sayılara çok takılmamak gerek olacağı varsa oluyor araştırıp ona göre tedavi yöntemlerini bulup uygulayacağız şimdi dr bulmak da ayrı bir mesele kimse uğraşmak istemiyor açıkcası hemen kolaya kaçmaca hemen tüp tamam çok gerekliyse dicek lafım yok ama baştan savma olunca insanın canı sıkılıyor.senin fsh yüksekliğinin sebebi ne???
canim rahim filmi ne demek anlamadim. biz uzi deyirik uziyemi saldi doktorun? problemin yokmus cok sukur calismalara devam ))))
Canim dunya dualar uzerine kurali umitsiz olma burada neler neler duyuyoruz canim rabbim isterse hersey olur vardan yok eden allahim ol derse olur dua dua dua insaallahhh rabbim nasip edicek ve pozitif dusunce:)))))ben aynur hanıma salı günü gittim bana çarşamba günü telefonda bilgi verdi, bursa merkezde oturmuyorum ayrıca çalışıyorum da, o yüzden henüz sonrasında yüzyüze bi görüşmemiz olmadı. sadece değerlerimi söyledi bu değerler aşırı derece de yüksek bir sonraki regl dönemini bile beklemeyin hemen tüp bebeğe yönelin dedi. hatta eşimden bazı testler istemişti, eşiniz için de testlere gerek yok isterlerse tüp bebek merkezinde yaparlar dedi. bende bunun üzerine bi başka doktora daha danışmadan her hangi bir şey yapmak istemedim. pazartesi saat 18 de aynur hanımla 19 da ziya beyle randevum var. aynur hanımdan test sonuçlarını alıp ziya beye gidicem. sebep sonuç bilemiyorum artık.
zaten yani nası desem normal değeri 10, sizinki 12,7 çıkmış aşırı derece de yüksek, işte erken menopoz , zaten yaşınız da 32 olmuş diyince ben bi dumur oldum bi şey düşünüp soramadım telefon da, sormak istediğiniz bir şey varmı dedi ama ben düşünemedim ki o ara. 2-3 saat geçene kadar pek kendime gelemedim açıkcası, erken menopoz, değeriniz çok yüksek sesi kulaklarımdan gitmedi. sonra eşimin işten geliş saatine kadar toparlanmam gerektiğini ve bunu nası açıklayacağımı düşündüm.
yemekten sonra yürüyüşe çıktık dışarda birden bire dökülüverdi ağzımdan, sakin bi şekilde ve güleryüzlü. sonra rapor sonuçlarını alıp başka bi doktora gitmek istediğimi aynı tepkiyi alırsak ona göre bi yön çizmek istediğimi falan zırvaladım muhtemelen. eşimden ufacık bi negatif enerji alsam muhtemelen daha zor toparlanırdım. sabah olunca da kendi kendime dünyanın sonuymuş gibi davranmamam gerektiğini söyledim durdum. tüm hayatımı bi gözden geçirdim, her istediğim olmuş bunu fark ettim, ama her istediğimi elde edene kadar hep çok dua etmiş çok uğraşmışım, ve çok zaman harcamışım. ama olmuş.
sadece dua edebiliyorum şimdilik. şu pazartesi bi gelsin. doktorların her ikisi ile de bi görüşelim de bakalım ne diyecekler. ilk ana göre çok çok iyiyim şu an. gerçi uzun uzun anlatıp kafanızı şişirdim galiba, ben bundan pek kimseye bahsetmedim, sanırım o yüzden dökülüverdim böyle :)
Canim dunya dualar uzerine kurali umitsiz olma burada neler neler duyuyoruz canim rabbim isterse hersey olur vardan yok eden allahim ol derse olur dua dua dua insaallahhh rabbim nasip edicek ve pozitif dusunce:)))))
canim rahim filmi ne demek anlamadim. biz uzi deyirik uziyemi saldi doktorun? problemin yokmus cok sukur calismalara devam ))))
bu arada 23 haziran da regl oldum ve bir sonraki regl dönemim 20 temmuz :)
inşallah canım, Rabim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsin :) amin.
canım çok saaol inan ismimi görmek bile umutlandırdı.. inşallah inşallah inşallah.. benim bat.. 24 temmuz.. güncellerim ben şimdi.. inşallah...bu arada konuşmana bayılıyorum.. bizde karslıyızya okadar yakınki şivemizArzum1989................25 Temmuz
Sercem.....................
Karaincim..................
Amayaa....................20 Temmuz
Deryaizm...................
Karabiber................... 16 Temmuz
Busemk...................... 14 Temmuz
Buket_asude...............
Yusraeren...................20 Temmuz
kizlar bu tarihlerde umarim adet olmariz ve hamissssss olariz hepimiz )))))))))
inşallah canım, Rabim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsin :) amin.
ben aynur hanıma salı günü gittim bana çarşamba günü telefonda bilgi verdi, bursa merkezde oturmuyorum ayrıca çalışıyorum da, o yüzden henüz sonrasında yüzyüze bi görüşmemiz olmadı. sadece değerlerimi söyledi bu değerler aşırı derece de yüksek bir sonraki regl dönemini bile beklemeyin hemen tüp bebeğe yönelin dedi. hatta eşimden bazı testler istemişti, eşiniz için de testlere gerek yok isterlerse tüp bebek merkezinde yaparlar dedi. bende bunun üzerine bi başka doktora daha danışmadan her hangi bir şey yapmak istemedim. pazartesi saat 18 de aynur hanımla 19 da ziya beyle randevum var. aynur hanımdan test sonuçlarını alıp ziya beye gidicem. sebep sonuç bilemiyorum artık.
zaten yani nası desem normal değeri 10, sizinki 12,7 çıkmış aşırı derece de yüksek, işte erken menopoz , zaten yaşınız da 32 olmuş diyince ben bi dumur oldum bi şey düşünüp soramadım telefon da, sormak istediğiniz bir şey varmı dedi ama ben düşünemedim ki o ara. 2-3 saat geçene kadar pek kendime gelemedim açıkcası, erken menopoz, değeriniz çok yüksek sesi kulaklarımdan gitmedi. sonra eşimin işten geliş saatine kadar toparlanmam gerektiğini ve bunu nası açıklayacağımı düşündüm.
yemekten sonra yürüyüşe çıktık dışarda birden bire dökülüverdi ağzımdan, sakin bi şekilde ve güleryüzlü. sonra rapor sonuçlarını alıp başka bi doktora gitmek istediğimi aynı tepkiyi alırsak ona göre bi yön çizmek istediğimi falan zırvaladım muhtemelen. eşimden ufacık bi negatif enerji alsam muhtemelen daha zor toparlanırdım. sabah olunca da kendi kendime dünyanın sonuymuş gibi davranmamam gerektiğini söyledim durdum. tüm hayatımı bi gözden geçirdim, her istediğim olmuş bunu fark ettim, ama her istediğimi elde edene kadar hep çok dua etmiş çok uğraşmışım, ve çok zaman harcamışım. ama olmuş.
sadece dua edebiliyorum şimdilik. şu pazartesi bi gelsin. doktorların her ikisi ile de bi görüşelim de bakalım ne diyecekler. ilk ana göre çok çok iyiyim şu an. gerçi uzun uzun anlatıp kafanızı şişirdim galiba, ben bundan pek kimseye bahsetmedim, sanırım o yüzden dökülüverdim böyle :)
Arzum1989................25 Temmuz
Sercem.....................
Karaincim..................13 temmuz
Amayaa....................20 Temmuz
Deryaizm...................
Karabiber................... 16 Temmuz
Busemk...................... 14 Temmuz
Buket_asude...............
Yusraeren...................20 Temmuz
kizlar bu tarihlerde umarim adet olmariz ve hamissssss olariz hepimiz )))))))))[/QUOTE
Bikac gun once baska bir baslikta okumustum ve cok uzulmustum..2007 yilinda acilmis bir konu basligi cocugum olmuyor..8 aylik evliymis o zamanlar.zaten hepsi 12 sayfaydi hamile kalmismi diye merak edip hepsini okudum.bu arkadas baska bir forum sitesinede uyeymis orda daha aktifmis hatta.neyse sadede geleyim..sayfalari okudum okudum sonuc yok 4 sene gecmis diger forum sitesinden bir arka.bdasi yazmis..nickinden tanidim o gecen sene esini kaybetti dunya tatlisi bir kiz evlat edindi diye..ama okuyunca basimdan asagi kaynar sular dokuldu sanki..silkelendim bi..tamam insan evde bir civilti olsun istiyor ama hicbiseyde bizlerin sagligindan onemli degil..Rabbim vercekse zaten verir.esimde der hep ben senle cocuk icin evlenmedim diye.bundan hepimiz ders cikarmali birbirimizi hirpalamamaliyiz bence.birazcik oluruna birakmaliyiz..
ben.. buay.. düzenli olarak ilişkiye girmeye çalışacağım
sonra eşime keçi boynuzu ve incir stoktuyorum.
iltihap sorunum için taze papatya topladım onu ve hayıt suyunu içeceğim..
bide burda okuduğum bir yöntem var.. maydanozu kaynatıp buharında oturacağım bi kaç kez..
ha bide şu silkeleme olayını deneyeceğim oda mantıklı geldi..
veeeeeeee dua ediyorum
70.000 la ilahe illallah
70.000 de ihlas suresi niyetlendim okuyorum..
bide çocuk olması için okunması gereken ayetler varmış onları sizlerede yazayım..
ayrıca
furkan suresi 74. ayet
saffat suresi 100. ayet
araf suresi 189. ayet
ve hz zekeriyanın duası.. bol bol okuyalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?