Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

hosgeldin kizcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

serçem canım bende test yaptım bugun çatlatma iğnesi olduğum günü saymazsak 11.gün bugün emin olamadım çok silik çıktı acaba iğnenin etkisindenmidir bilemedim sen neler yapıyosun herhangi bi tedaavi uyguluyomusunuz

annemmmm gelmis :116: canim nasilsin ne testi yaptin gebelik testimi yaptin silik cikti yoksa ovimi?:26: ben ne yapayim elim kolum bagli bekliyorum bugun 7 ci gunum ovi testi kulanicam bugunnen yaptim neqatiff tek cizgi cikti sut buhari yapmak istiyorum hayrini goren cokmus

Bende kısaca bahsedeyim kendimden. 29 yaşındayım 21 aylık evliyim. 2 yılı doldurana kadar bebek düşünmüyorduk ( bu benim fikrimdi eşim 2 yılı da erken buluyor) bu nedenle hiç doktora gidip kontrol olmadık, sorun var mı bilmiyorum. Bu ay bir aşk geldi bebek aşkı... istiyorum dedim ve ilk denememizi yaptık 4-5 temmuz gibi batım. Psikolojik olarak tüm belirtileri kendimde görür oldum eşim çok gülüyor ilk denemede hamile kalınmaz diyor ama kısmet belli olmaz. Çok bilgili olduğumu söyleyemem bu nedenle sizlere bol bol soru sorabilirim. Hatta ilk sorum hasta olursam eğer doktora gidip bir muayene olmak istiyorum. Adetin 3. günü doktora gidilmeli diye birşey okudum, var mı böyle birşey

insallah doktora ihtiyacin kalmaz canim hayili ugurlu olsun bu ayinizi hepinizin icin ama hormonlar icin eveet adetin 3 gunu gidilmeli

Oncelikle hosgeldin :) bence artik zamani gelmis insallah bu ay calistiginiz tek ay olur :) bizde 2 senelik evliyiz ve en basindan beri bebek istiyoruz ben 24yasindayim esim 31..ben erken anne olmak istiyorum ama henuz kismet olmadi..herneyse..bence esinin dedigini kafana takip umutsuzluga kapilma.ilk ayda hamile kalan cok kisi var etrafimda.hatta ilk aydan da ziyade tek iliskiyle hatta kazayla hamile kalanda cok..dilerim melegin seninledir..:) bu arada bende 2 senedir tecrube kazandim ilk muayeneye adetin 3.gunu gidilmesi gerekiyor.insallah adetin gecikirde kese gormek icin gitmen gerekir :)

Amin inşallah dediğin gibi olur. Çok heyecanlıyım

Bu arada yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz :) listemiz kalabaliklasiyor ne guzel :)

gebelik testi yaptım canım ya ben onu ilk senden duydum ama araştırmadım dene istersen belki vesilesi odur canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah gecen eşinle ilgili bişeyler yazmışsın çok üzüldüm canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun öpüyorum seni

Son düzenleme:

evet canim yasadim o kotu gunleri ama gecdi biraz sukur bakalim yapa bilicemmi canim sutu...
gebelik testin silik tikmismmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmi bu cok guzel haber canim kendine dikkat et koyulasacak o cizgi bence 11 gun yazmissin 11 gun gecdimi adetinden canim? Rabbim yuzunu guldursun canim bu ay bebeyin gelsin

Gunaydiiinnnnnn kizlaarrrrrr:)))))) bugun pazar dimi hepiniz uyuyosunuzdur simdiiiii:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…