temmuzda doğum yaptım yine hamileyim :/

bernagy

♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
596
258
83
35
Kaza kurşunu yemek böyle birşey herhalde.. ayni durumda olan kizlar bi zahmet yardimci olun nasil oluyor iki cocuk birden ?

Kaza kurşunu yemek böyle birşey herhalde.. ayni durumda olan kizlar bi zahmet yardimci olun nasil oluyor iki cocuk birden ?

vay anasını Allah yardımcın olsun vallahi tüğlerim ürperdi kendimi koydum da yerine doğumdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldığımı fln baygınlık geçiriyordum az daha çünkü bebekleri çocukları acaip sevmeme rağmen bu hamilelik olayını pek sevemedim 2 çocuk nasıl olur bilmiyorum tabi sadece kolaylıklar dileyeyim Rabbim yardımcın olsun demek istedim canım..

eneeee Allah yardımcın olsun ya ne diyelim hayırlı sağlıklı evladın olsun ikisi bir büyücek

Sağol canım nasil pis bir psikolojidir aldi başını gidiyor.. ayni seyleri tekrar yaşamak dusuncesi valla oleceksin deseler bukadar korkmazdim

[QUOTsya_eda, post: 38234458, member: 633273"]eneeee Allah yardımcın olsun ya ne diyelim hayırlı sağlıklı evladın olsun ikisi bir büyücek[/QUOTE]
Amin cani m artik mecbur buyutucez :/

seni anlamaya çalısıyorum en azından benimde 3 yasında bi kızım var ikinciyi isteyerek oldu ama yinede bi garibim seni düsünemiyrum bile Allah kolaylık verir ya annen falan varmı yardımcı olabilecek

Allah yardimcin olsun canim ne denir ki bu saatten sonra,iki bebisini birden buyutucen :) annen kayinvaliden yok mu sana yardimci olabilcek?

Annemle yakiniz kayinvalidemlerde bir binada oturuyoruz ama her dk birilerine gel diyememki kendi basimin caresine bakmam lazim..taktik lazim yani biraz benim durumumda olan annelerden

Demin ikiz arabasi konunuza yazdiydim. Siz oyle diyonuz da biz ne edelim. Benim ikizlerim yolda. bakin buyuklerde yakinmis. Bende o imkan da yok aglarim bak

Aynen Rabbim buyuktur. Verdigine gore vardir biyerlerde kolayligida. Saglikla bi gelsinlerde ins.

çok yanlış..rahimin ve vücudu dinlenmesi gerekirken..tekrar hamilelik..önlemini alsaydın kazada olmazdı..çok çekeceğiniz var...

Onlem almadigimizi nerden biliyorsunuz.. kaza yani önlem aldigimiz halde oldu...

OTE="asya_eda, post: 38235989, member: 633273"]boşgeç canım Allah istedikten sonra bağlatanda gebe kalıyor[/QUOTE] yani rabbim bize evlatlarimizi layik goruyorda biz kim oluyoruzki karsi gelelim hasa ...

enem 5 ay var aralarında :) Allah kolaylık versin yapacak bir şey yok ikisi bir arada büyüyecek :)

Bende daha doğurmadan hemen arkasından tekrar hamile kalmam inşallah diye düşünmeye başladım :) Bu bile kazara oldu Ama olmuş artık kendini germe stres yapma bebişte istenmediğini sanmasın.. Bi tanıdığımız var ilk bebeği yaşına bastığında ikincisi kucağındaydı :) ilk başta onlarda çok gerildi ama şuan iyiler alışıyo insan hatta çocuk doktoru bile birinin muaynesine para alıyorsa diğerine ücretsiz bakıyor hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına inşallah

Bende oyle dusunuyordum basimada geldi yani bence dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…