TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ay inşallah ya aynıyız bende çok belirti var hissediyorum
Birlikte bekleyelim canim allahim bu ay gobislerimizi doldurur inşallah ben bu ay hicbir belirtiye takilmiycam. Yüce rabbim hic belirtisiz versin diyorum biktim çünkü belirti aramaktan

Birlikte bekleyelim canim allahim bu ay gobislerimizi doldurur inşallah ben bu ay hicbir belirtiye takilmiycam. Yüce rabbim hic belirtisiz versin diyorum biktim çünkü belirti aramaktan
Aynen beklemek çok zor bende 3 senedir bekliyorum bi gelse nasıl sarılıcam ona

mucizegibisin canımm adetim hiç şaşmaz biliyorsun bat yarın olmazsam teste bile gerek yok hamileyimdir. yani inşallah.
Doğru söylüyorsun ama insan yine de bir umut merak ediyor. Ben bu ay 3-4 gün kala başladım test yapmaya. Bir de geçen aydan akıllanıp söz vermiştim üstelik kendime test yapmayacağım adetim geçene kadar diye. Akıllanmıyorum ya şimdi stresli bir şekilde bekliyorum işte

mucizegibisin ben isteyeli 20 ay oluyor eşimden dolayı sıkıntı vardı ameliyat oldu ve 20 ayda herhalde 5 test falan yapmışımdır toplamda. adetim şaşmadığı için beklemeyi tercih ediyorum genelde eğer gecikse bende test yaparım tabiki. bence sonucu her ne olacaksa olacak ve sen bunu engelleyemeyeceksin o yüzden şu anın tadını çıkar çünkü ben 20 ayda hiç silik çizgi bile görmedim hiç de hamile kalmadım bu duygunun ne demek olduğunu bilmiyorum. yine de Allah tan hayırlısı hakkımızda hayırlısı.

İnşallah yarın o kırmızıları görmezsin canım bu sefer belki olmuştur belki birbirimize uğur getiririzpeki adet öncesi belirtilerin var mı ateşin düşmesi dışında??

mucizegibisin şu ana kadar ne hamileliğe ne de adete dair belirtim yok canım. zaten öğlen ikiye kadar belli olur çünkü 28. gün öğlen ikiye kadar hep adet olurum şaşmaz. inşallah dediğin gibi olur aynı sevinci beraber paylaşır beraber büyütürüz

İnşallah canım inşallah be güzel olurAma ben de henüz kendimi hamile olarak kabul etmiyorum. Bu akşam yine kahve lekeler oldu,göğüs hassasiyetim azaldı, hiç ağrım sızım kalmadı bomboş hissediyorum kendimi. Yarın netleşecek bu sefer kaptırmıyorum öyle hemen kendimi Allah bilir ne olacağını

Olabilir

Kizlar merhaba lutfen bna bilgi verin.arastirdim netten olumlu yazanlarda var olumsuzda.sabah ilk idrarla comfort erken gebelik testi yaptim.ilk bes dakika bekledim bisey cikmadi.buarada bat 11 temmuz.sonra testi banyoda birakip esime kotu haberi vermeye geldim.biraz konustuk.sakalasti vs.yarim saat sonra banyoya gittim ve 2 .cizgi silik cikmisti.esime gosterdim var dedi.testin uzerinde yarim saatten sonraki sonuclari ciddiye almayin diyor ama icimde bir umut acaba diyorum.nette baktim.olmasa 2 cizgi cikmazdi yazanlar var.ama emin olamiyorum.zaten bir iki gune belli olacak.ama sizce olabilirmi.ne düşünüyorsunuz.basina boyle bisey gelen varmi

Kızlar bat tarihimden 1 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı dün regl günümdü olmadım bugünde şu saat oldu ses seda yok testi negatif görünce yeni bat tarihini bile yazmıştım ama hala olmadım normalde gunum Şaşmaz pek ya da bugun olmam gerekirdi en geç ne yapıcam bilemedim yarın akşama kadar bekleyim Bi daha mı test yapsam var mı boyle bir gün kala negatifi görüp günü geçtikten sonra pozitif olan kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…