Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

kızlar günaydınnnn :)))

codullu iyi haberlerini bekliyoruz tatlım. çalıştığım için bende sürekli giremeyenlerdenim, fırsat buldukça buralardayım ama....

Merhaba canim.hala kimseye dememekde duzgun etmisen kalp atisini duy sonra deyersen.bu aralar benim cok isim oluyo AMA cok zaman geliyorum.

sevgili topik sakini arkadaşlarımm gününüz aydın olsunnnnnn :))))herkes iyi mi?

Bati yakinlasan arkadaslar belirtiler varmi ne :gibi belirtiler var bizede yazarmisiniz princess,pilumunus ve diger arkadaslar belirtileri yazin:6

Hoş geldin canım bebek bekleyenler kervanına İnşallah 1 ağustosta bebişin gelir.

inşallahhh :)) ilk sayfadan son sayfaya kdr hiç sıkılmadan okudum yazdıklarınızı ve aranıza katılma kararı aldım :) ayın 1 ine kdr sabırsızlıkla beklicemm ama hamilelik adına hiç bir belirtim yok ((

Bati yakinlasan arkadaslar belirtiler varmi ne :gibi belirtiler var bizede yazarmisiniz princess,pilumunus ve diger arkadaslar belirtileri yazin:6

Canım benim biraz akıntım oluyo hala hiç durmadı bu ay zaten.onun dışında göğüslerimde inanılmaz bi şişkinlik ve ağrı var.benim her adet döneminde olur zaten ama bu ay göğüslerim haddini aştı yani :) onun dışında hiçbişey yok sanırım kendimi kandırdım..bakalım hayırlısı olsun hepimiz hakkında :)

arkadaşlar size biraz komik gelicek ama biz eşimle dışarı boşalma yöntemiyle korunuyoruz.eşim suanlık bebek düşünmüyo erken olduğunu düşünüyo.zevk suyuyla veya yanlışlıkla içeri sperm bulaşması sonucu hamile kalan yakınlarınız varmı ? biliyorum bnmkisi çok düşük bir ihtimal farkındayım ama çok istiyorum anne olmayı ve çevremde gördüğümde hamile bir bayan gözlerim doluyo

Kızlar merhaba,

Sizce bu internet sitesinde ki hesaplamalar doğru mudur? Yoksa ovulasyon testi daha mı güvenlidir yumurtlama dönemini hesaplamak için?

İnternetten hesaplama aşağıdaki sonucu verdi:

SAT : 16.07.2013
SAT 1 önceki : 08.06.2013
SAT 2 önceki : 11.05.2013

Regl kanamaları 33 günde bir oluyor
Gelecek regl kanaman muhtemelen 18.08.2013
Yumurtlama tarihi : 04.08.2013
Hamile kalmak için şansın yüksek olduğu günler : 30.07.2013 - 04.08.2013

Burası güzel sohbetler hoş insanlar deneyimlerini yaşadıklarını paylaşıyor.Umutsuzluğa kapıldığından bir parçada olsa umut veriyorlar yani kısaca burada olupta böyle sohbet etmek güzel. Sende hoşgeldin aramıza canım. Umarım 1 ağustosta bebiş haberini yazarsın, hem bu ay olmasada umutsuzluğa kapılma herşeyin hayırlısı olsun. Durmak yok çalışmalara devam.

Herkese merhaba
biz bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanarak deneme yaptık simdilik bir sey yok ama 5 agustos gibi regl olmam gerek ama ins olmam ve güzel bir haber alırız...
benim sormak isteddigim ne kadar süre sonra test yapmam gerek reglimin 1 hafta gecmesimi gerek
herkese güzel haberler diliyorum...

Nihayet55-----------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.----------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
ysmn46---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
BenInci------------------------------------------hamişşşşş
tosbaaaaa87------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
codulu----------------------------------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
burcukum------------------------------------------hamişşşşşşşşşşşşşşşşş

tuuba89-------------------------11 temmuz --------bekliyoruuuzzzzzz
arzum1989---------------------25 temmuz.
PrinceSSss ----------------------26 temmuz
Pilumunus-----------------------26 temmuz
herseydenonce ----------------26 temmuz
apranxx--------------------------27 temmuz
taliha-----------------------------27 temmuz
nuclear--------------------------29 temmuz.
esra_3453----------------------30 temmuz
meltemba----------------------30 temmuz
tombikk---------------------------1 ağustos
BaDeSuLTaN----------------------5 ağustos
msa84------------------------------6 ağustos
ferdakazak-------------------------6 ağustos
Zaman_siz-----------------------9 ağustos
karaincim----------------------10 ağustos
mucar1988--------------------16 ağustos
amayaa--------------------16 ağustos
Enigma_60-------------------------18 ağustos
yusraeren-------------------------22 ağustos
hatibi-------------------------------22 ağustos

Yani BATları bekliyoruz
msa84----------------------------------------calismaya devam canim
yxliz--------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam
bayaneda--------------- ---------------------çalışmaya devammmmm
shed--------------------------------------------çalışmaya devammmmm
mystery90-------------------------------------çalışmaya devammmmm
humasah---------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin---------------------------------------------çalışmaya devam :)
busemk-------------------------------------------çalışmaya devammmmm
ing_ing--------------------------------------------çalışmaya devam
karabiber------------------------------------------çalışmaya devammmmm
safahat --------------------------------------------çalışmaya devam
muyom---------------------------------------------çalışmaya devam
sercem.--------------------------------------------çalışmaya devam
comlicated----------------------------------------çalışmaya devam(acil şifalar)
Cim--------------------------------------------------çalışmaya devam
buket_asude-------------------------------------çalışmaya devam

liste güncellenmiştir

valla benim karın ağrım var gibi benim pek umidim kalmadı regli olucamı düşünüyorum çünkü sivilceler de çıktı ve koyu kıvamlı çok az akıntım oluyo, göğüslerimde sünger gibi maşallah agrı falan yok :)
hatta temizliğe bile başladım

benimde eşim ilk başlarda çok korkuyodu hiç istemiodu sonra bi konuştum 2 yol sonra yaparız dedi sonra kendi kendine yıl sonunda yaparız oldu ve bu ay ben bişey demeden kendi istediğini söyledi ilk kez bu ay yumurtlama dönemimde korunmadan ilşkimiz oldu kısmet

bende telefonumda bi program var mydays onu kullanıyorum, şimdiye kadar ona gore korunduk
onu testleri için erken bence biraz akışına bırakarak denemek lazım

merhaba kızlar nasılsınız.bende pek bir belirti yok :18:....nedense kulağım agrıyo doktorada gidemiyorum illac verirse kullanamam...adetimede 5 gün var kan testi yaptırsam çıkar mı acaba....eger hamilelik çıkmazsa ilaç kullanıcamda....napayım sizce?

biraz erken canım ya ama dayanılmaz bi ağrıysa git doktora belki hamile olabilirim de de bazı ilaçları hamileler de kullanabiliyor sonuçta

beklemek ne zor ya günler geçmek bbilmiyo

dün kuzenimle konuşuyoduk da Allah'ım ya nasıl bi zroluk bu çocuk işi hep stres birde stres yapmayın diyolar

yumurtlama gununu tutturabilcez mi
o gunlerde bişi çıkmayıp da ilşki olcak mı
tamam hadi oldu tuttu mu tutmadı mı
adet gelcek mi gelmicek mi
çift çizgiyi görcez mi göremiycez mi
hadi gördük diyelim kanda çıkacak mı çıkmıycak mı
değer yukselicek mi yukselmicek mi
kese olcak mı içi dolcak mı kalbi atıcak mı
sağlıklı olcak mı

Allah'ım sen kolaylığını ver yarabbim aminn

Son düzenleme:
ağrıdan uyuyamıyorum ama sabredeyim bari......ne olur ne olmaz canım ya

Ya arkadaslar bisiy solicem
Bnde mantar vardi fitil falan kullandim .gectimi diye tekrar smear testi yaptirdim dun.bgn kasiklarimmi desem yumurtaliklarimmi desem agriyo ya.neden olabilir sizce? Adet olmam gereken gun 1 agustos.

Ya arkadaslar bisiy solicem
Bnde mantar vardi fitil falan kullandim .gectimi diye tekrar smear testi yaptirdim dun.bgn kasiklarimmi desem yumurtaliklarimmi desem agriyo ya.neden olabilir sizce? Adet olmam gereken gun 1 agustos.

düşünmemeye calıs canım....akışa bırakalım...düşündükçe heryerimiz agrıyo .....hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…