Temmuzda burun ameliyatı olan arkadaşlar bakar mısınız

Hemdm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
115
27
28
27
Sorum şu ki cok sicaklar oldugu için endişeliyim. Acaba cok sknti yapari az birşey güneş. Veya cok daha ağrılı mi geçiyor. Evimiz sıcak oluyor vantilatör iş görür mü ki :(

Ameliyat olacaksan olma kardeş dogalini bozdurma çok pişman olursun. İş işten gecmediyse olma kardeş

Sorum şu ki cok sicaklar oldugu için endişeliyim. Acaba cok sknti yapari az birşey güneş. Veya cok daha ağrılı mi geçiyor. Evimiz sıcak oluyor vantilatör iş görür mü ki :KK43:
Ben Ağustos sonu olmuştum öyle çok sıcak olmamıştı ama ağrı konusunda artık piezo tekniği ile yaptıkları için ağrı yok diyebilirim. Ben hiç hissetmedim. Sadece çarpmalara dikkat etmeniz gerekiyor atel alındıktan sonra en ufak bir el çarpması sanki yumruk yemişsiniz hissi yaratabiliyor, dikkat ederseniz hiç bir sıkıntı olmaz.

Ben Ağustos sonu olmuştum öyle çok sıcak olmamıştı ama ağrı konusunda artık piezo tekniği ile yaptıkları için ağrı yok diyebilirim. Ben hiç hissetmedim. Sadece çarpmalara dikkat etmeniz gerekiyor atel alındıktan sonra en ufak bir el çarpması sanki yumruk yemişsiniz hissi yaratabiliyor, dikkat ederseniz hiç bir sıkıntı olmaz.
Sicak ya havalar korkuyorum cok terlersem daha cok agri olur diye. Güneşe cikma ma gibi seyler de var tabi siz güneş kremi şapka kullanmış miydiniz

Sicak ya havalar korkuyorum cok terlersem daha cok agri olur diye. Güneşe cikma ma gibi seyler de var tabi siz güneş kremi şapka kullanmış miydinii
Her bünye değişiktir sizinkini bilemediğimden yanlış yönlendirmek istemem ama benim hava sıcak da olsa ağrım olmadı. Hastanede ağrı kesici yapıyorlar ayrıca doktorunuz evde kullanmanız için de ağrı kesici yazıyor. Ben ağrı kesici bile sadece bir kez kullandım o da ağrıdan değildi sadece ağrır diye korkup içmiştim eve geldiğim ilk gün :)) Yoğun güneşe çıkmadım o yüzden sadece şapka kullandım bantlarım çıktıktan sonra. Bu sıcakta ağrı meselesini doktorunuzla konuşun isterseniz en doğru bilgiyi size o verecektir.

Her bünye değişiktir sizinkini bilemediğimden yanlış yönlendirmek istemem ama benim hava sıcak da olsa ağrım olmadı. Hastanede ağrı kesici yapıyorlar ayrıca doktorunuz evde kullanmanız için de ağrı kesici yazıyor. Ben ağrı kesici bile sadece bir kez kullandım o da ağrıdan değildi sadece ağrır diye korkup içmiştim eve geldiğim ilk gün :)) Yoğun güneşe çıkmadım o yüzden sadece şapka kullandım bantlarım çıktıktan sonra. Bu sıcakta ağrı meselesini doktorunuzla konuşun isterseniz en doğru bilgiyi size o verecektir.
Cok teşekkür ederim guzel aciklamissiniz

Back
X