Hoşbulduk canım. Ben bugün dayanamadım test yaptım, tabi ki negatif. Önce bi şok yaşadım ama şimdi sakinim daha var batıma belli olmaz diyorum. Beklemeye devam. Bir de idrarımda çok tortu vardı daha önce hiç görmemiştim böyle bir şey. Ayrıca kasık ağrılarım çok fazla, göğüsler normalNegatifi gördük ama umutla beklemeye devam. Kocamaan bir 6 gün var önümde.
Beni de yazın 14 temmuz...çok umudum yok çünkü ilişki esnasında mecburen vazelin kullandım herşeyin hayırlısı...
Daha erken canim yaaa tabi sana oyle diyorum ama benim 12 gun var su ultra erken gebelik testinden ysptim cikmadi bide oturup uzuldum dusun yani anliyorum seni:))))) benim oncekinde cook onceden belirtiler oldugu icin bundada ayni belirtileri ariyorum ama yookk(((napalim bekliycez senin az kalmis yaa ben napiyim:))))
Merhaba kızlar. 3 aydır deniyoruz biz de ama sonuç hüsran şimdilik. Meğer ne zor işmiş. Bu ay artık umutlanmıyorum çünkü sonu olumsuz olunca hayal kırıklığı daha çok oluyor. Ben geçen ay bütün kontrollerimi yaptırdım, doktor hiçbir engel yok düzenli çalışmalarla %90 hamile kalırsın dedi :) Folik asit de yazdı. Tabi her şey nasip. Allah'ım ne derse o olur. İnşallah bu ay güzel haberleri hep birlikte alırız. Benim Bat 7-8 temmuz. Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.
ya bilmiyorum yumurtlama günlerimde 3 kez ilişkiye girdik....ama 2sinde mecburen vazelin kulandım yapmak zorundaydım çünkü zorlandım ağladım desem yeri acıdan...nette araştrdım vazelin spermleri öldürüyormuş ofss bakalım...
Ultra erken test nasıl oluyor arkadaşlar. Benim 2 günüm var ama adet belirtilerim başladı şimdiden. hatta gece oluyorum sandım kalktım akıntıymış. Eşime dedim test yapsak mı negatifse hiç değilse her belirtide hamileyim sanmam adet belirtileri der geçerim. Dün kayılvalidemdeydik taze fasulye yapmış normalde sevmem 2 tabak yedim bi ara eşim gülüyordu çok iştahlı yedin diye dudak kımıldatıyorum hamileyim yaGöğüslerim ağrımaya başladı hamileyim, akıntım var hamileyim, midem acayip oldu reflü gibi sıvı gelmiyor ama tam geğirmekte değil acayip oluyorum diyorum hamileyim ya, karnıma ağrı giriyo vsvs yani benim belirtiler uzayıp gidiyor.
Birde telefonuma bir program yükledim. Öneririm internetli telefonu olanlara. ben hiç takip etmezdim adet günüymüş ovulasyonmuş vs Birlikte olduğumuz tarihi yazdım o gün ovulasyondan 1 gün önceymiş (ve sperm 3 gün kalıyor ya) 1 gün sonra annemdeydim, akşama kadar tansiyonum düştü başımı kaldıramadım gözlerim kapanıyor rengim gitti. acaba o gün mü döllenme oldu diye heveslendim.
Şimdi sorum şu benim Batım 4-5 gibi olacak ya bu ultra erken testlerden ya da test yapsam mı yoksa beklesem mi
Araştırdım canım battan 2 gün önce negatif çıkıp ertesi hafta hamile olduğunu öğrenen çok varmış en iyisi beklemek galiba
sorma hakkaten komik.. ikimizde krıze girdik resmen.. amann herşey çocuk için işte..inanki bilmiyodum..cahilligin gozu kor olsun :) aslinda kolay deneyebiliriz tabi o anda cok komik olur o ayri :)
canım nasıl istiyorsan o tertemiz kalbinle oku .. rabbim biliyor içimizi..cooookk sagol canim bende okuyacam.onlarin sayinin oyle olmasi kesinmi?gun arzindami okumam gerek?
inşaaaaaaaaaalllllllllllllllahhhhhhhh canım benim inşallah..Kizlaaaaaaaaaarr hepimiz bir yerde sikintiya,strese,uzuntuye hayiiiiiiiiiirrrrrrrr diyoruuuuuuzzz tamammi??????,iyi seyler dusunelim ki iyi haberler alaq hepimiz dogacaq cocugumuzun ilk testdeki pozitif halini,sonra nasil geyindireceyiz insallah umidlerimizle hayallarimizda canlandiralim.icimizi ferah tutsaq oda tez gelecek deye inaniyorumm.
hadi hayırlısı canım benim.. inşallah olur çok beklemezsin.. evet üçüncü gün git doktora..Bende kısaca bahsedeyim kendimden. 29 yaşındayım 21 aylık evliyim. 2 yılı doldurana kadar bebek düşünmüyorduk ( bu benim fikrimdi eşim 2 yılı da erken buluyor) bu nedenle hiç doktora gidip kontrol olmadık, sorun var mı bilmiyorum. Bu ay bir aşk geldi bebek aşkı... istiyorum dedim ve ilk denememizi yaptık 4-5 temmuz gibi batım. Psikolojik olarak tüm belirtileri kendimde görür oldum eşim çok gülüyor ilk denemede hamile kalınmaz diyor ama kısmet belli olmaz. Çok bilgili olduğumu söyleyemem bu nedenle sizlere bol bol soru sorabilirim. Hatta ilk sorum hasta olursam eğer doktora gidip bir muayene olmak istiyorum. Adetin 3. günü doktora gidilmeli diye birşey okudum, var mı böyle birşey
Gecikmeden önce test yapmak istemedim 3-4 gün var batıma. yani eğer pazartesiye kadar olmaz isem testi o zaman yapmayı düşünüyorum. Arkadaşlarımla konuştumda adet olacağı zaman çok ağrı çeken bir arkadaşım var bende öyleyim yerde sürünürüm ağrıdan. Kızda çikolata kisti çıkmış tedaviye başlayacaktı. Bunları duyunca korkuyorum. Aylarca deneyeneler var hamile kalmıyor ilk denemede hemen tutar mı diyorum. Dün o nedenle ümitsizliğe kapıldım. Kısmet artık bekleyeceğiz biraz daha. Allah isteyen herkese verir de, burda önce göbüşleri sonra bebişleri büyütüşümüzü paylaşırız inşallah
HIMMMMMMMMMMM yeni gelen arkadaşlar..
hoşgeldiniz umarım hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız..
bende tekrar kendimi tanıtayım bari,..
29 yaşındayım.. bir kızım var 2010 doğumlu.. bir yılı aşkındırda deniyoruz ama olmuyor.. bende hep iltihap problemi vardı.. hala var.. eşimde bir dönem yumurtalıklarında kist problemi yaşadı.. bakalım şimdi ne olacak.. çok istiyoruz allah biliyor.. ne diyeyim.. inşallah olur..
inşallah canım benim inşallah.. önce hayırlısı tabi ama istiyoruz allah biliyor.. bazen kızıyorum kendime nankörmüyüm diyorum.. ama kızım kardeş bende hayırlı bir evlat istiyorum.. hatta erkek evlat.. bunu söylemekten çekinmiyorum çünkü kızım var.. şükürler olsun.. ilk çocuğum kız olsun istemiştim deli gibi.. şimdide erkek istiyorum.. erkek olsaydıda kız isterdim.. ne bileyim öyle işte..
inşallah canım benim inşallah.. önce hayırlısı tabi ama istiyoruz allah biliyor.. bazen kızıyorum kendime nankörmüyüm diyorum.. ama kızım kardeş bende hayırlı bir evlat istiyorum.. hatta erkek evlat.. bunu söylemekten çekinmiyorum çünkü kızım var.. şükürler olsun.. ilk çocuğum kız olsun istemiştim deli gibi.. şimdide erkek istiyorum.. erkek olsaydıda kız isterdim.. ne bileyim öyle işte..
canım,Allah hepimizin gönlüne göre versin....
niye isteğini söylemekten çekinesin ki...benim de 8 yaşında ve 13 yaşında iki kızım var...3 .yü düşünüyorum ve hayırlı sağlıklı bi erkek evlat istiyorum Rabbimden...Allah(c.c.)diyor ki; kullarım ne isterse benden istesin,iğne ucu kadar bişeyde olsa yeterki istesin...O'nun hazinesi sonsuz...tabiki isteyeceğiz...ama yine kızım olursa derim ki;hakkımda hayırlısı buymuş ki,Rabbim bunu nasib etti.
benim bat 27 temmuz...daha çokkkkk var...ve ben erkek bebek ihtimalini arttırmak için yumurtlama günü tek ilişkiyi deniyorum...o da epey zor olacak gibi görünüyor...3-4 ay denerim olmazsa normal devam ederim herhelde
Allah hepimizi gonlumuzdekinnen sevindirsin canlarim
canim birsey dusmusdum soyliyim diyorlarki esleri sigara icen hanimlarin kizi cok olur cunki sigara spermdeki oglan vitaminini oldurur ve kizi olur esin sigara kullaniyormu senin? :26:
20 temmuz dogum gunum hemde bat gunum gecen yil dogum gunumde herkes mesaj atdi gelecek yil bebeyin olsun kucaginda ama vakit gecdi geldi bu aya kadar bebeyim olmadi bu ay bu yila son ayim Rabbim beni bu ay evlad hediyyesinnen sevindirsin tum gecen yil dilekleri bu ayda gerceklessin bu ay gelsin bebeyim beni dogum gunumde anne yapsin :116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?