TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kızlar kanda en erken nezaman çıkar gebelik . Benim bat 17 si. Ona göre tatile çıkıcaz. Daha önce iki kaybım olduğu için riske atmak istemiyorum açıkcası

Benim bat yarin 3 gun onceden beri test yapiyorum ama hep negatif ( daha cikmaz diyenlerde cok ama ben umutsuzluga dusuyorum artik

Kızlar bata 4 gün var. Bugun bir damla kahverengi lekelenmem oldu. Ayrıca belim ve bacaklarım o kadar ağrıyor ki anlatamam. Bir de dünden beri çok üşüyorum. Dün gece resmen ayağımda çorapla yattım. Şu an bu satırları size yatakta titrer vaziyette yazıyorum. Bütün bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi sizce? Yoksa üşüttüm mü acaba yaaa?

Cnm benimde bacaklarim agrimisti çok ve 3 gün kahverengi akintim olmuştu

Bence hamile gibisin inş

Cnm benimde bacaklarim agrimisti çok ve 3 gün kahverengi akintim olmuştu

Bence hamile gibisin inş

Amin canım Allah razı olsun. Sen bu belirtileri hamileyken mi yaşamıştın peki? Benim 3 yıl oldu denemeye başlayalı ama hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen bugüne kadar hiç hamile kalamadım. O yüzden boşuna umutlanmak istemiyorum. Ama bir yanım da fıkır fıkır ya varsa diye. Durduramıyorum beynimi :)

Evet cnm hamileyken

Ama 2 ay sadece hamile kaldım
İnş nazlı meleğin bu ay gelmiştir senin

Cnm umudunu kaybetme dualarmz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…