yine aynı şeyi yaşamam Allah'ım ne olur ne olur
anladim canim insallah kimyasal degildirCanım teşekkür ederim ben yine de sevinmeyim geçen ay da bata iki gün kala böyle çok çok silik çıkmıştı kimyasalla sonuçlandı üstelik geçen ay belirtilerim de vardı bu ay sıfır belirti inşallah sonum hayırlı olur çok istiyorum olmasını inşallah bu sefer yüzüm güler.Doktorum ikinci de kimyasal olursa genetik testi yaptıracağız dedi o yüzden kimyasal olup olmadığını anlamak için erkenden test yaptım çünkü regl olursam anlamayacaktım.
Amin inşallah canım bu kez öyle değildir. Hemilesin galiba tebrik ediyorum bu aradaanla
anladim canim insallah kimyasal degildirbelirtilere hic takilma benim son gune kadar belirti falan hissetmedim sayilir ins ya Rabbim hepimize hayirlisini versin ben senin cizgiyi gorunce ondan bi an sevindim
Amin inşallah canım bu kez öyle değildir. Hemilesin galiba tebrik ediyorum bu arada
Sendemi kimyasal gebelik yasadıncok tsk ederim canim henuz cok cok yeni Rabbim tum isteyenlere versin olanada saglikli gebelik gecirmeyi nasip etsin
Olur canım bekleşelim ama artık gelsin sıpalarımız ağustostaBat tarihlerimiz aynı beraber bekleşelim mi :)
Amin canım isteyen herkesin sağlıklı gebelikleri olsun inşallahcok tsk ederim canim henuz cok cok yeni Rabbim tum isteyenlere versin olanada saglikli gebelik gecirmeyi nasip etsin
Olur canım bekleşelim ama artık gelsin sıpalarımız ağustosta)
hayir canim daha yeni ogrendim ben pazartesi de randevu aldim insallah bi sorun yoktur sa hamileligim sorunsuz ilerler:)Sendemi kimyasal gebelik yasadın
Amin inşallah ama daha önce yaşadınmı hiçhayir canim daha yeni ogrendim ben pazartesi de randevu aldim insallah bi sorun yoktur sa hamileligim sorunsuz ilerler:)
hayir yasamadim canim benim bu ilkAmin inşallah ama daha önce yaşadınmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?