temmuzda doğum yaptım yine hamileyim :/

Bebegi olmayan arkadaslarim inanin hepiniz icin dua ediyorum hergun..rabbim sizinde yuzunuzu guldurur hayirli evlatlar nasip eder ins

aynen öyle canım yaa yine de empati kurmaya çalışıyorum bayan adına ama çocuk hasreti daha ağır basıyor :)

bi 20 sene sonra bu sayfaya gelip evladımın ne kadar hayırlı bi insan olduğunu anlatıcam :)
Şaka bi yana güzel dilekleriniz için Allah razı olsun sizden.
Rabbim sizin evladınızı da hayırlı etsin, kısmetiyle gelsin inşallah.

Amin, sağolun sizden de Allah razı olsun. hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallah..

Kaza kurşunu yemek böyle birşey herhalde.. ayni durumda olan kizlar bi zahmet yardimci olun nasil oluyor iki cocuk birden ?
Iki cocuk birden zor bacim ama uc cocuk dahada zormus bende biri 4 yasinda biri iki bucuk biride 2 aylik uc cocuk...annem yok gurbetteyim kv. Var ama varligi yoklugundan daha kolay, bu isin tek sirri rahat olucaksin hem cocuklarini hem diger sorumluluklarini ayni anda ustlenirsen cok zorlanirsin ev isleeinde yemek konusunda mumkun olduginca pratik olucaksin,evin herzamankinden daginik olucak,biri susucak oteki baslicak, biri iyilesicek oteki hasta olucak, biri uyuyacak oteki uyanacak velhasili kelam omrun iki uc sene boyle zorlu gecicek ondan sonrasi insallah yukun hafifleyecek hafifleyecek hafiflemesinede seninde omrun bitecek hele birde ucuncu kaza kursjnuda olursa asil o zaman seyret senligi tipki benim gibi

Sizin durum benden vahim arkadasim :) halinize hem cok uzuldum hemde soyledikleriniz guldurdu beni.. Allah cumlemizin yardimcisi olsun

aynı dertten mudarıbım kızım 9 aylık ben 5.5 aylıkken hamıle kalmısım bılmeden suan 16 hftalık napcam dıye kara kara dusunuyorum

Aynen öyle oluyor :) bnmde aynı şeyleri yaşıyoruz :)) umuyorumki ilerde rahat edrz tabi dediğin gibi ömrümüz bitmese :) bitmese bidünya hastalık gelir eminim stresten

aynı dertten mudarıbım kızım 9 aylık ben 5.5 aylıkken hamıle kalmısım bılmeden suan 16 hftalık napcam dıye kara kara dusunuyorum
Yapacak bir seyimiz yok bacim catir catir dogurup bakacaz nasil oluyo suan hamilelik ve bebeginiz yuruyemiyodur sanirsam nasil bakiyosunuz kucak falan ister...

Allah onlara saglik ve uzuun mutlu omurler versin insallah..

Yapacak bir seyimiz yok bacim catir catir dogurup bakacaz nasil oluyo suan hamilelik ve bebeginiz yuruyemiyodur sanirsam nasil bakiyosunuz kucak falan ister...

sorma kucak ıstıyor ılgı ıstıyor anlamıyor laftan sozden mahvolmus haldeyım gece gunduz uyku yok :/

sorma kucak ıstıyor ılgı ıstıyor anlamıyor laftan sozden mahvolmus haldeyım gece gunduz uyku yok :/
ah canım Allah kolaylik versin ne diyeyimm :/ bu gunlerde gecer bebislerimiz tez zamanda buyur ins benide smdiden bir korku aldi

Ah canim yapacak bisiy yok , ikiz oldu oh neguzel ikisi birden buyuyecek falan farzet , hayirlisi olsun , saglikli olsunlarda herseyin cozumu bulunur ,kolay gelsin..

Allah tüm yarattıklarının rızkından sorumludur. Eminim bir kapı açar ve rızkını oradan yollar. Benim amcamın hiçbir şeyi yokken 4 çocukları olmuş peşpeşe şimdi harcayamayacağı kadar zengin oldu ve dediğine göre her çocukta bir mala kavuşmuş. Onlarında son iki çocuğu spiral varken olmuş düşünün.

oyle cnm herkez oyle dıyor napalım kader kısmet :) saglıklı elı ayagı duzgun olsunda artık bakacagız bı sekılde 3 4 sene uykusuz asosyan gunler benı beklıyor kızım cok huysuz ıns bu bıraz dah ıyı olur
sanırım oglum olacak dun doktora gıttık erkek gıbı dedı bır kızım bırde oglum olur dıye sevınıyorum artık

Aynen oyle bi uc bes sene sikacagiz disimizi :) bnmde bi kizim var bakalim bu ne cok merak ediyorum gonlum erkekten yana bu sefer ama saglikli olsunda gerisi onemli degil :)

allah herkeslere hayırlı evlatlar versin bizde 2 aydır düşünüyoruz ama yara cıktıydı bende 4 gün öncesi dondurttum bakalım 1 ay sonraa gel kontrol edelim dedi doktor neler olcak

MRB ARKADAŞLAR KAZAYLA İKİNCİYE VEYA ÜÇÜNCÜYE HAMİLE KALANLAR İLK DOĞUMLAR SEZERYAN MI NORMAL Mİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…