Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

merhaba kızlar nasılsınız

benim dün bat ı ama gelen olmadı daha:18:

ama arada adet olacakmışım gibi agrılar giriyo,sanırım bugun yarın adet olucam

sanırım oructan dolayı günüm gelmedi bakalım beklıyorum kızlar....napalım hayırlısı

Merhaba kizlar.nasilsiniz?canlar bende kist varmiscok uzgunum.o yuzden hamile kala bilmiyormusum.tedavi olunucam.6mm den biraz buyuk bi bilgisi olan varmi tedaviyle gidermi? Cok korkuyorum

üzülme canım....allah şifa versin inş...bebiş işlemlerine devam edersin....cookkk tatlı bebişin olur inş

canım annenler neden sevinmediler ki...acaba beklemiyolar mıydı?

evettttt yyyaaaaa bende eşimle vimde cok mutluyum kimseler olmasada olur

DAha erken diyorlar. Bide annem calıştıguı için yıllık iznini alamaycagına takmıs durumda. Benişm annem onden giderde biraz

titiz anneler işte..ne güzel anane olucak heycan yapmıstır.inş bende güzel haberi alırım bigünnasıl gıdıyo hamişlik...beslenme falan nasıl canım

Günaydın kızlar şimdi doktordan geldim. Smr testi aldılar alttan muane ettiler kamerayla çok acıdı ya kist hala duruyormuş enfeksiyon da var dedi. iyide ne kadar titiz davransam da oluyor bol bol su içiyorum yeşil çayımı içiyorum ama korunmadığımız için tekrar başlamış çocuk için korunmamak gerekiyor ne yapabilirim ki ben şimdi off. kantesti verdim ultrasonlada salı günü bakacaklar. gebelik olabilir mi dedim alttan baktığında birşey gözükmüyor ama daha keseye düşmemiş olabiir dedi o yüzden kan testide yaptırıyorum dedi. Kadın hiç gebelik konusunu açmayınca ben söyleyene kadar ümidim kesildi açıkcası. bende ki bu değişiklikler o zaman psikolojik. Kendimi bi tuhaf hissediyorum kızlar:44::44::44:

canımmm geçmiş olsunnn soğan kürünü denedin mii kist içinn ii geldiğini duydum moralini bozmaa vardır bir hayırrr :26:

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr doktordan geldim şimdii bebeğimizi gördük kalp atışını duydukk rabbime şükürler olsunn bebeğimiz 7 haftalıkmışş doktor güzel dedi inşallah böle devAM eder dedi rabbimm bebişlerimiziii sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn herkesleree nasip olsun inşallahh

titiz anneler işte..ne güzel anane olucak heycan yapmıstır.inş bende güzel haberi alırım bigünnasıl gıdıyo hamişlik...beslenme falan nasıl canım

Bulantım falan yok canım. Ekstra birşey yapmıyorum yemek için. İş yerimde hem sabah kahvaltısı hemde öğle yemeği var. Yemekler et üzerine olur genelde. Sanslıyım o konuda yani. Akşamları sebze agırlıklı yerim zaten. Bebek için tek yaptıgım gunde 2 tane ceviz bide sabahları bulantımın gecmesi için yumurta yiyorum. Tabi folik asite devam. Şimdilik pek bişey yok. Sadece basımı koydugum yerde uyuyorumSanada hepinizede dua ediyorum canım. En yakın zamanda bebek haberleriniz gelecek iyişallah.

CAnım benim eşininde hijyenine dikkat etmesi lazaım tabi. Hatta antibiyotik yada antiviral ilaçlardan kullansın bence. Ümidinide kesme canım. Sen önce iyileşmene bak. Bir ay ara ver istersen.

Aminnn canım aminnnnnnnnnn.... Gözün aydın canım bende önümüzdeki pazartesi gitcem duyarım bebişimi umarım

canımmm geçmiş olsunnn soğan kürünü denedin mii kist içinn ii geldiğini duydum moralini bozmaa vardır bir hayırrr :26:

duydum canım onu içemem ki içtiğim an istifra ederim.Moralim öle çok bozuk değil desem yalan sölemiş olurum tuhaf bi duygu bu bi anda beklediğin cevabı alamamak.Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim ki başka, bu durumda söylenecek pek bi söz gelmiyor akla

Son düzenleme:
inşallahhh canımm inşallahhh

evet beklediğin cevabı alamakk çok kötüü ama rabbim sınavdan geçiriyooo içmeye çalış canımm kokmadığını söylemişlerdii gerçekten çok etkilşiymişşş intihanıı kistii hemen söküyomuuşş bi kere düzenli kullanmayı denee bencee bakk bu kk de soğan kürü die bi topic varr araştır ba istersenn okuduklarına hayret edersinn :26:

CAnım benim eşininde hijyenine dikkat etmesi lazaım tabi. Hatta antibiyotik yada antiviral ilaçlardan kullansın bence. Ümidinide kesme canım. Sen önce iyileşmene bak. Bir ay ara ver istersen.

Bakalım şu sonuçların hepsi bi çıksın ondan sonra öyle yapacağım canım zaten istesemde olmaz ilaçlar verdi bir sürü onlar bitene kadar ilşkide yasak. İlaçları almadım sonuçlar çıkmadan almakta istemedim. bakalım işte salı gününe kadar bekliycem ondan sonra duruma göre hareket etcem.

hımmm öyle diyorsan ozaman hemen bakayım.:44:

canim uzulme bitanem sonuclari bekle belki kanin pozitif cikicak insallah pozitif cikar.evet sogan kuru bende icdim ama kist icin yok hamileliyi kolaylasdirir diyorlardi ama kiste bire bir derman diyorlar sonuca gore bakarsin artik insallah guzel haberlerin gelir
incim canim tebrikler bak gordunmu ben demisdim ama duyucaksin guzel haberlerle geliceksin diye sukurler olsun tebrik ederim insallah hersey gonlunce olur saglikli bir hamilelik gecirirsin

teşekkür ederim canım.şimdi soğan kürünün faydalarına bakıyorum içmeye çalışacağım en azından zorlıycam kendimi.

teşekkür ederim canım.şimdi soğan kürünün faydalarına bakıyorum içmeye çalışacağım en azından zorlıycam kendimi.

31:dene canımmmmm faydasını görücreksinn tabi rahim duvarıyla alakalıı bi sorunun falan yoksaa:26:
evett sercemimm sükürlerr olsunnn çok rahatladıkk artık normal gebelikk riskii var sadecee tabi 3 aya kadar ama allahımaa emanett o ne derse o olcakkk şimdilikk rahatladıkk darısıı sizlerin başına rabiim sizdee böyle güzell süpriz ve mucizenizii yollar inşallahh

Son düzenleme:
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canim burnunu tikayib iciyorsun hic birsey hiss etmiyorsun azimli olursan iciceksin insallah ihtiyacin kalmazda seninde bebeyin suprizzz geli verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…