Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

arkadaslar ben burda yeniyim,yardim edin lutfenadetime 4 gun var gogus uclarim acidigindan suphelendim ve test yaptim silik cikti baska marka aldm yine silik ama var gibi geliyor foto cektim ama buraya nasil ekliycegimi bulamadim...

silik çıkmışsa hamile olabilirsin canım bence adet gununu bekle ve tekrar yap yada kan testine git
ben birazdan fatura yatıamaya gitcem de bi test alsam mı ya adet olucak gibi hissediyorum ama
normalde kahverengi lekem gelirdi o da gelmedi hiç bat 26 günlerde geçmio ya

arkadaslar ben burda yeniyim,yardim edin lutfenadetime 4 gun var gogus uclarim acidigindan suphelendim ve test yaptim silik cikti baska marka aldm yine silik ama var gibi geliyor foto cektim ama buraya nasil ekliycegimi bulamadim...

Konuya cavab ver basligina giriyosun hemen ustde 3 satir var sag tarafda resim ekle var ordan ekleye bilirsin canim.ekle bakalim.hadi bekliyoruzz

Hic sen test yapdinmi canim? Adet olcakmis gibi agrilar hamilelikde de oluyo insallah hamissindir

aminnnnnnnnnnn... kese olacakmı içi dolacak mı cok guldum canım yaaaa. benim eltimde hamile. Onun 8. ayı bebek kilo alacakmı onun derdinde oda:) Bİtmeyecek yani.Bundan sonra HEP boyle:))

Bnm adet tarihime 8 gun var.cok erken dimi test yapmak icin
Gerci bnm hamile olmam %5 ihtimal 

ye erken benim içinde ama benim gögüslerim büyüdü çok dolgun oldu ilkez böyle oluyor buda insanın içine kuşku düşürüyor yaklaşık 2 haftadır göğüslerim çok dolgun yumurtlama dönemindeyim ama benim hiç böyle olmazdıki ama :44::44::44::44::44:

Bende ilk günler bu internetteki hesaplama sistemini kullanıyordum birtürlü hamile kalamadım geçen ay ovülasyon testi aldım ve internettekiyle uymadığını farkettim yani anlayacağınız ovülasyon testi alın evde kendiniz yapın daha güvenilir

Ben reglm bittikten 3 gün sonra başlıyorum yapmaya.

Bnm adet tarihime 8 gun var.cok erken dimi test yapmak icin
Gerci bnm hamile olmam %5 ihtimal 

Canim onu bilmek olmaz benim ilk hamileliyim korunurken olmusdu.geri cekme yontemiyle olmusduk ama bir azda olsa hamile kalma sansi oluyo ancak yumurtlama vaktina dusduyse.sen yinede adetin kecince bekle

Bnmde yumurtlama donemimde cok fena ates basmisti.vucudum yaniyodu resmen.ilk defa boyle oldu.cok sabirsizim bn ya.dayanamicam test alicamm tutmayin bni 😊

ben siteye mobilden giriyorum eklenti gostermiyor burda testimi gostermek istiyprum...bilen biri yardimci olabilir mi..

Son düzenleme:

Bende sipariş verdim de dün, gelmedi daha. Biran önce gelse de doğru zamanı tespit edebilsem.

İçin rahat edecekse yap canım. :)) ben yaptım tek çizgiyi gördüm afalladım

Bnde 2 hafta once yaptim ve tek cizgiyi gorunce moralim bozulduu 😊 sonra dedimkii ne bekliyosun ki allahin safi cift cizgiyimi . Cok beklersin dedim kendime.baya bir saydim kendime ya
😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…