arkadaslar ben burda yeniyim,yardim edin lutfenadetime 4 gun var gogus uclarim acidigindan suphelendim ve test yaptim silik cikti baska marka aldm yine silik ama var gibi geliyor foto cektim ama buraya nasil ekliycegimi bulamadim...
silik çıkmışsa hamile olabilirsin canım bence adet gununu bekle ve tekrar yap yada kan testine git
ben birazdan fatura yatıamaya gitcem de bi test alsam mı ya adet olucak gibi hissediyorum ama
normalde kahverengi lekem gelirdi o da gelmedi hiç bat 26 günlerde geçmio ya
aminnnnnnnnnnn... kese olacakmı içi dolacak mı cok guldum canım yaaaa. benim eltimde hamile. Onun 8. ayı bebek kilo alacakmı onun derdinde oda:) Bİtmeyecek yani.Bundan sonra HEP boyle:))beklemek ne zor ya günler geçmek bbilmiyo
dün kuzenimle konuşuyoduk da Allah'ım ya nasıl bi zroluk bu çocuk işi hep stres birde stres yapmayın diyolar
yumurtlama gununu tutturabilcez mi
o gunlerde bişi çıkmayıp da ilşki olcak mı
tamam hadi oldu tuttu mu tutmadı mı
adet gelcek mi gelmicek mi
çift çizgiyi görcez mi göremiycez mi
hadi gördük diyelim kanda çıkacak mı çıkmıycak mı
değer yukselicek mi yukselmicek mi
kese olcak mı içi dolcak mı kalbi atıcak mı
sağlıklı olcak mı
Allah'ım sen kolaylığını ver yarabbim aminn
Hic sen test yapdinmi canim? Adet olcakmis gibi agrilar hamilelikde de oluyo insallah hamissindir
SüheyL ve BehzaT - aBduLKaDiR (KaRaDuL.NeT) - YouTube stresli olan arkadaşlarım dinleyin biraz eğlenin:) süheyl behzat uygur kardeşlerin söylediği abdülkadir şarkısını dinliyorum şuan.
Bu arada ben bugün dayanamayıp 2 saat önce test yaptım ama tek çizgi gördümbekliycez artık napalım :44::44:
iyiyim canım çok şükür.Teşekkür ederim:)gunaydin canim.iyiyiz cok sukur?insallah sende iyisin
Bnm adet tarihime 8 gun var.cok erken dimi test yapmak icin
Gerci bnm hamile olmam %5 ihtimal 
Kızlar merhaba,
Sizce bu internet sitesinde ki hesaplamalar doğru mudur? Yoksa ovulasyon testi daha mı güvenlidir yumurtlama dönemini hesaplamak için?
İnternetten hesaplama aşağıdaki sonucu verdi:
SAT : 16.07.2013
SAT 1 önceki : 08.06.2013
SAT 2 önceki : 11.05.2013
Regl kanamaları 33 günde bir oluyor
Gelecek regl kanaman muhtemelen 18.08.2013
Yumurtlama tarihi : 04.08.2013
Hamile kalmak için şansın yüksek olduğu günler : 30.07.2013 - 04.08.2013
Ben reglm bittikten 3 gün sonra başlıyorum yapmaya.Herkese merhaba
biz bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanarak deneme yaptık simdilik bir sey yok ama 5 agustos gibi regl olmam gerek ama ins olmam ve güzel bir haber alırız...
benim sormak isteddigim ne kadar süre sonra test yapmam gerek reglimin 1 hafta gecmesimi gerek
herkese güzel haberler diliyorum...
Bnm adet tarihime 8 gun var.cok erken dimi test yapmak icin
Gerci bnm hamile olmam %5 ihtimal 
ye erken benim içinde ama benim gögüslerim büyüdü çok dolgun oldu ilkez böyle oluyor buda insanın içine kuşku düşürüyor yaklaşık 2 haftadır göğüslerim çok dolgun yumurtlama dönemindeyim ama benim hiç böyle olmazdıki ama :44::44::44::44::44:
Bnmde yumurtlama donemimde cok fena ates basmisti.vucudum yaniyodu resmen.ilk defa boyle oldu.cok sabirsizim bn ya.dayanamicam test alicamm tutmayin bni 
Bende ilk günler bu internetteki hesaplama sistemini kullanıyordum birtürlü hamile kalamadım geçen ay ovülasyon testi aldım ve internettekiyle uymadığını farkettim yani anlayacağınız ovülasyon testi alın evde kendiniz yapın daha güvenilir
ben siteye mobilden giriyorum eklenti gostermiyor burda testimi gostermek istiyprum...bilen biri yardimci olabilir mi..
İçin rahat edecekse yap canım. :)) ben yaptım tek çizgiyi gördüm afalladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?