20 temmuz dogum gunum hemde bat gunum gecen yil dogum gunumde herkes mesaj atdi gelecek yil bebeyin olsun kucaginda ama vakit gecdi geldi bu aya kadar bebeyim olmadi bu ay bu yila son ayim Rabbim beni bu ay evlad hediyyesinnen sevindirsin tum gecen yil dilekleri bu ayda gerceklessin bu ay gelsin bebeyim beni dogum gunumde anne yapsin :116:
20 temmuz dogum gunum hemde bat gunum gecen yil dogum gunumde herkes mesaj atdi gelecek yil bebeyin olsun kucaginda ama vakit gecdi geldi bu aya kadar bebeyim olmadi bu ay bu yila son ayim Rabbim beni bu ay evlad hediyyesinnen sevindirsin tum gecen yil dilekleri bu ayda gerceklessin bu ay gelsin bebeyim beni dogum gunumde anne yapsin :116:
yok canim bugun yarin yumurtlariz merak etme ben gecen ay 13 gun yumurtlamisdimİnşallah canım. sercem bizim batlar aynı ve biz bi kaç engel yüzünden bi araya gelemedik eşim bugün geliyor kaçırmamışızdır demi yumurtlama dönemini
MEVLAN hayallerimizi gerceklesdirsin bu ayda arkadasimizin dediyi gibi iki cifte mutluluk yasayalimbizimde 17 temmuz 2.evlilik yıldonumumuz canım :) ve benım bat 16-17 temmuz arası bısey :) benımde oyle guzel hayallerım var kı o gunle ılgılı..tabı Rabbım bu ay nasıb edersehayırlısı olsun hepımızın hakkında..ınsallah bu ay hamıslerle dolar tasar bu topık
benımde ıcımden hep erkek cocuk gecıyo nedense..Allah bılıyo ya kız cocuklarına da bayılıyorum..tabı olursa ılk bebegım olacak benımde.o yuzden yeterkı saglıklı sıhhatlı elı yuzu duzgun hayırlı bır evlat olsunda cınsıyet gercekten onemlı degıl..erkek olursada esıme benzesın
Sercem ben hangi GÜN yumurtladığımı bilmiyoRum test falan bişey yok ama adetlerim düzenli 28 günde bir. Internetteki hesaplayıcılar 1-6 temmuz arası diyor
kizlar ovi testi yaptim bugun 10 cu gunum cok koyu ikinci cizgi birincidende koyuNe yapsam dun calisdik 13 gun yumurtlarim dedim ara vermis olurum ama testim bugun koyu bugun calissammi acaba ay cok hayacanlandim rabbim bu sefer kucagimi bos koyma
kizlar ovi testi yaptim bugun 10 cu gunum cok koyu ikinci cizgi birincidende koyune yapsam dun calisdik 13 gun yumurtlarim dedim ara vermis olurum ama testim bugun koyu bugun calissammi acaba ay cok hayacanlandim Rabbim bu sefer kucagimi bos koyma
eskiden içiyordu,hem de çok 1 yıl oldu bırakalı...ama sigara olayına inanmıyorum ben,çünkü çevremde sigara içipte oğlu olan çok insaan var.ya da içmeyip kızı olan...
amin canım aminnnn...ne güzel çifte mutluluk olur senin için...ömür boyu da hatırlarsın,sen benim doğum günü hediyemsin diye
tebrik ederim canim bu ay bebeyiniz size hediyye olur insallahkızlar bugün evlilik yıl dönümümüz 2 sene oldu ve biz 1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.eşimde sol varikosel var hafif tabi ama bu yinede spermleri etkiliyor.sayı ve hareketlilik az sperm testi şöyle:
miktar 4 ml
çözünme süresi 15 dakika
viskozite:normal
ph:8,2
görünüm:gri opak
konsantrasyon 23 milyon
hızlı hareket:%22
yavaş;:%15
yerinde hareket:%8
hareketsiz:%57
vitalite:%43
lökosit:600000
yuvarlak hücre:1200000
gross anomali morfoloji:%28 eşim ameliyat istemiyo aşılama yaptıralım diyor bende sorun yokmuş ayrıntılı muayene olmadım mesela rahim filmi istenmedi 15 temmuzda dr gitcez aşılama için kafam çok karışık biran önce hamile kalayım istiyorum 13 temmuz bat inşallah dr a gerek kalmadan bu ay hamile kalmış olurum dün ve bugün akıntı başladı bende 26 günde bir adet oluyorum hesaba göre 29 haziran yumurtlama günü ama ozaman akıntı olmadı dün başladı kafam karıştı benimde acaba hamilelik olabilir mi diye.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?