- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
allah iyiliğini versin.. karabiber kardeşim...
burda okumuşum eski sayfalara bak istersen.. ilişkiden sonra eşinin seni bacaklarından kaldırıp (amuda kalkma gibi ) silkelemisi gerekiyormuş .. kolaylaştırıyormuş hamileliği spermlerin hareketlerini.. deneyen bi çok kişi hamile kalmış
inanki bilmiyodum..cahilligin gozu kor olsun :) aslinda kolay deneyebiliriz tabi o anda cok komik olur o ayri :)
Arzum1989................25 Temmuz
Sercem.....................
Karaincim.................. 13 temmuz
Amayaa....................20 Temmuz
Deryaizm...................
Karabiber................... 16 Temmuz
Busemk...................... 14 Temmuz
Buket_asude............... 24 temmuz
Yusraeren...................20 Temmuz
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...
YA RABBİ.. ya MUCİP ismin yüzu suyu hürmetine.. dualarımız kabul et.. ve bizlere hayırlı sağlıklı.. akıl ve bedenen tam.. anne babasına, vatanına, milletine hayırlı.. evlatlar nasip et.. nasip et allahım bizde şükredenlerden.. olalım
ben.. buay.. düzenli olarak ilişkiye girmeye çalışacağım
sonra eşime keçi boynuzu ve incir stoktuyorum.
iltihap sorunum için taze papatya topladım onu ve hayıt suyunu içeceğim..
bide burda okuduğum bir yöntem var.. maydanozu kaynatıp buharında oturacağım bi kaç kez..
ha bide şu silkeleme olayını deneyeceğim oda mantıklı geldi..
veeeeeeee dua ediyorum
70.000 la ilahe illallah
70.000 de ihlas suresi niyetlendim okuyorum..
bide çocuk olması için okunması gereken ayetler varmış onları sizlerede yazayım..
ayrıca
furkan suresi 74. ayet
saffat suresi 100. ayet
araf suresi 189. ayet
ve hz zekeriyanın duası.. bol bol okuyalım inşallah
Bikac gun once baska bir baslikta okumustum ve cok uzulmustum..2007 yilinda acilmis bir konu basligi cocugum olmuyor..8 aylik evliymis o zamanlar.zaten hepsi 12 sayfaydi hamile kalmismi diye merak edip hepsini okudum.bu arkadas baska bir forum sitesinede uyeymis orda daha aktifmis hatta.neyse sadede geleyim..sayfalari okudum okudum sonuc yok 4 sene gecmis diger forum sitesinden bir arka.bdasi yazmis..nickinden tanidim o gecen sene esini kaybetti dunya tatlisi bir kiz evlat edindi diye..ama okuyunca basimdan asagi kaynar sular dokuldu sanki..silkelendim bi..tamam insan evde bir civilti olsun istiyor ama hicbiseyde bizlerin sagligindan onemli degil..Rabbim vercekse zaten verir.esimde der hep ben senle cocuk icin evlenmedim diye.bundan hepimiz ders cikarmali birbirimizi hirpalamamaliyiz bence.birazcik oluruna birakmaliyiz..
Arzum1989................25 Temmuz
Sercem.....................
Karaincim.................. 13 temmuz
Amayaa....................20 Temmuz
Deryaizm...................
Karabiber................... 16 Temmuz
Busemk...................... 14 Temmuz
Buket_asude............... 24 temmuz
Yusraeren...................20 Temmuz
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...
YA RABBİ.. ya MUCİP ismin yüzu suyu hürmetine.. dualarımız kabul et.. ve bizlere hayırlı sağlıklı.. akıl ve bedenen tam.. anne babasına, vatanına, milletine hayırlı.. evlatlar nasip et.. nasip et allahım bizde şükredenlerden.. olalım
Kizlarr hepinizden geride benim bat di.insallah siz hamiss olarsiz belirtilerinizi bana yazarsiz.insallah.
canım çok tatlısın yaaaaKonuşmana bayıldım,hepimiz kardeşiz di mi ama :13: Allah gönlüne göre boy boy çocuk nasib etsin sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma...
Bu arada temmuzda mende anne olmak isterem
kizlaaaaar beni de ekleyin bat im 12 temmuz ins bu ay herkes mutlu haberi alirr
Herkese guunnaaaayyydddiiiiiiinnnnnnn:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?