- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.441
Kizlar merhaba lutfen bna bilgi verin.arastirdim netten olumlu yazanlarda var olumsuzda.sabah ilk idrarla comfort erken gebelik testi yaptim.ilk bes dakika bekledim bisey cikmadi.buarada bat 11 temmuz.sonra testi banyoda birakip esime kotu haberi vermeye geldim.biraz konustuk.sakalasti vs.yarim saat sonra banyoya gittim ve 2 .cizgi silik cikmisti.esime gosterdim var dedi.testin uzerinde yarim saatten sonraki sonuclari ciddiye almayin diyor ama icimde bir umut acaba diyorum.nette baktim.olmasa 2 cizgi cikmazdi yazanlar var.ama emin olamiyorum.zaten bir iki gune belli olacak.ama sizce olabilirmi.ne düşünüyorsunuz.basina boyle bisey gelen varmi
Teşekkürler canım benim ben de senin için dua ediyorum sen de yarın güzel haberler getirmucizegibisin Senin icin cok ama cok dua edecegim yarın insallah Mevlam hayırlı haberler getirmeyi nasip etsin. Senden haber bekleyecegim sakın beni merakta bırakma olur mu?
İnşallah canım. Hayırlı haberi alalım birlikteİnşallah rabbim doktor müdahalesine gerek olmadan kendiliginden verir de kavuşursun bebeğine canım batlarimiz ayni seninle hayirlisi olsun hakkımızda
canim aslinda normal ginluk hayatimiza devam edebilirim ama hem bayramdayiz annemlerdeve kayinvalidemlerde kaldik hemde esim yanimdan ayriliyor uzun sure yanyana olamicaz dolasiyla extra efor sarfetmemiz gerekti biz hic iki gunde bir yapalim yada bugun yimurtlama gunum mutlaka yapmaliyiz diye calismadik ilk defa boyle yaptik bende merak ettim yumurtladan sonra ne yapmalizyiz diueCanim siz elinizden geleni yapmissiniz.iinşallah hakkinizda hayirlisi olur.bence devam edin ama normal gündelik hayatiniz gibi..bbn genel olarak merak ediyorum boyle bebek calismasi yapip sonra beklemeye mi cekiliyorsunuz..bana gore devam edilmeli.
Hayirli olsun canim orda çizgi var.iinşallah saglikli hamileligin olur.
Cekmedim canim foto.ikinci cizgi vardi ama yarim saat gectikten sonra ciktigi icin hatalidir diye düşünüp attimFoto varsa koy istersen
Canım ben baktırmadım yumurtalarıma ama benim de geç çatlıyor galiba. ovülasyon testinde üç gün pozitifti ve çatladığı gün müthiş ağrım oldu bu ay. Çatladığında anlarsın değerlendir mutlaka bu günlerimucizegibisin canım yumurtlama testi kullanmama gerek yok çünkü bugün ultrasoundda yumurtalarımın 20 ve 30mm arasındaki büyüklüklerde olduğunu öğrendim. Yani bu gece ya da yarın çatlayacaklar. 30mm olanların kiste dönüşmesinden korkuyorum. Çünkü o kadar büyümeden çatlamalıydılar. Kısmetimize bakalım ne olacak
Canım geçen ay da çatlatma iğnesi oldum ve aşılama yapıldı. Ama kısmet değilse olmuyor işte. Çatladığı gün şeffaf akıntı oluyor zaten değerlendiriyoruz. Bu ay da olmazsa tedavi işini bırakacağım. Çünkü klomeni hafif kullanmama rağmen 10 tane , 8 tane yumurtam oluyor. Demek ki klomene gerek yok yani. Doktor da iki ay dinlen dedi zatenCanım ben baktırmadım yumurtalarıma ama benim de geç çatlıyor galiba. ovülasyon testinde üç gün pozitifti ve çatladığı gün müthiş ağrım oldu bu ay. Çatladığında anlarsın değerlendir mutlaka bu günleri
Anladım canım normal yollarla olabilir o zaman acele etme en güzel zamanda en hayırlı şekilde olucak inşallahCanım geçen ay da çatlatma iğnesi oldum ve aşılama yapıldı. Ama kısmet değilse olmuyor işte. Çatladığı gün şeffaf akıntı oluyor zaten değerlendiriyoruz. Bu ay da olmazsa tedavi işini bırakacağım. Çünkü klomeni hafif kullanmama rağmen 10 tane , 8 tane yumurtam oluyor. Demek ki klomene gerek yok yani. Doktor da iki ay dinlen dedi zaten
canım yeni bat 6 ağustos3 Ağustos'ta var bir hikmet. Bakalım hayırlısı inşallah
Nasıl bu kadar saati saatine bilebiliyorsun ya maaşallah düzenli demekki bu da iyi birşey. Benim hiç gününde olmaz bir gün erken ya da bir gün geç olur. Hayırlısı olsun canım bu ay yine deneriz ben de alıştırdım kendimi her türlü sonuca. Yılmak yok denemeye devam güzel şeyler olucak ben inanıyorumyine sasmayan bat a tam gunu ve tam saatinde hosgeldinizz.mucizegibisin biliyordum zaten anlamıstım uzulmedim yani cok degil diyelim neyse kulagım sende sen iyi haberle gel ben bir dahaki ay arkandan gelirim insallah. M melekler-engelchen yeni bat 5 agustos canım.
Ben bütün herkesi merak ettim bi kaç kez de böyle muhabbet geçmişti baskalariylada .yumurtlama gününde kari koca sonra sadic gibi takilan eslercanim aslinda normal ginluk hayatimiza devam edebilirim ama hem bayramdayiz annemlerdeve kayinvalidemlerde kaldik hemde esim yanimdan ayriliyor uzun sure yanyana olamicaz dolasiyla extra efor sarfetmemiz gerekti biz hic iki gunde bir yapalim yada bugun yimurtlama gunum mutlaka yapmaliyiz diye calismadik ilk defa boyle yaptik bende merak ettim yumurtladan sonra ne yapmalizyiz diue
Bizde öyleydik değerlendiremeyiz sanmıştım ama değerlendirdik çok şükürr inşallah bu ay çift çizgi görürü burda vr bekleyen herkes :)Ben bütün herkesi merak ettim bi kaç kez de böyle muhabbet geçmişti baskalariylada .yumurtlama gününde kari koca sonra sadic gibi takilan eslerbizde suan ailelerin yanindayiz bi koy evinde allahtan suan adetimde ama iznimiz burda devam edecek yumurtlama donemi belki koy ugurlu gelir..
Aynen o bebiş buraya gelecekmucizegibisin olsun canımm kısmet zaten bu ayın 21inde tatildeyim tam da yumurtlama gününe denk geliyor daha çok çalışırız tabi ki yılmak yokk o bebik buraya gelecekk. seninki geldi de inşallah gitmeyecek kalacak. sen test için ne zaman gideceksin bugün? ben bile çok heyecanlıyım seni bekliyorum işteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?