Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Canim onu bilmek olmaz benim ilk hamileliyim korunurken olmusdu.geri cekme yontemiyle olmusduk ama bir azda olsa hamile kalma sansi oluyo ancak yumurtlama vaktina dusduyse.sen yinede adetin kecince bekle

Dusmus olabiler :) hergun 2 veya 3 kere iliskiye giriyoruz ayiptir solemesi . Gecen gun yasin okudum ve bittukten sonra dua ettim agladim nedense dua ederken .insallah buyuk allahim duami kabul etmistir

Dusmus olabiler :) hergun 2 veya 3 kere iliskiye giriyoruz ayiptir solemesi . Gecen gun yasin okudum ve bittukten sonra dua ettim agladim nedense dua ederken .insallah buyuk allahim duami kabul etmistir

Allah dualarını kabul etsin canım. Ancak bildiğim kadarıyla sık ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyor. Doktorlar bir gün ara ile ilişkiyi öneriyorlar

Merhaba,

1 temmuzda hamile olduğumu öğrendim. 10 haziranda göğüslerimde hassasiyet başlamıştı, erken adet olacağımı sandım çünkü adetten 1 hafta önce başlardı bu şikayetim, ve benim daha adet olmama en az 2 hafta vardı. Bir de göğüs ucunun rengi biraz daha belirginleşiyor, bence bebeğin ilk müjdesini göğüsler veriyor. İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

İnşallah canım çok teşekkür ederim. İlk kez göğsümde böyle büyük bir değişim yaşıyorum test alıp yaptım tek çizgi çıkınca birden afalladım hayal kırıklığına uğradım. ama göğsümdeki bu büyülme durumunu da anlayamadım.

Son düzenleme:
:)o kadar cabaladim ki gun boyu su fotoyu yuklemeye telden,ayni foto kackez yuklenmis afedersiniz hanimlar..ayakta olan biri varsa acil yorum istiyorum arkadaslar...

Arsalcım bence pozitif bu test,kızım uç yasında ve ben de onu böyle bir sonuçla öğrenmiştim kan sonucum 1210 çıkmıştı :) Allah hayırlı mübarek etsin canım şimdiden, mutlaka kan testi yaptir.

daha adetime2-3 gun kadar var,beklemeye kara vermistim ama kan testi yaptirayim mi diyorsun,beklesem daha ii olmaz mi,beklemek te cok zor ama...

Daha belli olmaz ki, adet gününü beklemelisin. Benim göğüslerimde hassasiyet 10 haziranda başladı, test yaptığımda temmuzun 1iydi.

Canlarr günaydın. Dün doktora gittim sonunda. Miniminnacık ufacık tefecik bi nokta gördü doktor. Bayağıda sevindi. Süper keseyi gördük deyine bende anladım olayı. Sıkıntılı bişey yokmus. Baska testlerinde yapılması gerekiyomus ama onların bebek görülmeye baslandıktan sonra yapıması lazımmış. Hersey normal ve yolunda dedi. 4 haftalık daha cok yeni bi gebelik dediEşimle gözlerimiz doldu yaa. Allah ,isteyen herkese bu mutlulugu yasatsın. Daha sadece 6 mm boyundaymıs yaa

çok sevindim canım gözün aydın :))) insan başka ne ister ki böyle bi mucizeden sonra..

Canım çok tebrik ederim gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Herşeyiyle sağlklı hayırlı evlat olsun. Çok çokkk tebrikler ediyorum seni

darısı başımıza
benim bat yarın ama leke gelmedi henüz gerçi başka hiç bi belirtide yok bakalım bekliyorum

hayırlı olsun bitanem darısı başımıza bizede çok dua et allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…