TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

benim de bugün reglim bitti ve ovulasyon testi sipariş ettim. Laboquick diye bir marka umarım işe yarar. Birde rahim tersliğim var. Rahim tersliği olan ve hamile kalmak için önerileri olan var ise cok memnun olurum :)

Ben de o testi kullanmıştım. Sıvı alımlarına dikkat edin. Regl periyodunuz kaç gün? Başlama ona göre değişiyor. İnşallah bu ay gebe kalırsınız :)

Arkadaslar doktordan ciktim simdi dusuk tehlikesine karsi progestan ve bebe aspirini verdi kese su an gorunmez 1 hafta snra gel dedi ben elimden geleni yaptim bol bol dinlenmeye calisacam bundan snrasi Allahim takdiri

Canım,
Ayaklarını yastık üzerine koy öyle yat.
Her gün 1 tane muz ye.
Hiçbir şey düşünme. Kötü asla düşünme. Dinlen.
İnşallah sağlıkla tutunur bebeğin.

Canım,
Ayaklarını yastık üzerine koy öyle yat.
Her gün 1 tane muz ye.
Hiçbir şey düşünme. Kötü asla düşünme. Dinlen.
İnşallah sağlıkla tutunur bebeğin.
Insallah cok sagol canm kaynanamgildeydim o yuzden annemgile gececem bugun sylemedik onlara kanamam filan olunca annemgilde bol bol dinlenmeye caliscam

Canim hayirli olsun oncelikle. Ben 1haftadir cok zor gunler geciriyorum kanamam oldu kese yaninda kanama alani vardi. Bugun dr.a gidicem kese gelisimi devam ediyor mu etmiyor mu onu bile bilmiyorum. Allah hayirli saglikli hamilelikler versin herkese

Geçmiş olsun canm bizi de haberdar et

Arkadaslar doktordan ciktim simdi dusuk tehlikesine karsi progestan ve bebe aspirini verdi kese su an gorunmez 1 hafta snra gel dedi ben elimden geleni yaptim bol bol dinlenmeye calisacam bundan snrasi Allahim takdiri

Hayırlısı canım. Ay inşallah Allah tamamını erdirir :) Darısını da bu listedeki herkese nasip eder :) Tebrik ederim :)

Benim reglim bitti kızlar 2gün oldu. Eşim yanımda değil malesef. 13.günümde yanına gideceğim. Ama eşim yoğun bir tempoyla çalışacak tam kiritk günlerde. Yani herhangi bir yoğun performans beklemiyorum Bu aydan çok umutsuzum yani... Hayırlısı...

Sizlerden güzel haberler alalım inşallah :)

Ben de adetime 3 gun kala damla damla gelen kanla ogrenmistim canim tesadufe bak:)

Canim oncelikle cok cok gecmis olsun. Umarim bebisinle birlikte bir an once toparlanirsiniz.

Bu ay ben de kendimden cok umutluydum. 3 gun kala (yani dun) ilk idrarla test yaptim ama negatifti. Bugun de cok az acik kahverengi leke gelmis bir damla kadar. Erken mi regl olacagim nedir? Yavas yavas umudumu kaybediyorum sanirim..

benim de bugün reglim bitti ve ovulasyon testi sipariş ettim. Laboquick diye bir marka umarım işe yarar. Birde rahim tersliğim var. Rahim tersliği olan ve hamile kalmak için önerileri olan var ise cok memnun olurum :)

Canım diz dirsek pozisyonundaki ilişki öneriliyor rahmi ters olanlar için. Allah hayırlısını versin canım :)

Canim hayirli olsun oncelikle. Ben 1haftadir cok zor gunler geciriyorum kanamam oldu kese yaninda kanama alani vardi. Bugun dr.a gidicem kese gelisimi devam ediyor mu etmiyor mu onu bile bilmiyorum. Allah hayirli saglikli hamilelikler versin herkese

Canım çok zor evet biliyorum ama olumlu düşünmekte gerçekten çok büyük yarar var. Vardır her şeyde bir hayır. Umarım her şey yoluna girer. Allah tamamını erdirsin inşallah :) Bebeğini sağ salim kucağına al :)

Canım benim rahimde ters ama doktor olur diyo ama hiç olmuyo yaa offff bi çare

:))) Yani ayıp değil elbette ama insan doğru kelimeleri seçmekte zorlanıyor Literatürde "doggy" pozisyonu olarak geçiyor canım. Anladın sen onu :)

Himm.. Dogru tahmin etmisim tesekkurler
Bu ay onu da denedim ben soylemesi ayip. :)) Hamile kalmak icin bir amuda kalkmadigim kaldi zaten.

Himm.. Dogru tahmin etmisim tesekkurler
Bu ay onu da denedim ben soylemesi ayip. :)) Hamile kalmak icin bir amuda kalkmadigim kaldi zaten.

Ya aslında bunlar sadece öneri. Ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor, olmayacaksa istersen havada parende at yine de olmaz

Ben bu ay umutlu değilim. Eşim yoğun çalışacak. O yüzden, ayakları havada bekletmekmiş, gün takibiymiş yapmayacağım. Öyle de olmuyor böyle de nasılsa :) Kendimi yıpratmayacağım bu ay

Sen nasılsın Canım
Merhaba canim biraz moralim bozuk açıkçası takvime göre bugün yumurtlama günüm ama dayanamadım ovulasyon testi yaptim negatif. Esim bugün işi nedeniyle gidecek belki gitmeden değerlendirme sansimiz olur mu bilmiyorum artik. İnşallah 1-2 güne döner, hem yumurtlama donemi kaçıyor hem yalnız kalıyorum. Memleketten uzak bunaldim gerçekten.

Canım inşaAllah güzel haberler alırsın bebişin seninledir bizede haber ver mutlaka

Canım hep aynı şeyleri söylüyoruz ama teselli bulduğumuz her şey bu kelimelerde. Vardır bunda da bir hayır. Hem o işler hiç belli olmuyor. Olacaksa olur zaten Hayırlısı her şeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…