- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
yesa sanki ben de agustosa kalacagim gibi hissediyorum ya :) yumurtlayip yumurtlamadigimi bile anlamadim sanki bu ay. Yumurta aki kivamindaki akintiyi yakaladigim gun aksamını degerlendirdik ama sonra birkac gun olmadi. Hayirlisi olsun ama sanki o birkac gunu de degerlendirseydik umudum artacakti
Senin gibi ovulasyon testiyle takip etmek daha iyi olacak galiba :)
Belki hamilelik haberi alırsa durum iyi olur
Çocuk işini erteleyip önce evliliğinizi düzene koymalisinizhamile kalabilmem için ama geri çekilmemesi gerekiyorama eşim geri çekiliyor. evliliğimizde önceleri hep o istedi ama daha önce de bi takım sorunlarımız oldu, ev aldık, eşim işten çıktı başka işe girdi derken ben biraz erteledim. Şimdi de sorunlarımız var ve şuan bana acayip öfkeli durumda. Çocuk istemediğini söylüyor çok üzülüyorum bildiğiniz gibi değil.
Bncede bu psikolojiyle zaten cocuk zarar gorur o yuzden once evliliginizdeki sorunlara odaklanin yinede sizin hayatinizÇocuk işini erteleyip önce evliliğinizi düzene koymalisiniz
Arkadaşlar,
Kocanıza folik asit iciriyor musunuz. ?
O zaman ağustosta burda devam etsin olmaz mı ?Ben temmuz grubuna geldim ama temmuz ayı yumurtlama günlerinde eşimle aynı yerde olmayacağız
Ağustos ayına artık inşallah :)
O zaman ağustosta burda devam etsin olmaz mı ?
Temmuz'daki arkadaşlarin durumuna göre konuyu degistirebilirim sorun degil :)Bunlar biraz konu sahibine ve gidisata göre değişen şeyler canım :)
Zamanla belli olur
Ya da bi arkadas çıkar çok hevesli olur ben açarım takip ederim liste yaparım falan der o açar hayırlısı bakalim :)
Bn icirmiyorum canm doktor oyle bi sey demedi sadece kendim iciyrm
Internette okumustum. Sperm kalitesini artiriyormusBn icirmiyorum canm doktor oyle bi sey demedi sadece kendim iciyrm
5 temmuzda kırmızıları gorunce siparis veririm ben de canimAynen canım. Beraber agustos a kalalim:)
Ben bu sefer yumurtalama günümde eşimin yanında olamayacağım gibi görünüyor :2
Bu arada sende alsana ovu testi :)
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan arkadaşlar buyrun topigime
Bat tarihleri
@country 1 temmuz
enginkelime 1 temmuz
gulbensworld 1 temmuz
@minikincir 2 temmuz
@emelll42 3 temmuz
morordek 4 temmuz
@kutuphanekedisi 5 temmuz
M melekler-engelchen 6 temmuz
@Petunyasemen 7 temmuz
@berraksucan 7 temmuz
@Kuzum ask 7 temmuz
@xiexie 9 temmuz
@tristris 11 temmuz
@ervanazim 13 temmuz
@umut-001 15 temmuz
@mtkt 17 temmuz
@cansu0812 18 temmuz
@LadeyNa 18 temmuz
yesa 20 temmuz
@yagmur0790 22 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?