Canlar günaydın.. Hayırdır ya bu ara bi boşluk var gibi. Kimse girmiyormu ne. Bİkaç kişiyiz sadece. Kızlar geri dönünnn... Bende hamileliğimi kimseye soylemedim hala. Doktorada gitmedim. Çok sancım oluyo akıntım falan yok ama. Korkmaya basladım biraz. Biran önce gitcem doktora. Yarın izin alır giderim heralde.
sevgili topik sakini arkadaşlarımm gününüz aydın olsunnnnnn :))))herkes iyi mi?
Hoş geldin canım bebek bekleyenler kervanınaİnşallah 1 ağustosta bebişin gelir.
Bati yakinlasan arkadaslarbelirtiler varmi ne :gibi belirtiler var bizede yazarmisiniz princess,pilumunus ve diger arkadaslar belirtileri yazin:6
inşallahhh :)) ilk sayfadan son sayfaya kdr hiç sıkılmadan okudum yazdıklarınızı ve aranıza katılma kararı aldım :) ayın 1 ine kdr sabırsızlıkla beklicemm ama hamilelik adına hiç bir belirtim yok((
Bati yakinlasan arkadaslarbelirtiler varmi ne :gibi belirtiler var bizede yazarmisiniz princess,pilumunus ve diger arkadaslar belirtileri yazin:6
arkadaşlar size biraz komik gelicek ama biz eşimle dışarı boşalma yöntemiyle korunuyoruz.eşim suanlık bebek düşünmüyo erken olduğunu düşünüyo.zevk suyuyla veya yanlışlıkla içeri sperm bulaşması sonucu hamile kalan yakınlarınız varmı ? biliyorum bnmkisi çok düşük bir ihtimal farkındayım ama çok istiyorum anne olmayı ve çevremde gördüğümde hamile bir bayan gözlerim doluyo
Kızlar merhaba,
Sizce bu internet sitesinde ki hesaplamalar doğru mudur? Yoksa ovulasyon testi daha mı güvenlidir yumurtlama dönemini hesaplamak için?
İnternetten hesaplama aşağıdaki sonucu verdi:
SAT : 16.07.2013
SAT 1 önceki : 08.06.2013
SAT 2 önceki : 11.05.2013
Regl kanamaları 33 günde bir oluyor
Gelecek regl kanaman muhtemelen 18.08.2013
Yumurtlama tarihi : 04.08.2013
Hamile kalmak için şansın yüksek olduğu günler : 30.07.2013 - 04.08.2013
merhaba kızlar nasılsınız.bende pek bir belirti yok :18:....nedense kulağım agrıyo doktorada gidemiyorum illac verirse kullanamam...adetimede 5 gün var kan testi yaptırsam çıkar mı acaba....eger hamilelik çıkmazsa ilaç kullanıcamda....napayım sizce?
biraz erken canım ya ama dayanılmaz bi ağrıysa git doktora belki hamile olabilirim de de bazı ilaçları hamileler de kullanabiliyor sonuçta
ağrıdan uyuyamıyorum ama sabredeyim bari......ne olur ne olmaz canım ya
Ya arkadaslar bisiy solicem
Bnde mantar vardi fitil falan kullandim .gectimi diye tekrar smear testi yaptirdim dun.bgn kasiklarimmi desem yumurtaliklarimmi desem agriyo ya.neden olabilir sizce? Adet olmam gereken gun 1 agustos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?