TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canım merhaba aynı şeyi yaşamışız geçen ay benim de kimyasal oldu bhcg 17 çıkmıştı. Bu ay yine testimin ikinci çizgisi çok çok silik çıktı ve bata iki gün var çok ama çok korkuyorum

Canım merhaba aynı şeyi yaşamışız geçen ay benim de kimyasal oldu bhcg 17 çıkmıştı. Bu ay yine testimin ikinci çizgisi çok çok silik çıktı ve bata iki gün var çok ama çok korkuyorum
Ya inanki seni çok iyi anlıyorum öyle zorki beklemek yaa bende korkuyorum ben bi tane bebegimide 4 aylıkken düşürdüm

Selam kızlar Allah hepinize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.burada yeni evliler var benim önerim 6 ay duzenli ilişkiyle bebişi olmayanlar eşiyle beraber dr gorunsun zaman gectikce yıpratıyor cunku bekleme sureci
Ben ilk zamanlar hemen olur zannediyordum ilk ay koşa koşa test almıştım..3.ayda olmayınca dr gittik eşimde varikosel çıktı sperm hız sayı azlıgı vardı.ameliyat oldu iyileşti hala bizde tık yok 2.5 senedir bekliyoruz agustos ayında tüp bebek tedavisine baslıycagız..Rabbim hepinize arattırmadan versin

İnşallah olur ya ben de senin gibi bekliyorum

mucizegibisin canim hakkinda hayiirlisi olsun insalalh saglikli bir gebelik ilerler ve kucagina almak nasip olur.bende kimyasal gebelik geçirdim ve erkenden öğrenmiştim ve adet ggunumde adet oldum.uzucuydu.simdi korkmuyor değilim.

İnşallah canım aynen benim de öyle oldu canım ben korkuyorum ama hiç hamile kalamıyor değiliz eğer tekrarlarsa mutlaka bir nedeni vardır nedenini öğrenip tedavimizi olursak sağlıklı bir gebelik geçirebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…