aynuruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum hamiş mi oldun seeeeeeeeeeeeeeeeen? Rabbim tamamıyla kucağınıza almayı nasip etsiiin yavrummmmbizde istiyoruz yavaştan yavaştan dua et benim içinnnn
yok bebişimm hamiş olmadım henüzz , heyecan yapmaa
Ramazanda annemlerle 35 gün Ramazam umresinde olacağız , sonrasında hemen başlicam çalışmalara kuzummm
istediğini biliom cücüşümm , ondan öyle dediimm , Ayşe bi an önce hamiş olsun , Amiinnn
oralarda da bol bol dua et canımcımmm. ben de heyecan yaptımdı yafff... :2::2::2::2: en kısa sürede haıyrlısı bizi bulsun tatlllıııııııııııııııım
canım boyun kaç bilmiyorum ama kilon öyle çok değil. ama ben ne yaptığımı anlatayım. porsiyonlarımın ölçüsü 1 su bardağını geçmiyor. yemeklerimi çok az yağlı yapıyorum. 4 porsiyon yemeğe 1 yemek kaşığı en fazla yağ. kahvaltıda sadece kibirt kutusu peynir, domates, 3 zeytin ve ekmek yiyorum. öğle ve akşam 1 pors. sebze yemeği, 1 pors. çorba, 1 pors. yoğurt yiyorum. havalar sıcak çorba istemediğimde sebzeyi 2 pors. yiyorum. ara öğünde de 1'er meyve yiyorum. bu kadarcık....
abur cubur yok kesinlikle. ama 10 günde bir bonus günleri yapıyorum. istediğim her şeyleri o gün yiyorum sadece. ha bir de 5 günde 1 ızgara et, tavuk ya da balık yiyorum. tebrik ederim... umarım gelinliğin içinde incecik ve zarif bi gelin olursuuunnn
aslında bende aynı seylerı yapıyorum ama tek sıkıntım abur cubur tatlı( tatlısız alısamıyrum bır turlu
ben de 92 kiloyum 18 yaşındayımacaba bana yardımcı olabilir misiniz ekime kadar en az 15 kilo vermem gerek.
merhaba bende şı anda 92 kiloyum boyum 1.72 2009 yılında 1500 kalorilik diyet ile 27 kilo vermiştim fakat diyeti bırakınca geri aldım bende tekrar başlıcam sakın pes etme 90 ı kırdıktan sonra aşşağı çabucak inersin inan bana pes etme
evet kızlar 1 ay önce diyete başladım. tabi diyetisyen kontrolünde. tam 1 ayda 5,1 kg vermişimaynen tam gaz devam edeceğim. Yaza eşimin bikini sözü var
1 ayda 5 kilo mu? MAŞALLAH
merhaba kızlar uzuuuuuuuun yaz tatilimden sonra diyetime kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. cuma diyetisyenimden randevumu da aldım hayırlısıyla. bu arada ramazanda 73e düşmüştüm; ama ramazandan sonra galiba biraz onurluk yaptım. yine 74,6ya çıktım. ama neyse ki başlıyorum tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?