of... Şu kurban bayramı Resmen bir kaos gibi geçiyor. Herşeyi yiyorum ve tam 500 gram almışım. En kısa sürede hemen Silkelenip kendime gelmem lazım... Yoksa kısa hedef 69'a ulaşamayacağım... Ne olur sabır bana...
Ayşem her türlü üstesinden gelirsin sen o kaosun , çok güzel ilerliyorsun , sıkıntı etme
canımsin aynur'um. Tutamıyorum Şu bogazimi. face'den yazdım sana cevap vermedin kuzu? Özledim senin gazlamalarıni :)
istediğin gaz olsun bebeeemm , her daim gazlarım ben seniii
hem bayramda accık fire vermiş olabilirsin , ama bunu en iyi şekilde telafi edersin sen , ben sonsuz güveniyorum sana :129::129::129::129::129::129:
Azmine bayildim.
Gecmise bakmadim da yazin bikini giydin mi.
Bende dogumdan sonra 93 kilo kaldi gitmiordu.
1aydir diyet yapiyorum.
84 83 gosteriyor tarti..
Bana onerebilecegn neler var. Yani kilo vermek icin
merhaba kızlar, haftasonu memleket haftaiçi bayram derken günlüğümü ihmal ettim. Diyetisyen randevum cuma günüydü. Tok karnı 71.8 çıktım. Önceki randevuma göre 900 gram gitti. Ama haftasonu bonusum vardı. Galiba azıcık abarttım. Zira tartı 72'ye çıktı. Eskiden çok rahat kilo veriyordum. Ama şimdi azaldı. Neyse bakalım vereceğimiz kilo da az artık. Haftada 1 kilo ortalamasıyla gitsem super. Şimdiki hedef bi sonraki randevuda 70e düşmek. Ne kadar super olur :) sabah yine kahvaltı öncesi limonlu suyumu içtim. Hafif kahvaltımi yaptım ve ara öğün olarak mandalina Ya da elma yiyeceğim...
yavrukuşumm günaydıınnn))
harika gidiyorsun bence, bunu nasıl sorun haline getiriyorsun anlamıyorum ,bak kızarım haaaa
Ayşem illaki azalacak kilo vermen , 96da verdiğinle şimdi verdiğinin aynı olmaması gayet normal kuzum , sıkma canını sen , ben inanıyorum fıstık gibi , fit bi anne olacaksıınnn
öperim gözlerinden canımm , görüşürüüüzzz
Dün sabah tartıda 69'u görünce dünyalar benim oldu bebekler. Tabi oruç ertesi olunca böyle oldu galiba. Ama oruç tutunca mecburen yemiyorum, iyi oluyo...
wuhuuuu süper süper süperrr bi haber buu , tebrik ederim Ayşem seniiii ,harikasıınnn, işte azmin zaferi buuuu
NOT : Ayrıca hiçte kıskanmadımkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?