- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.481
Evet ozel hastaneyse kesin verir bncede devletse bilememBenim yaptirdigim hastanenin laboratuvari telefonda da bilgi veriyor
Sağolasın canım haber vereceğim mutlakamucizegibisin tamam ben şimdi işten çıkacağım ama evde telefondan bakıp yine senden haber alacağım. hayırlı haber olsun Allah'ım. AMİN.
Özel hastane daha belli olmadı galiba yoksa sistemde görünürdü herhaldeEvet ozel hastaneyse kesin verir bncede devletse bilemem
Canım lekelenmeler oldu demişsin şimdi hamilemisin peki bende Aynı durumdayım daCnm benimde bacaklarim agrimisti çok ve 3 gün kahverengi akintim olmuştu
Bence hamile gibisin inş
İlk değerin kaçtı
İki gün önce 99.1 di 245.1 olmuşİlk değerin kaçtı
Canım lekelenmeler oldu demişsin şimdi hamilemisin peki bende Aynı durumdayım da[/QUOTE
Hamileydim cnm ama 6 ay önce kürtaj oldum
Şuan. Degilim
Bide hayırlıİlk değerin kaçtı
benim değeri 91 çıktı dün yaptık yarın tekrar yaptıracağız kahve rengi Lekelenmelerim var 4 ay önce bir haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden çok Üzgünüm ve korkuyorum biraz umutlanmıştımİki gün önce 99.1 di 245.1 olmuş
Bide hayırlı
benim değeri 91 çıktı dün yaptık yarın tekrar yaptıracağız kahve rengi Lekelenmelerim var 4 ay önce bir haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden çok Üzgünüm ve korkuyorum biraz umutlanmıştım
Canım benim de lekelerim vardı iki gün sürdü. Ben de geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden hala tam olarak sevinemiyorum. yerleşme lekesi olabilirmiş. İnşallah senin de değerin ikiye katlar bu sefer bebeklerimizi kucağımıza hayırlısıyla alırız. Yat dinlen, bol su iç. Ben iki üç gündür yatıyorum.Bide hayırlı
benim değeri 91 çıktı dün yaptık yarın tekrar yaptıracağız kahve rengi Lekelenmelerim var 4 ay önce bir haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden çok Üzgünüm ve korkuyorum biraz umutlanmıştım
Sağol canım Rabbim tekrarından korusun hepimizi zor günler geçiriyorum yeni bebek umut olacak umarım beni bırakıp gitmez tutunur annesineGeçmiş olsun cnm inş tekrar aynı acıları yaşamazsin
Yavruna sagsalim kavuşursun
Acini ve korkunu anlayabiliyorum
Benimde bebeğim 8 haftalkdi
Kan testi yap canım kesin sonuç verir
Ok. Kaydettim canımcanım yeni bat 6 ağustos
Ay hadi bakalim ya cok sevindim :) hep boyle gider insallah canim. Hep bebegin seninle olur insallah, annesini hic birakmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?