Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Mrb kızlar 13 aylık evliyim. Epilepsi tedavisi görüyorum o ilaçları bu düzene koyduk ve bizde sağlıklı hayırlı bebiş istiyoruz . Sat 22 Haziran 10 gündür korunmayı bırakmıştık sma yumurtlama dönemi değildi. İnsallah hepimiz Temmuz'da güzel haber alırız. Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyle

canim nasil oldun seni cok merak ediyorum yarin gidicekmisin baska doktora?

selam kızlar bende 1 yıldan fazla oldu korunmuyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor işte bu ay çok umutlanmıştım.. ama işte.. olmadı..... yine.. bu sabah resmen hüngür hüngür ağladım.. sinirlerim boşaldı.. bi kızım var 3 yaş 3 aylık olacak.. kardeş istiyor.. biz istiyoruz..ama yok allaha kaldı artık herşey.. destek bekliyorum sizdendel.. hadi temmuzda öğrenelim inşallah hayırlı haberleri

canım geçmiş yazılarını okudumda bence direk kan testi yaptır çünkü idrar testleri zaten 1 saatten sonra olsada olmasada yanda silik bir çizgi çıkarıyor.. yani ona güvenilmez..

canım 21 haziranda kanda negatif çıktıysa yoktur çünkü döllenme olduktan 3 4 gün sonra kanda çok düşükte olsa çıkıyor.... bende bu ay okadr heveslenmiştim ki bugün test yapacaktım.. kasıklarımda batma vardı.. belim ağrıyordu göğüslerim şişmişti.. sık idrara çıkıyordum.. ama olmadı işte..

yanlış anlama beni olurmu .. bende aynıyım insan heveslendikçe üzülüyor.. olsa çıkardı 3 gün önce.. bu arada bende karstayım biliyormusun

Bide bekleyince psikolojimiz bizi etkiliyor okuduğumuz herşeyi evet bu bende de var hamileyim galiba dedirtiyor bu ay güzel haberler alırız inşallah. Buket_asude inşallah seninde bi bebişin daha olur. Allah kızını size bağışlasın

Son düzenleme:
Adetmi oldun canim?

merhaba kızlar bu bebek meselesini ne kadar takarsak o kadar zarar olarak bize geri dönüyor.stres denen şey yüzünden düzenli olan adetler düzensizleşiyor.benimde hiç sapmaz hep zamanında hatta birazda erken gelirdi ama ben ne zaman kafayı taktım bebekle yat bebekle kalk hoppp anında hormonlar dengesizleşti prolaktin denen hormon yükseliyor bu da adetin gecikmesine sebep oluyo şahsen bende böyle olmuştu 24-25 günde gelen adet 30 günleri buldu tabi hemen hamile moduna girdim test aldım dakikalarca tepesinde bekledim 2. çizgi ha çıktı ha çıkıcak diye çöpe atamadım düşünün biliyorum çoğunuz benim yaşadıklarımı yaşıyorsunuz hatta belki de daha fazlasını ama kızlar inanın kendimize kötülük yapmaktan öteye gitmiyoruz ben kendime söz verdim artık saymak yok olursa olur napalım elimden gelen neyse yapıcam ama Allah nasip etmediyse yapcak bişey yok bol bol dua edip beklicez beklicez ama tedaviyse tedavi ne gerekiyorsa da yapıcaz düşünmemeye çalışalım başka şeylerle oyalanalım beyin gücümüzü kullanalım çağıralım o bebişleri buraya.....

aynı ben... :))) bende de 26-27 günde bir oluyodu bu ay 30 uncu gün geldi. yani dün.... bayaa byaaa bildiğin sabahları midem falan bulanıyodu. acayip yorgunum sürekli hep uyumak istiyorum. hamilelik belirtileri diyosun nete aaa bu bende var, aaa bak buda var, regl de gecikti, bu defa oldu galiba derken..... doktora randevu alıyosun ne menem bi şeymiş şu hormonlarıma bi bakıver doktor hanım demek için :))) yarına randevu aldım. reglin 3. günü yapılacak testler varmış. korkuyorum, endişeleniyorum. kötü bi şey duymak istemiyorum. Rabbim hepimize yardım etsin, hiç kimseyi EVLATSIZLIKLA yada EVLADI ile imtihan etmesin inşallah....

amin inşallah ama zor bir imtihan ALLAH hepimize kendi sabrından versin sende de sorun yoktur inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda

teşekkürler canım insan paylaşmak istiyor herkese de anlatılmıyo ki böyle şeyler hemen dedikodunu yapmaya başlıyorlar olmuyo diye ama yapcak bişiy yok veren de ALLAH vermeyende.üzüntü illa ki oluyo etrafında hamile kalanları gördükçe insanın içi acıyo valla ne kadar zormuş meğerse yaaa inş çok beklemeden anneliği tadarız.

inşallah canım benim inşallah.. evet beklemek beni çok yoruyor.. ocakta ankaraya eğitime gitmiştim.. tam 10 gün geçti tamam dedim.. ama yok olmadı... işte hayırlsı
Adetinden kac gun kecmisdi canim?

Bu gun adetımın 38 gunu. Hala adet olmadım. Kecen ay 38 gunu dusuk yapmısdım ınsallah bu gunude atlatırım, yarınıda))))

canım benim 3 gün geçmişti benim.. ay hadi inşallah geç döllenmedirde o yüzden çıkmamıştır kanda.. allahım birda ha yaşatmasın o kötü günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…