- 12 Temmuz 2006
- 4.934
- 9.492
- 683
- 40
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.681
benim de bugün reglim bitti ve ovulasyon testi sipariş ettim. Laboquick diye bir marka umarım işe yarar. Birde rahim tersliğim var. Rahim tersliği olan ve hamile kalmak için önerileri olan var ise cok memnun olurum :)
Arkadaslar doktordan ciktim simdi dusuk tehlikesine karsi progestan ve bebe aspirini verdi kese su an gorunmez 1 hafta snra gel dedi ben elimden geleni yaptim bol bol dinlenmeye calisacam bundan snrasi Allahim takdiri
Insallah cok sagol canm kaynanamgildeydim o yuzden annemgile gececem bugun sylemedik onlara kanamam filan olunca annemgilde bol bol dinlenmeye caliscamCanım,
Ayaklarını yastık üzerine koy öyle yat.
Her gün 1 tane muz ye.
Hiçbir şey düşünme. Kötü asla düşünme. Dinlen.
İnşallah sağlıkla tutunur bebeğin.
Canim hayirli olsun oncelikle. Ben 1haftadir cok zor gunler geciriyorum kanamam oldu kese yaninda kanama alani vardi. Bugun dr.a gidicem kese gelisimi devam ediyor mu etmiyor mu onu bile bilmiyorum. Allah hayirli saglikli hamilelikler versin herkese
Arkadaslar doktordan ciktim simdi dusuk tehlikesine karsi progestan ve bebe aspirini verdi kese su an gorunmez 1 hafta snra gel dedi ben elimden geleni yaptim bol bol dinlenmeye calisacam bundan snrasi Allahim takdiri
Ben de adetime 3 gun kala damla damla gelen kanla ogrenmistim canim tesadufe bak:)
benim de bugün reglim bitti ve ovulasyon testi sipariş ettim. Laboquick diye bir marka umarım işe yarar. Birde rahim tersliğim var. Rahim tersliği olan ve hamile kalmak için önerileri olan var ise cok memnun olurum :)
Saol canm dun kirmizi lekelenmem vardi simdide kahverwngi bi sorun yoktur insallah
Canim hayirli olsun oncelikle. Ben 1haftadir cok zor gunler geciriyorum kanamam oldu kese yaninda kanama alani vardi. Bugun dr.a gidicem kese gelisimi devam ediyor mu etmiyor mu onu bile bilmiyorum. Allah hayirli saglikli hamilelikler versin herkese
Canım benim rahimde ters ama doktor olur diyo ama hiç olmuyo yaa offff bi çarebenim de bugün reglim bitti ve ovulasyon testi sipariş ettim. Laboquick diye bir marka umarım işe yarar. Birde rahim tersliğim var. Rahim tersliği olan ve hamile kalmak için önerileri olan var ise cok memnun olurum :)
Canım diz dirsek pozisyonundaki ilişki öneriliyor rahmi ters olanlar için. Allah hayırlısını versin canım :)
İyi güzel dinlen bol bol hayırlı olsunArkadaslar doktordan ciktim simdi dusuk tehlikesine karsi progestan ve bebe aspirini verdi kese su an gorunmez 1 hafta snra gel dedi ben elimden geleni yaptim bol bol dinlenmeye calisacam bundan snrasi Allahim takdiri
:))) Yani ayıp değil elbette ama insan doğru kelimeleri seçmekte zorlanıyorDirsek pozisyonu nasil oluyor tam olarak? Ayip olmazsa tabii..
:))) Yani ayıp değil elbette ama insan doğru kelimeleri seçmekte zorlanıyorLiteratürde "doggy" pozisyonu olarak geçiyor canım. Anladın sen onu :)
Amin canim inşallahAmin canm insallah isteyen herkese saglikli ve hayirli gebelik gecirmesini nasip etsin Allahim
Sen nasılsın CanımAmin canim inşallah
Himm.. Dogru tahmin etmisim tesekkurler
Bu ay onu da denedim ben soylemesi ayip. :)) Hamile kalmak icin bir amuda kalkmadigim kaldi zaten.
Merhaba canim biraz moralim bozuk açıkçası takvime göre bugün yumurtlama günüm ama dayanamadım ovulasyon testi yaptim negatif. Esim bugün işi nedeniyle gidecek belki gitmeden değerlendirme sansimiz olur mu bilmiyorum artik. İnşallah 1-2 güne döner, hem yumurtlama donemi kaçıyor hem yalnız kalıyorum. Memleketten uzak bunaldim gerçekten.Sen nasılsın Canım
Canım inşaAllah güzel haberler alırsın bebişin seninledir bizede haber ver mutlakaCanim hayirli olsun oncelikle. Ben 1haftadir cok zor gunler geciriyorum kanamam oldu kese yaninda kanama alani vardi. Bugun dr.a gidicem kese gelisimi devam ediyor mu etmiyor mu onu bile bilmiyorum. Allah hayirli saglikli hamilelikler versin herkese
Merhaba canim biraz moralim bozuk açıkçası takvime göre bugün yumurtlama günüm ama dayanamadım ovulasyon testi yaptim negatif. Esim bugün işi nedeniyle gidecek belki gitmeden değerlendirme sansimiz olur mu bilmiyorum artik. İnşallah 1-2 güne döner, hem yumurtlama donemi kaçıyor hem yalnız kalıyorum. Memleketten uzak bunaldim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?