Temmuza kadar 10 kılo verecegim :)

gülme komşuna gelir başına benimlede çok dalga geçtiler bn hep dedim allahım onlarada yaşat bunu kılolu olsunlar

aynen canım ya annem verdi annemle yolda yürürken herkes sasırıyo ne güzel kilo vermişssin diye iltifat ediyolar banada anneni geçmişssin kız bu ne hal diyolar

gülme komşuna gelir başına benimlede çok dalga geçtiler bn hep dedim allahım onlarada yaşat bunu kılolu olsunlar

Yok canım cani miyim ben ne dalga geçmesi bu kadar yeme yüzün güzel bak falan diyodum ıda alınıyodu çünkü cidden yemek aşığıydı yemeyi keseniyodu kız

aynen ama o istiyo zayıflamamı ben agzını aradım ya bnm dıyete baslamam lazım kılo aldım dedim. Bana evet bencede zayıfla artık dedi ay çok kötü oldum geçen günde dediki aşkım boşuna çabalama veremezsın bizde o azim yok dedi daha çok hırslandım göstercem ona azimi

Yok canım cani miyim ben ne dalga geçmesi bu kadar yeme yüzün güzel bak falan diyodum ıda alınıyodu çünkü cidden yemek aşığıydı yemeyi keseniyodu kız

kız banada diyolar yüzün çok güzel zyflama hadi ordan dyom eskiden öyle teselli ediyodum kendımı simdi artık öyle degilim

Göster kız varya çok iyi anlıyorum seni 3yıllık sevgilim ben 62 kilo olunca çok değişti habire laf kaktı durdu bana yanımdayken başka kızlara bakıyodu edepsiz bi kafeye gidince sen şekersiz çay al azıcık hörgüçten ye yemiş yemiş şişmişsin zaten yada daha nerene yemeyi düşünüyosun vs. diye diye gecelerce ağlattı beni

Son düzenleme:
kız banada diyolar yüzün çok güzel zyflama hadi ordan dyom eskiden öyle teselli ediyodum kendımı simdi artık öyle degilim

Tatlım bahane bulmak istediğinde insan hertürlü buluyo bende benim genetiğim zayıf ohoo vermekte ne car yada bak bilmem kim fil gibi sevgilisi peşinden ayrılmıyo demekki kiloda değil yada bak oda benm gibi ama takmıyo diyodum hep kendime ama bi yerden sonra avutmuyo o yalanlar

ay seni ki fenaymış benimkisi öyle degil cnm dedm merdiven inip cıkıyom bırakmıo dısarı cıkayım sıcak hava dıe bana manyaksın sen dıo dedim manyak degilim hırs ettım ama dikkat et saglıgından önemli degil dedi ben seni böyle sevdım dedı ama biliyorum o istiyo bn üzülmeyim die demiyor vallaha izmire geleyım saçlarım cok uzun benım siyah ilk işim dore bakıra boyamak olcak zyfladıktan sonra çok degişicem kızlarrrrrrrrrr :))))

ayy aynenn canım yaa..ama napıcaz vericez kiloları bak ozaman neler diyolar gör erkek arkadasına da hiç kafanı takma zayıfladıgın da agzı açık kalcak emin ol

Bende gardırobumda ne varsa atıcam ama cidden atıcam bu arada cidden İzmire gelince bişeyler yapalım tatlım çünkü seninle cidden iyi anlaştık

Bende gardırobumda ne varsa atıcam ama cidden atıcam bu arada cidden İzmire gelince bişeyler yapalım tatlım çünkü seninle cidden iyi anlaştık

olur canım yapalım neden olmasın. ben eski 46 beden pantolonlarımı 44 bedenlerımı verdım vallaha herkese suan 40 42 arasıyım ara bedende kaldım bi 38 olayım süper olcak neler alcam neler

ayy aynenn canım yaa..ama napıcaz vericez kiloları bak ozaman neler diyolar gör erkek arkadasına da hiç kafanı takma zayıfladıgın da agzı açık kalcak emin ol

olur canım yapalım neden olmasın. ben eski 46 beden pantolonlarımı 44 bedenlerımı verdım vallaha herkese suan 40 42 arasıyım ara bedende kaldım bi 38 olayım süper olcak neler alcam neler

Aynen forbes alsancak karşıyaka optimum hepsini gezicem çıkmıcam
Bundan 2ay önce bi mağazada pantolon görmüştüm (sanırım marka vermek yasak) 70tl ama aşık oldum pantolona onu alıcam ilk iş
Bi 36beden olsaaam varyaa ...

ya benım hayalim etek giymek mini etek ve şorrt ((( bide beyaz pantolon hayatımda hiç giymedimm onu giycem

cnm aynen bende reglm bitmek üzere sütün içine koyup içtim çok isteyince kesildi suan istegim. sen hangi diyetisyene gidiyosun buca tıpa mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…