canim nasil oldun seni cok merak ediyorum yarin gidicekmisin baska doktora?
Sercem arzum hala belirti yok mu doktora tekrar gittiniz mi? Arzum test yaptın mı?
canım geçmiş yazılarını okudumda bence direk kan testi yaptır çünkü idrar testleri zaten 1 saatten sonra olsada olmasada yanda silik bir çizgi çıkarıyor.. yani ona güvenilmez..
Ben kırmızı kart yedim :'(
yanlış anlama beni olurmu .. bende aynıyım insan heveslendikçe üzülüyor.. olsa çıkardı 3 gün önce.. bu arada bende karstayım biliyormusun
Adetmi oldun canim?
merhaba kızlar bu bebek meselesini ne kadar takarsak o kadar zarar olarak bize geri dönüyor.stres denen şey yüzünden düzenli olan adetler düzensizleşiyor.benimde hiç sapmaz hep zamanında hatta birazda erken gelirdi ama ben ne zaman kafayı taktım bebekle yat bebekle kalk hoppp anında hormonlar dengesizleşti prolaktin denen hormon yükseliyor bu da adetin gecikmesine sebep oluyo şahsen bende böyle olmuştu 24-25 günde gelen adet 30 günleri buldu tabi hemen hamile moduna girdim test aldım dakikalarca tepesinde bekledim 2. çizgi ha çıktı ha çıkıcak diye çöpe atamadım düşünün biliyorum çoğunuz benim yaşadıklarımı yaşıyorsunuz hatta belki de daha fazlasını ama kızlar inanın kendimize kötülük yapmaktan öteye gitmiyoruz ben kendime söz verdim artık saymak yok olursa olur napalım elimden gelen neyse yapıcam ama Allah nasip etmediyse yapcak bişey yok bol bol dua edip beklicez beklicez ama tedaviyse tedavi ne gerekiyorsa da yapıcaz düşünmemeye çalışalım başka şeylerle oyalanalım beyin gücümüzü kullanalım çağıralım o bebişleri buraya.....
aynı ben... :))) bende de 26-27 günde bir oluyodu bu ay 30 uncu gün geldi. yani dün.... bayaa byaaa bildiğin sabahları midem falan bulanıyodu. acayip yorgunum sürekli hep uyumak istiyorum. hamilelik belirtileri diyosun nete aaa bu bende var, aaa bak buda var, regl de gecikti, bu defa oldu galiba derken..... doktora randevu alıyosun ne menem bi şeymiş şu hormonlarıma bi bakıver doktor hanım demek için :))) yarına randevu aldım. reglin 3. günü yapılacak testler varmış. korkuyorum, endişeleniyorum. kötü bi şey duymak istemiyorum. Rabbim hepimize yardım etsin, hiç kimseyi EVLATSIZLIKLA yada EVLADI ile imtihan etmesin inşallah....
Yok canim sorun degil paylasmak icin burdayiz zaten :) acikcasi benim esim tek doktora gitti ameliyat olmasanda olur ama olursan daha iyi olur dedi dr.esimde oldu.aslinda ilk 2012 subatta gitmisti o zaman ne hareket nede sayi sorunu yoktu.sonra ben mayista gittim esinde tahlil yaptirsin dedi dr.zaten o zaman dusuk cikti bikac daha yapildi dahada dustu.tabi o anki streste etkiliyo dahada dusuyo..ama erkegin tedavisi gercekten daha zor..bizler bi sekilde ustesinden geliyoruz ama erkek oyle degil yetersiz hissediyo..bende caktirmamaya calisiyorum.zor iste :) proxeed guzel bi ilac tavsiye ederim tabi esin dr ye sorsun bizede dr onerdi.bak esim 2 aydir iciyo hareket gorunur derecede artmis.ustelik normalde gunde 2 icin yaziyo kutusunda dr bir kere ic dedi ona ragmen artmis.keciboynuzu kurunude birakma ben 3 aydir yapiyorum 3 ay daha yapcam.ameliyat icin ben burdan ne desem bos canim cunku herkeste ayni etkiyi yapmiyor.kimi 3 ay sonra hamile kaliyor kimi 2 sene sonra..uzulme sakin biliyorum demesi kolay bende yasiyorum ayni seyleri ama zamani gelmediyse elimizden hicbise gelmiyo malesef..tedavi olup tevekkul edicez..gerisi O na kalmis..amelyat icinde esinle sen dr tavsiyesi uzerine karar verin bence..bak benim amcaminda 7 sene cocugu olmadi hep yengem gitti dr ye.en son amcam gitti varikosel cikti ameliyat oldu yengem 14 ay sonra hamile kaldi simdi 2 ogullari var ilkokula gidiyolar :) ustelik amcam gecenlerde bize tahlil sonucunu gosterdi saklamis :) canli sperm bulunamamistir yaziyodu..Allah istesin zamani gelsin yeterki..dilerim en yakin zamanda hepimiz sifa buluruz bebislerimize kavusuruz :)
inşallah canım benim inşallah.. evet beklemek beni çok yoruyor.. ocakta ankaraya eğitime gitmiştim.. tam 10 gün geçti tamam dedim.. ama yok olmadı... işte hayırlsıBide bekleyince psikolojimiz bizi etkiliyor okuduğumuz herşeyi evet bu bende de var hamileyim galiba dedirtiyor bu ay güzel haberler alırız inşallah. Buket_asude inşallah seninde bi bebişin daha olur. Allah kızını size bağışlasın
Adetinden kac gun kecmisdi canim?
Bu gun adetımın 38 gunu. Hala adet olmadım. Kecen ay 38 gunu dusuk yapmısdım ınsallah bu gunude atlatırım, yarınıda))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?