- 20 Ekim 2012
- 333
- 242
- 303
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.421
mucizegibisin canım yanlışlıkla geçen ayki konuda yazmışım hep. Buraya da yazayım.
Kızlar 8 tane falan yumurtam oluşmuş. büyüklükleri 20mm ve 30mm arasında. Böyle olunca östrojen seviyem de yüksek çıktı ve bu yüzden maalesef çatlatma iğnesi yaptıramadım. Ama kendiliğinden hamile kalırım inşallah[/QUOTE
Anladım canım inşallah bu ay kendiliğinden hamile kalırsın. Ovülasyon testi kullanıyor musun peki??
Birlikte bekleyelim canim allahim bu ay gobislerimizi doldurur inşallah ben bu ay hicbir belirtiye takilmiycam. Yüce rabbim hic belirtisiz versin diyorum biktim çünkü belirti aramaktanAy inşallah ya aynıyız bende çok belirti var hissediyorum
Canım ben ateş ölçmüyorum ama vücut ısım hep düşük gibi takılma bence ona. Test yapsana emin olmuş olursun
Birlikte bekleyelim canim allahim bu ay gobislerimizi doldurur inşallah ben bu ay hicbir belirtiye takilmiycam. Yüce rabbim hic belirtisiz versin diyorum biktim çünkü belirti aramaktan
Aynen beklemek çok zor bende 3 senedir bekliyorum bi gelse nasıl sarılıcam onaBirlikte bekleyelim canim allahim bu ay gobislerimizi doldurur inşallah ben bu ay hicbir belirtiye takilmiycam. Yüce rabbim hic belirtisiz versin diyorum biktim çünkü belirti aramaktan
Ya ben bu ayın 22sinde köye gidiyorum belki biraz kafam dagılır unuturum hamileligiBirlikte bekleyelim canim allahim bu ay gobislerimizi doldurur inşallah ben bu ay hicbir belirtiye takilmiycam. Yüce rabbim hic belirtisiz versin diyorum biktim çünkü belirti aramaktan
Cok iyi ben de cok odaklanmamaya çalışıcam becerebilirsemYa ben bu ayın 22sinde köye gidiyorum belki biraz kafam dagılır unuturum hamileligi
Doğru söylüyorsun ama insan yine de bir umut merak ediyor. Ben bu ay 3-4 gün kala başladım test yapmaya. Bir de geçen aydan akıllanıp söz vermiştim üstelik kendime test yapmayacağım adetim geçene kadar diye. Akıllanmıyorum ya şimdi stresli bir şekilde bekliyorum iştemucizegibisin canımm adetim hiç şaşmaz biliyorsun bat yarın olmazsam teste bile gerek yok hamileyimdir. yani inşallah.
İnşallah yarın o kırmızıları görmezsin canım bu sefer belki olmuştur belki birbirimize uğur getiririzmucizegibisin ben isteyeli 20 ay oluyor eşimden dolayı sıkıntı vardı ameliyat oldu ve 20 ayda herhalde 5 test falan yapmışımdır toplamda. adetim şaşmadığı için beklemeyi tercih ediyorum genelde eğer gecikse bende test yaparım tabiki. bence sonucu her ne olacaksa olacak ve sen bunu engelleyemeyeceksin o yüzden şu anın tadını çıkar çünkü ben 20 ayda hiç silik çizgi bile görmedim hiç de hamile kalmadım bu duygunun ne demek olduğunu bilmiyorum. yine de Allah tan hayırlısı hakkımızda hayırlısı.
Pek imkanim yok memleketten de uzaktayim canim kitap okuyorum ben de oyalanmak icinSende dışarı çık insanlarla sohbet et farklı şeyler düşun
Zor ya insanın aklında çıkmıyo zaten ondan olmuyo takmadıgın zaman tutuyo bebişPek imkanim yok memleketten de uzaktayim canim kitap okuyorum ben de oyalanmak icin
Zor ya insanın aklında çıkmıyo zaten ondan olmuyo takmadıgın zaman tutuyo bebişPek imkanim yok memleketten de uzaktayim canim kitap okuyorum ben de oyalanmak icin
İnşallah canım inşallah be güzel olurmucizegibisin şu ana kadar ne hamileliğe ne de adete dair belirtim yok canım. zaten öğlen ikiye kadar belli olur çünkü 28. gün öğlen ikiye kadar hep adet olurum şaşmaz. inşallah dediğin gibi olur aynı sevinci beraber paylaşır beraber büyütürüz
Olabilirarkadaşlar size bir şey danışacağım benim reglim bu ay biraz garip oldu şöyleki; ilk önce çarşamba akşamı sancıyla beraber bir parça düştü midenizi kaldırmak istemem ama tam kan değildi garip ti sonrasında kahverengi akıntı geldi ve durdu sonra ertesi gün öğlen saatlerinde cok yoğun bir kanama başladı ve halen devam ediyor bugün bel ve kasık agrılarım da var ayaga kalktığım anda kanamam oluyor. Bu gibi bir durumda düşük yapmış olma ihtimalim var mı? Doktora gitmeli miyim bilemedim. Böyle bir şey yaşamış olanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?