Canim belirtilerin hepsi var.bel agrisi adet olcaqmis gibi agrilar,hasassiyyat hepisi var.testlerim silik cikiyo ama bir kac saatdan sonra 21 haziranda kan verdim neqatif cikdi.bu gunde test yapicam
amin inşallah ama zor bir imtihan ALLAH hepimize kendi sabrından versin sende de sorun yoktur inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda
merhaba kızlar cevap verirseniz sevinirim
adetime 4 gün var üç gündür filan belim ağrıyo ama böyle hafif sızım sızım
dünden beri karnım kasıklarım şişti resmen gazda yok ama ne bileyim üşütmüş gibi olurya ama bariz şişti
sırtımın sol tarafı aşağı doğru sürekli seğridi
birde uyumasamda sürekli uyku modundayım halsiz ve her an uyucak gibiyim gün içinde
dün gece rüyamda ALLAH HAYIRA ÇIKARSINN adet olduğumu gördüm
bu belirtilerin haricindede içim deki hisss acayip hamileymişim hissi
yani okdar zaman denedik olmadı hep bi umutsuzluk vardı.....ama bu ay tuhaf bi hisle emin gibiyim
siz ne düşünüyorsunuz sizce yanılıyormuyum
offff çok zoryaaaa allah isteyen herkeze... hepinize nasip etsin
en kötüsü şu beklemekkkkkk
aynur hanıma gittim, gerçekten güler yüzlü ve uzun uzun tüm sorularınıza yanıt veriyor, tüm testlerimi de yaptı. dün de telefonla bilgi verdi, test sonuçları pek iç açıcı değilmiş, erken menopoza doğru gidiyormuşum, bir sonraki ayı bile beklemeden hemen bir tüp bebek merkezine başvurun bence dedi. size ilaç tedavisi verebiliriz, bir kaç ay deneyelim de diyebiliriz ancak vicdanen bunu yapamam dedi. test sonuçlarımı alıp bir doktora daha göstermekte fayda vardır diye düşünüyorum. ziya bey çok bahsedilen bir doktor. onunla da görüşebilirsem ve aynı şeyleri söylerse zorlu bir süreç bizi bekliyor demektir. aynur hanımın söylediklerini de yabana atacak değilim sonuçta, bir sonraki regl dönemine kadar bile beklemeyin dedi....
söylenecek pek fazla bir şey yok, Rabbim hepimize yardım etsin
Arzum1989................25 Temmuz
Sercem.....................
Karaincim..................13 temmuz
Amayaa....................
Deryaizm...................
Karabiber...................
Busemk......................
Buket_asude...............
Yusraeren...................
Arzum1989................25 Temmuz
Sercem.....................
Karaincim..................
Amayaa....................
Deryaizm...................
Karabiber...................
Busemk......................
Buket_asude...............
Yusraeren...................[20 TEMMUZ]
BİTMEK ÜZERE DOKTORA GİTMEYECEĞİM BU AY DA ÇALIŞALIM :) Bİ AKSİLİK OLURSA GİDERİM. UMARIM HEPİMİZ GÜZEL HABERLER ALIRIZ ŞU MÜBAREK AYLARDA Allah yüzümüzü güldürsün. KIZLAR YAZDIĞIMIZ BAT DEMİ?
hadi ya birde erken menopoz çıktı başımıza valla iyice dengemiz bozuldu benim yaşta gidiyor bende korkuyorum her an herşey olabilir yediğimiz içtiğimiz sağlıksız sonuçta.sende bir an önce ver kararını başka dr a gidicem diyosun ara vermeden hemen çaresine bakmanda fayda var.bende eşimin dr a gitmesini bekliyordum bursa ismet yavaşçaoğluna gitti sorun yok bu değerlerle eşin hamile kalabilir demiş ne ilaç ne test bişey istememiş canım sıkıldı iş başa düştü bu gidişle aşılama olucak galiba işi akışına bırakayım olursa olur diyemicem bir an önce olsun ümidimiz rabbim hayrlısı versin çok zor bi süreç inş isteyen herkese müdahalesiz anneliği yaşamak en kısa zamanda nasip olur.
ziya çetine randevu aldım pazartesi günü için. benim fsh değerim 12,7 çıktı. bakalım ziya bey ne diyecek? tamam 10 un altında olması en güzeli ama forumda okuduğum doğal yollarda hamile kalan ve değeride benimkinin çok çok üzerinde olan insanlar da var. alternatif tıp, kürler çaylar 29 dan önce 14 e düşürmüş sonrada hamile kalmış. yani umutsuz değilim. tabi ki tüp bebek zorunlu halse yapcak bir şey yoksa tamam ama hemen de koştura koştura gitmek istemiyorum yani.
arzum canım biz haziranda değilmiyiz temmuzdaki adet tarihlerini yazalım demişsin benim sat 22 haziran bat 20 temmuz. Karışıklık oldu sanırım :)
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim? ben dun rahim filmi cekindim cok sukur temiz cikti.dr 21.gun testi istedi o da normalse hicbiseyin yok dedi.esimin sonuclarinada bakti.daha cok.sebepsiz gibi ama azda olsa erkek faktorunden kaynaklaniyor dedi.onumuzdeki ay asilama yapalim dedi.ama ramazana denk geliyor o yuzden bikac ay daha bekleyelim dedik esimle.hem belki film cekindigim icin sansimiz artmistir..annemde film cekindikten 2 ay sonra hamile kalmis..bakalim hayirlisi hepimizin hakkinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?