- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.461
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzumAynen o bebiş buraya gelecekakşam eşim geldikten sonra gideceğim canım 19.30 gibi sonuç bir saatte çıkar yazarım sana ben de çok heyecanlıyım ya
İnşallahİnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum
Stres yaptıysan o yüzden gecikmiş olabilir belki canmKizlar reglim geceli bugun 3.gün olacak bugun test yaptım negatif çıktı hiç boyle olmazdı
Kızlar bata 4 gün var. Bugun bir damla kahverengi lekelenmem oldu. Ayrıca belim ve bacaklarım o kadar ağrıyor ki anlatamam. Bir de dünden beri çok üşüyorum. Dün gece resmen ayağımda çorapla yattım. Şu an bu satırları size yatakta titrer vaziyette yazıyorum. Bütün bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi sizce? Yoksa üşüttüm mü acaba yaaa?
Cnm benimde bacaklarim agrimisti çok ve 3 gün kahverengi akintim olmuştu
Bence hamile gibisin inş
Amin canım Allah razı olsun. Sen bu belirtileri hamileyken mi yaşamıştın peki? Benim 3 yıl oldu denemeye başlayalı ama hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen bugüne kadar hiç hamile kalamadım. O yüzden boşuna umutlanmak istemiyorum. Ama bir yanım da fıkır fıkır ya varsa diye. Durduramıyorum beynimi :)
Stres yaptıysan o yüzden gecikmiş olabilir belki canm
Evet cnm hamileyken
Ama 2 ay sadece hamile kaldım
İnş nazlı meleğin bu ay gelmiştir senin
Cnm umudunu kaybetme dualarmz seninle
Kan testi yap canım kesin sonuç verirKizlar reglim geceli bugun 3.gün olacak bugun test yaptım negatif çıktı hiç boyle olmazdı
Canım testi yaptırdım ama sonucu alamadım. Eşim işe dönmek zorunda kaldı . Belli olmuştur ama öğrenmiyorum
hastane girisinde verilen hasta giris kagidi ile bakabilirsin internetten sonuca tabi her hadstanede var mi bilmiorum ama biz oyle ogrenmistikCanım testi yaptırdım ama sonucu alamadım. Eşim işe dönmek zorunda kaldı . Belli olmuştur ama öğrenmiyorum
Online baktım şimdi önceki sonuç görünüyor. Henüz sisteme girmemiş galiba beklemedeyim.mucizegibisin hastaneyi arasan ya da internetten e-sonuç'tan öğrenebilirsin belki. sonuçta sadece testin kaç çıktığı lazım. hadi dene bakalım.
hastane girisinde verilen hasta giris kagidi ile bakabilirsin internetten sonuca tabi her hadstanede var mi bilmiorum ama biz oyle ogrenmistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?