Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Gunaydin canim.ben sabah erkenden uyandim.ise gedende erken kaldigim icin indide uyuya bilmiyorum.bizde saat 10:52 ben islerimi gordum bitirdim)))

Benimde oyle sekerim aliskanlik, masallah isleride bitirmissin:)))) istanbulda hava serin bulutlu yagmur gelicek ohhhh en sevdigim sey yagmur:))) canim sen bakudemisin?

Kızlar bunlarada dikkat etmeye özen gösterelim inşallah :
Hazret-i Alî "radıyallahü teâlâ anh" rivâyet eder.
Resûlullah "sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem" buyurdular ki:

* Yâ Alî! Gelini kendi evine götürdüğün zemân, çorabını ayağından çıkar. Ayağını yıka. O suyu evin bütün köşelerine saç. Böyle yapınca, Allahü tebâreke ve teâlâ hazretleri senin evinden yetmiş dürlü fakîrliği dışarı çıkarır. Yetmiş dürlü bereketi evine dâhil eder. Yetmiş rahmeti sana nâzil kılar. O gelin ile ve onun bereketi evin köşelerine erişir. O gelin, delilikden ve diğer hastalıklardan emîn olur.

* Yâ Alî! Gelini ilk hafta, yoğurt yimekden, ayran yimekden, sirke ve ekşi yimekden men et! Hazret-i Alî "kerremallahü vecheh", "Yâ Resûlallah! neden ötürü bu şeyleri vermemem gerekdir", diye sordu. Buyurdu ki: (Ondan dolayı ki, turşu ve yoğurt ve ayran, rahmde evlâd olmasına mâni olur. Evde bir hasır olması, doğurmayan kadından iyidir.) Hazret-i Alî, dedi ki: Yâ Resûlallah! Sirkenin illeti nedir. Buyurdu ki: (Sirke yiyen kadının hayzı zahmetli olur ve temizliği uzar. Keşenç yimek, hayzı karında habs eder. Eğer Hak Sübhânehü ve teâlâ hazretleri bir evlâd verirse, doğumu zor olur. Ammâ ekşi elmâ yimek, hayz kanını keser. Onun ardından başka hastalık zuhûr eder.)
Sonra Resûlullah "sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem" hazretleri buyurdu ki:

* Yâ Alî, ayın evvelinde, ortasında ve sonunda ehline yakın olma ki, o hanımda ve o evlâdda cüzzam ve dîvânelik (delilik) ve pislik olmasından korkulur.

* Yâ Alî! Ehline asr (ikindi) nemâzından sonra yakın olma. Eğer Allahü tebâreke ve teâlâ bir evlâd nasîb ederse ahvel (şaşı) olur ve şeytân şaşı evlâda sevinir.
* Yâ Alî! Ehline yakınlık (cima) etdiğin vakit çok konuşma ki, eğer bir evlâd olursa, yiyici olur. Avret yerine bakma. Sohbet (cima) esnâsında gözünü yumma. Evlâda körlük getirir.

* Yâ Alî! Kendi ehline bir başka kadının şehveti ile yakın olma ki, eğer bir evlâd olur ise muhannes (kadına benzeyen erkek) olur. Kadınlara benzemeye çalışır.

* Yâ Alî! Cünüb olduğun zemân kati olarak Kurân-ı azîm-üş-şânı okumayasın ki, korkulur ki, gökden bir ateş inip, seni yakar. Cünüb hâlde sohbet (cima) etme. Senin bir su kabın, ehlinin bir su kabı olsun. Ayrı ayrı su kapları ile temizleniniz. Eğer bir su kabından ikiniz yıkansanız, şehvet şehvet üzerine düşer (tekrar cima ederseniz). Aranıza düşmanlık düşer. Korkulur ki, talâk ve iftirâka müncer olur.

* Yâ Alî! ikiniz de ayakda iken sohbet (cima) etmeyiniz, eşekler böyle yapar. Eğer çocuk olur ise, döşeğe bevl (idrar) eder.

* Yâ Alî! Ehlinle bayram geceleri buluşma! Eğer çocuk olur ise altı parmağı veyâ dört parmağı olur.

* Yâ Alî! Ehlinle meyve ağacı altında buluşma ki, eğer çocuk olur ise kâtil olur, kan dökücü olur. Halka zulm eder.

* Yâ Alî! Ay ışığında (Açık havada ay ışığının altında) ehline yakın olma. Meğer bir yerde örtünülmüş olasın. Eğer bir çocuk olursa, fakîrlikden ömür boyu kurtulamaz.

* Yâ Alî! Ezân ile ikâmet arasında ehline yakın olma ki, eğer bir çocuğunuz olur ise, kan dökmeğe hevesli olur.

* Yâ Alî! Hanımın hâmile olduğu zemân abdestsiz ona yakın olma. Eğer çocuk olursa kör gönüllü ve bahîl (cimri) elli olur.

* Yâ Alî! Şabânın ortasında, Berât gecesi ehline yakın olma, eğer aranızda
bir çocuk olursa, derisinde, tüylerinde ve yüzünde kötü nişânlar olur.

* Yâ Alî! Hanımına bacısının (baldızının) şehvetiyle yakınlık etme ki, eğer bir çocuk olursa, hırsız olur ve halkın felâketi onun eli ile olur.
* Yâ Alî! Ehline etrâfında dıvâr olmıyan damda yakın olma ki, eğer aranızda bir çocuk olursa, münâfık ve mürâi, mübtedî (bidat sâhibi) ve kumarbâz olur.

* Yâ Alî! Sefere çıkacağın gece ehline yakın olma ki, eğer bir çocuk olursa, malını harâm yerlere harc edici olur. Sonra meâl-i şerîfi "Malını saçıp dağıtanlar, şeytânın kardeşleridir" âyet-i kerîmesini okudular.
(İsrâ sûresi 27.ci âyet-i kerîmesi.)

* Yâ Alî! Üç günlük seferden geldiğin gecesi ehline yakınlık etme. Bir çocuk olursa zâlim olur.

* Yâ Alî! Pazartesi gecesi ehline yakınlık edersen, aranızda bir çocuk olursa, hâfız-ı Kurân olur. Allahü tebâreke ve teâlâ hazretlerinin kısmetine râzı olur.

* Yâ Alî! Salı gecesi ehline yakınlık edersen, çocuk hâsıl olursa, mümin olur ve iyi huylu olur. Rahîm gönüllü (yumuşak kalbli), cömert elli, yalandan, bühtândan ve gıybetden temizlenmiş dilli olur.

* Yâ Alî! Perşembe gecesi ehline yakınlık et ki, eğer çocuk olur ise, hikmeti çok hakîm olur. Ve ilmi çok âlim olur ki, ilmi ile âmil olur. Perşembe günü öğleden evvel ehline yaklaşsan, eğer aranızda bir çocuk olursa, aslâ şeytân ona ölene kadar yaklaşamaz. Dünyâda ve âhıretde selâmetde olur. Eğer Cuma gecesi ehline yakınlık edersen, bir çocuk olur ise, Kâri-i Kurân olur. Veyâ hatib olur. Veyâ Vâiz olur. Eğer Cuma günü hanımına yakınlık edersen, bir çocuk olursa, âlim olur. Dindârlığı ile marûf ve meşhûr olur. Eğer Cuma gecesi îşâ (yatsı) nemâzından bir sâat sonra ehline yakınlık edersen, eğer bir çocuk olursa, ebdallar (velîler) cümlesinden olur.

* Yâ Alî! Ehline gecenin evvel sâatinde (başında) yakınlık etme ki, eğer bir çocuk olursa câdı ve kâhin olur. Dünyâyı âhıret üzerine tercîh eder.

* Yâ Alî! Benim vasıyyetlerimi ezberle ki, Allahü teâlânın izni ile sana fâide versin.

Hasta olacakmışım gibi hissediyorum kızlar. Ekstra bir alınganlık ve hassaslık var hayal kırıklığından mıdır?

*arzum1989*.......25 temmuz
*sercem.*............20 temmuz
*karaincim*........ 13 temmuz
*amayaa*...........20 temmuz
*karabiber*.........16 temmuz
*busemk*............14 temmuz
*buket_asude*......24 temmuz
*yusraeren*..........20 temmuz
*tosbaaaaa87*......12 temmuz
*apranxx*.............27 temmuz
*mystery90*..........8 temmuz
*BenInci*..............12 temmuz
*nuclear*..............4-5 temmuz
*anneolmak*...........?

*arzum1989*.......25 temmuz
*sercem.*............20 temmuz
*karaincim*........ 13 temmuz
*amayaa*...........20 temmuz
*karabiber*.........16 temmuz
*busemk*............14 temmuz
*buket_asude*......24 temmuz
*yusraeren*..........20 temmuz
*tosbaaaaa87*......12 temmuz
*apranxx*.............27 temmuz
*mystery90*..........8 temmuz
*BenInci*..............12 temmuz
*nuclear*..............4-5 temmuz beklıyooooruuuuuuzzzz ınsallah ))))
*anneolmak*...........?

Gecikmeden önce test yapmak istemedim 3-4 gün var batıma. yani eğer pazartesiye kadar olmaz isem testi o zaman yapmayı düşünüyorum. Arkadaşlarımla konuştumda adet olacağı zaman çok ağrı çeken bir arkadaşım var bende öyleyim yerde sürünürüm ağrıdan. Kızda çikolata kisti çıkmış tedaviye başlayacaktı. Bunları duyunca korkuyorum. Aylarca deneyeneler var hamile kalmıyor ilk denemede hemen tutar mı diyorum. Dün o nedenle ümitsizliğe kapıldım. Kısmet artık bekleyeceğiz biraz daha. Allah isteyen herkese verir de, burda önce göbüşleri sonra bebişleri büyütüşümüzü paylaşırız inşallah

ilk ben mi haber veriyorum

benide yazarmısınız BAT 30 Temmuz

Beklemek ne kötü temizliğe sardım düşünmeyeyim diye. Mutfak dolabını indirdim aşağı akşama kadar bitiririm inşallah:118:

hadi masallah 20 temuzza 3 kisiyik kizlar 3 hamile birden olur hemen gun
gununu bekleyen arkadaslar hepinizi hamile gormek dileyiyle

hadi inşallah

kızlar bu arada daha önce bahsettim mi hatırlayuamadım sayfalarada baştan dönmedim tembellik ettim. ben jinekologa 3 ay önce gittim bebek düşünüyorum diye bu arada ben nörolojide tedavi görüyorum ilaç kullanmam gerekiyor . bebeğe zarar olur mu diye 2 doktorlada görüştüm ve sonuçta nöroloji doktorum %90 sağlıklı bebekler oluyo bu ilaçlarda ama hiç kimseye %100 garanti verilmez. Bende hayırlısı Allah'ın taktiri dedim ve kadın doğum kontrollerimi yaptırdım. smear testi de yaptı doktorum herşey normal dedi 2 aydır folik kullanıyorum. bu ikinci denememiz :) o zamanda akıntım olduğunu falan demiştim doktora ama enfeksiyon yok dedi okuyorum yumurta akı gibi akıntı olursa yumurtlama dönemi yazmışlar benim ki hafif sarımsı ve doktor enfeksiyon yok dedi. kafam karıştı. neyse böyle işte kızlar hayırlısı artık bekleyip göreceğiz.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. 3 aydır deniyoruz biz de ama sonuç hüsran şimdilik. Meğer ne zor işmiş. Bu ay artık umutlanmıyorum çünkü sonu olumsuz olunca hayal kırıklığı daha çok oluyor. Ben geçen ay bütün kontrollerimi yaptırdım, doktor hiçbir engel yok düzenli çalışmalarla %90 hamile kalırsın dedi :) Folik asit de yazdı. Tabi her şey nasip. Allah'ım ne derse o olur. İnşallah bu ay güzel haberleri hep birlikte alırız. Benim Bat 7-8 temmuz. Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.

1 nuclear*..............4-5 temmuz beklıyooooruuuuuuzzzz ınsallah ))))
2 bayaneda*………..7-8 temmuz
3 mystery90*..........8 temmuz
4 BenInci*..............12 temmuz
5 tosbaaaaa87*......12 temmuz
6 karaincim*........ 13 temmuz
7 busemk*............14 temmuz
8 karabiber*.........16 temmuz
9 sercem.*............20 temmuz
10 yusraeren*..........20 temmuz
11 amayaa*...........20 temmuz
12 buket_asude*......24 temmuz
13 arzum1989*.......25 temmuz
14 apranxx*.............27 temmuz
15 esra_3453*.........30 temmuz
16 anneolmak*...........?

Gunayydiinnn kizlaarrrrrr:))))) yeni katilan arkadaslarda hosgelmiss:)))))

Gunayydiinnn kizlaarrrrrr:))))) yeni katilan arkadaslarda hosgelmiss:)))))

Hoşbulduk canım. Ben bugün dayanamadım test yaptım, tabi ki negatif. Önce bi şok yaşadım ama şimdi sakinim daha var batıma belli olmaz diyorum. Beklemeye devam. Bir de idrarımda çok tortu vardı daha önce hiç görmemiştim böyle bir şey. Ayrıca kasık ağrılarım çok fazla, göğüsler normal Negatifi gördük ama umutla beklemeye devam. Kocamaan bir 6 gün var önümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…