- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
Normal yaptim ben ins buda normal olur...MRB ARKADAŞLAR KAZAYLA İKİNCİYE VEYA ÜÇÜNCÜYE HAMİLE KALANLAR İLK DOĞUMLAR SEZERYAN MI NORMAL Mİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
Tabiki saglikli olsunda onemli olan o.. bakmaya degilde dogum geliyo aklima smdiden basladim yine nasil dogurcam demeye.. bide bnm sikintim eltimle ilgili aslinda ondan uzuluyorum 12 senelik evli ve cocugu olmuyo bende bole nispet yapar gibi karsina gecip hersene doguruyorum :/Canım bence hiç korkma Allah yardımcı olur emin ol Rabbim o kadar büyük ki bir de olmayanları düşün sakın isyan etme sadece dua et dua seni rahatlatır
Allah yardımcın olsun inşallah canım. Eltine de en yakın zamanda nasip etsin evlat sahibi olmayı, sen böyle iyi niyetli ve düşüncelisin eminim o da farkındadır. Allah isteyen herkese nasip etsinTabiki saglikli olsunda onemli olan o.. bakmaya degilde dogum geliyo aklima smdiden basladim yine nasil dogurcam demeye.. bide bnm sikintim eltimle ilgili aslinda ondan uzuluyorum 12 senelik evli ve cocugu olmuyo bende bole nispet yapar gibi karsina gecip hersene doguruyorum :/
Amin amin ins...Allah yardımcın olsun inşallah canım. Eltine de en yakın zamanda nasip etsin evlat sahibi olmayı, sen böyle iyi niyetli ve düşüncelisin eminim o da farkındadır. Allah isteyen herkese nasip etsin
Kizlar ben ne yapayim halinize sukredin gerci bende sukur bundada bi hayir vardir diyorumda.17 ve 11 yaslarinda kizlarim var 3. Yapalim dedik rabbim birde erkek evlat verdi 15 aylik adetim hic gecikmez 2 gun gecikti doktora gittim kan tahlili yapti ve hamileyim hemde 4. Ye gulsemmi aglasammi bilemedim rabbim yardimcim olsun olmayanlarada versin insallah[/QUOTE
ay ben yine iyiymisim allaha şükür valla siz boyle yaziyorsunuzya aglancak halime guluyorum ben.. vardir allahin bir bildigi en azindan buyuk kizlariniz var az bucuk yardimci olurlar ne guzelallah hayirla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi
Ne guzel masallahTabiyki yardimci oluyorlar esimdenden allah razi olsun lohusalik donemimde bile kac kez uykularindan uyanip sen yat biz bakariz deyip bebise bakmislardi.insallaj bundada olurlar
Bende ona seviniyorum hep ikizim olsun istemisimdir uc bes sene sonra rahatim :)Vay canına gerçekten şok bi durumArtık ikiz gibi büyütçeksiniz, eğlenceli olur gibime geliyor, bi daha çocuk düşünmezseniz eğer, erken yaşta çocukları büyütmüş olursunuz ne güzel olur
çok şanslı bi annesin, ayrıca çocukların daha da şanslı , ikisi beraber büyürken arkadaş olucaklar, onların aralarındaki diyaloğu görünce bütün yorgunluğun gidecek, benim ikizlerim 3 yaşındalar, yaşım daha genç olsa inan tekrar çocuk isterdim ve yine ikiz olsun diye dua ederdim, hiç gözünü korkutma, yeterki sağlıklı olsunlar, çok değil 2 yıl sonra ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın, anlatılmaz yaşanırKaza kurşunu yemek böyle birşey herhalde.. ayni durumda olan kizlar bi zahmet yardimci olun nasil oluyor iki cocuk birden ?
Bende çok istiyorum ikizlerim olsun, inşaallah olurBende ona seviniyorum hep ikizim olsun istemisimdir uc bes sene sonra rahatim :)
Maşallah ne kadar dusuncelisiniz benim de 2 yıldır olmuyo bende n sonra gelen eltimin oldu hamileleigindeki nispetini bana davranışını karnını yanım da okyasıni anlatamam rabbim herşeyin hayırlısını versin elbet bizim de olur diyorum el açıyorum rabbimeTabiki saglikli olsunda onemli olan o.. bakmaya degilde dogum geliyo aklima smdiden basladim yine nasil dogurcam demeye.. bide bnm sikintim eltimle ilgili aslinda ondan uzuluyorum 12 senelik evli ve cocugu olmuyo bende bole nispet yapar gibi karsina gecip hersene doguruyorum :/
canim benim Rabbim gonlune gore versin ins ikinci bebeğime 6 aylik hamile iken eltimde hamile kaldi suan benim bebegim 3 yasina girdi eltiminkide 20 aylik.Rabbim sanada hayirli saglikli bir evlat nasip etsin ins dualarim seninleMaşallah ne kadar dusuncelisiniz benim de 2 yıldır olmuyo bende n sonra gelen eltimin oldu hamileleigindeki nispetini bana davranışını karnını yanım da okyasıni anlatamam rabbim herşeyin hayırlısını versin elbet bizim de olur diyorum el açıyorum rabbime
Allah razı olsun çok dusuncelisiniz
Amin cnm allah razı olsun cümlesine inscanim benim Rabbim gonlune gore versin ins ikinci bebeğime 6 aylik hamile iken eltimde hamile kaldi suan benim bebegim 3 yasina girdi eltiminkide 20 aylik.Rabbim sanada hayirli saglikli bir evlat nasip etsin ins dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?