TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

yesa sanki ben de agustosa kalacagim gibi hissediyorum ya :) yumurtlayip yumurtlamadigimi bile anlamadim sanki bu ay. Yumurta aki kivamindaki akintiyi yakaladigim gun aksamını degerlendirdik ama sonra birkac gun olmadi. Hayirlisi olsun ama sanki o birkac gunu de degerlendirseydik umudum artacakti

Senin gibi ovulasyon testiyle takip etmek daha iyi olacak galiba :)

Aynen canım. Beraber agustos a kalalim:)

Ben bu sefer yumurtalama günümde eşimin yanında olamayacağım gibi görünüyor :2

Bu arada sende alsana ovu testi :)

Nihahah, kendi kendime gelin güvey oluyorum ben de : ) Adam yanımda değil çalışıyor , bu hafta yumurtlama haftam ama değerlendiremiyorum, düzenli adet olan biri değilim = pkoluyum. Tüm olmayacak, olmaması gerekenler başımda : )
Bir kızım var okula başlayacak. Ama umudumuzu yitirmiyoruz hatta bi de ilk ay bu denemede oluversin diyoruz, di mi kızlar : )))

Belki hamilelik haberi alırsa durum iyi olur

hamile kalabilmem için ama geri çekilmemesi gerekiyor ama eşim geri çekiliyor. evliliğimizde önceleri hep o istedi ama daha önce de bi takım sorunlarımız oldu, ev aldık, eşim işten çıktı başka işe girdi derken ben biraz erteledim. Şimdi de sorunlarımız var ve şuan bana acayip öfkeli durumda. Çocuk istemediğini söylüyor çok üzülüyorum bildiğiniz gibi değil.

daha batıma 8 gün var ama karnımda ara ara vuran bir regl sancısı var. Dün akşam erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Sanırım ilk kez gününden önce regl olucam:) Neyse biran önce olayım bari de bitsin bu anlamlandırmaya çalışmalarım.

Çocuk işini erteleyip önce evliliğinizi düzene koymalisiniz

Bunlar biraz konu sahibine ve gidisata göre değişen şeyler canım :)

Zamanla belli olur

Ya da bi arkadas çıkar çok hevesli olur ben açarım takip ederim liste yaparım falan der o açar hayırlısı bakalim :)
Temmuz'daki arkadaşlarin durumuna göre konuyu degistirebilirim sorun degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…