TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Foto varsa koy istersen

mucizegibisin Senin icin cok ama cok dua edecegim yarın insallah Mevlam hayırlı haberler getirmeyi nasip etsin. Senden haber bekleyecegim sakın beni merakta bırakma olur mu?

mucizegibisin canım yumurtlama testi kullanmama gerek yok çünkü bugün ultrasoundda yumurtalarımın 20 ve 30mm arasındaki büyüklüklerde olduğunu öğrendim. Yani bu gece ya da yarın çatlayacaklar. 30mm olanların kiste dönüşmesinden korkuyorum. Çünkü o kadar büyümeden çatlamalıydılar. Kısmetimize bakalım ne olacak

Benim başıma geldi aynısı 5 haftalık hamileydim o zaman sonradan testte ikinci çizgi çıkmıştı baya zaman geçmişti üstünden 3 .4 saat gibi ama ben sonradan düşük yaptım dikatsizlikten tabi

Kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun giremedim kaç günden beridir bat gerçekleşmişti şimdide bu sabah tatil döbüşü başladık denemelere sabırsız kocacığım :)) sizler nasılsınız inş bu ay umutluyum allahım nasip ederse tabii ..

canim aslinda normal ginluk hayatimiza devam edebilirim ama hem bayramdayiz annemlerdeve kayinvalidemlerde kaldik hemde esim yanimdan ayriliyor uzun sure yanyana olamicaz dolasiyla extra efor sarfetmemiz gerekti biz hic iki gunde bir yapalim yada bugun yimurtlama gunum mutlaka yapmaliyiz diye calismadik ilk defa boyle yaptik bende merak ettim yumurtladan sonra ne yapmalizyiz diue

Canım ben baktırmadım yumurtalarıma ama benim de geç çatlıyor galiba. ovülasyon testinde üç gün pozitifti ve çatladığı gün müthiş ağrım oldu bu ay. Çatladığında anlarsın değerlendir mutlaka bu günleri

Canım geçen ay da çatlatma iğnesi oldum ve aşılama yapıldı. Ama kısmet değilse olmuyor işte. Çatladığı gün şeffaf akıntı oluyor zaten değerlendiriyoruz. Bu ay da olmazsa tedavi işini bırakacağım. Çünkü klomeni hafif kullanmama rağmen 10 tane , 8 tane yumurtam oluyor. Demek ki klomene gerek yok yani. Doktor da iki ay dinlen dedi zaten

Anladım canım normal yollarla olabilir o zaman acele etme en güzel zamanda en hayırlı şekilde olucak inşallah

Nasıl bu kadar saati saatine bilebiliyorsun ya maaşallah düzenli demekki bu da iyi birşey. Benim hiç gününde olmaz bir gün erken ya da bir gün geç olur. Hayırlısı olsun canım bu ay yine deneriz ben de alıştırdım kendimi her türlü sonuca. Yılmak yok denemeye devam güzel şeyler olucak ben inanıyorum

Ben bütün herkesi merak ettim bi kaç kez de böyle muhabbet geçmişti baskalariylada .yumurtlama gününde kari koca sonra sadic gibi takilan esler bizde suan ailelerin yanindayiz bi koy evinde allahtan suan adetimde ama iznimiz burda devam edecek yumurtlama donemi belki koy ugurlu gelir..

Bizde öyleydik değerlendiremeyiz sanmıştım ama değerlendirdik çok şükürr inşallah bu ay çift çizgi görürü burda vr bekleyen herkes :)

mucizegibisin olsun canımm kısmet zaten bu ayın 21inde tatildeyim tam da yumurtlama gününe denk geliyor daha çok çalışırız tabi ki yılmak yokk o bebik buraya gelecekk. seninki geldi de inşallah gitmeyecek kalacak. sen test için ne zaman gideceksin bugün? ben bile çok heyecanlıyım seni bekliyorum işteyim.

Aynen o bebiş buraya gelecekakşam eşim geldikten sonra gideceğim canım 19.30 gibi sonuç bir saatte çıkar yazarım sana ben de çok heyecanlıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…