Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Daha erken canim yaaa tabi sana oyle diyorum ama benim 12 gun var su ultra erken gebelik testinden ysptim cikmadi bide oturup uzuldum dusun yani anliyorum seni:))))) benim oncekinde cook onceden belirtiler oldugu icin bundada ayni belirtileri ariyorum ama yookk(((napalim bekliycez senin az kalmis yaa ben napiyim:))))

Yalnız olmadığıma sevindim. Benim dünyam yıkıldı sanki başıma, ağlamaktan helak oldum 1 saat :)) Çok düşünmeyeceksin aslında ama nerdee anlatamıyoruz ki kendimize. Hayırlısı artık napalım bekleyeceğiz :) Sen çok erken yapmışsın ama gerçekten. O kadar da değil canım benim :))

ben de istiyorum bu ay çok umutluyum son 9 gün adetime geçmek bilmiyor günler :) kasıklarımda batmalar var hadi hayırlısı hepimiz için :)

ya bilmiyorum yumurtlama günlerimde 3 kez ilişkiye girdik....ama 2sinde mecburen vazelin kulandım yapmak zorundaydım çünkü zorlandım ağladım desem yeri acıdan...nette araştrdım vazelin spermleri öldürüyormuş ofss bakalım...

3 ay daha çok yeni hiç telaşa kapılma biz 8 aydır deniyoruz bu hafta içi de eşimin sperm sayılarını ölçtüreceğiz erkekleri de bu konuda zorlamamak gerektiğini öğrendim ilk 4 ay yalvardım gidelm baktıralım diye belli bir süreden sonra kendi gizli gizli randevu almış doktordan :) inşallah hayırlı olacaktır hepimiz için umut kaybetmek yok :)

doktoruna danış bunun için özel kayganlaştırıcılar var internette de bulabilirsin sperme zarar vermeyen ürünler var araştırmanı tavsiye ederim :)

Ultra erken test nasıl oluyor arkadaşlar. Benim 2 günüm var ama adet belirtilerim başladı şimdiden. hatta gece oluyorum sandım kalktım akıntıymış. Eşime dedim test yapsak mı negatifse hiç değilse her belirtide hamileyim sanmam adet belirtileri der geçerim. Dün kayılvalidemdeydik taze fasulye yapmış normalde sevmem 2 tabak yedim bi ara eşim gülüyordu çok iştahlı yedin diye dudak kımıldatıyorum hamileyim ya Göğüslerim ağrımaya başladı hamileyim, akıntım var hamileyim, midem acayip oldu reflü gibi sıvı gelmiyor ama tam geğirmekte değil acayip oluyorum diyorum hamileyim ya, karnıma ağrı giriyo vsvs yani benim belirtiler uzayıp gidiyor.

Birde telefonuma bir program yükledim. Öneririm internetli telefonu olanlara. ben hiç takip etmezdim adet günüymüş ovulasyonmuş vs Birlikte olduğumuz tarihi yazdım o gün ovulasyondan 1 gün önceymiş (ve sperm 3 gün kalıyor ya) 1 gün sonra annemdeydim, akşama kadar tansiyonum düştü başımı kaldıramadım gözlerim kapanıyor rengim gitti. acaba o gün mü döllenme oldu diye heveslendim.

Şimdi sorum şu benim Batım 4-5 gibi olacak ya bu ultra erken testlerden ya da test yapsam mı yoksa beklesem mi

Canim aldigim ovulasyon testleriyle beraber geldi ve iliskiden 5 gun sonra sonucu gosteriyor yaziyor bende yaptim ama negatif sonra uzuldum sonra internetten arastirdim bu testlerde cokda guvenilir degilmis, ben onceki hamileligimde adetten 5 gun once bildigin normal gebelik testlerinde gordum dusun yani senin bat yaklasmis cokda dayanamam diyorsan su eczanelerdeki 3 5 tllik testlerden yap bi bakalim, insallaahta hamilesindir:)))

Araştırdım canım battan 2 gün önce negatif çıkıp ertesi hafta hamile olduğunu öğrenen çok varmış en iyisi beklemek galiba

Araştırdım canım battan 2 gün önce negatif çıkıp ertesi hafta hamile olduğunu öğrenen çok varmış en iyisi beklemek galiba

Bekle tatlim valla dayanabiliyorsan ama istersen kan testide yaptirabilirsin, bak gordunmu ben simdi senden daha cook merak edicem:))

inanki bilmiyodum..cahilligin gozu kor olsun :) aslinda kolay deneyebiliriz tabi o anda cok komik olur o ayri :)
sorma hakkaten komik.. ikimizde krıze girdik resmen.. amann herşey çocuk için işte..
cooookk sagol canim bende okuyacam.onlarin sayinin oyle olmasi kesinmi?gun arzindami okumam gerek?
canım nasıl istiyorsan o tertemiz kalbinle oku .. rabbim biliyor içimizi..
inşaaaaaaaaaalllllllllllllllahhhhhhhh canım benim inşallah..
hadi hayırlısı canım benim.. inşallah olur çok beklemezsin.. evet üçüncü gün git doktora..

canım bekle biraz.. eğer bu kadar hazırlarsan kendini hayal kırıklığında kötü olacaktır.. inşallah ordadır meleğinde.. ilk müjdemiz senden gelir ve bizlerde geliriz arkandan.. anacım insanlar ne şekillerde hamile kalıyor kalacağı varsa.. merak etme.

HIMMMMMMMMMMM yeni gelen arkadaşlar..
hoşgeldiniz umarım hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız..
bende tekrar kendimi tanıtayım bari,..
29 yaşındayım.. bir kızım var 2010 doğumlu.. bir yılı aşkındırda deniyoruz ama olmuyor.. bende hep iltihap problemi vardı.. hala var.. eşimde bir dönem yumurtalıklarında kist problemi yaşadı.. bakalım şimdi ne olacak.. çok istiyoruz allah biliyor.. ne diyeyim.. inşallah olur..

Son düzenleme:

insallah tez zamanda olur canim Allahin izniyle

inşallah canım benim inşallah.. önce hayırlısı tabi ama istiyoruz allah biliyor.. bazen kızıyorum kendime nankörmüyüm diyorum.. ama kızım kardeş bende hayırlı bir evlat istiyorum.. hatta erkek evlat.. bunu söylemekten çekinmiyorum çünkü kızım var.. şükürler olsun.. ilk çocuğum kız olsun istemiştim deli gibi.. şimdide erkek istiyorum.. erkek olsaydıda kız isterdim.. ne bileyim öyle işte..

Allah gonlunden ne geciyorsa onu versin canim bende hayirli saglikli guzel evladim olsun diyorum yureyim ilk evladimin kiz olmasindan yana kiz cocuklarina bayilirim iste kismet oglan kiz farketmez ilk bebeyim olsun Rabbim cok bekletmesin senide bekletmesin tez zamanda kardes gelsin kizina :116:

canım,Allah hepimizin gönlüne göre versin....

niye isteğini söylemekten çekinesin ki...benim de 8 yaşında ve 13 yaşında iki kızım var...3 .yü düşünüyorum ve hayırlı sağlıklı bi erkek evlat istiyorum Rabbimden...Allah(c.c.)diyor ki; kullarım ne isterse benden istesin,iğne ucu kadar bişeyde olsa yeterki istesin...O'nun hazinesi sonsuz...tabiki isteyeceğiz...ama yine kızım olursa derim ki;hakkımda hayırlısı buymuş ki,Rabbim bunu nasib etti.

benim bat 27 temmuz...daha çokkkkk var...ve ben erkek bebek ihtimalini arttırmak için yumurtlama günü tek ilişkiyi deniyorum...o da epey zor olacak gibi görünüyor...3-4 ay denerim olmazsa normal devam ederim herhelde

Allah hepimizi gonlumuzdekinnen sevindirsin canlarim
canim birsey dusmusdum soyliyim diyorlarki esleri sigara icen hanimlarin kizi cok olur cunki sigara spermdeki oglan vitaminini oldurur ve kizi olur esin sigara kullaniyormu senin? :26:

20 temmuz dogum gunum hemde bat gunum gecen yil dogum gunumde herkes mesaj atdi gelecek yil bebeyin olsun kucaginda ama vakit gecdi geldi bu aya kadar bebeyim olmadi bu ay bu yila son ayim Rabbim beni bu ay evlad hediyyesinnen sevindirsin tum gecen yil dilekleri bu ayda gerceklessin bu ay gelsin bebeyim beni dogum gunumde anne yapsin :116:

Allah hepimizi gonlumuzdekinnen sevindirsin canlarim
canim birsey dusmusdum soyliyim diyorlarki esleri sigara icen hanimlarin kizi cok olur cunki sigara spermdeki oglan vitaminini oldurur ve kizi olur esin sigara kullaniyormu senin? :26:

eskiden içiyordu,hem de çok 1 yıl oldu bırakalı...ama sigara olayına inanmıyorum ben,çünkü çevremde sigara içipte oğlu olan çok insaan var.ya da içmeyip kızı olan...

amin canım aminnnn...ne güzel çifte mutluluk olur senin için...ömür boyu da hatırlarsın,sen benim doğum günü hediyemsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…