Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

İnşallah canım. sercem bizim batlar aynı ve biz bi kaç engel yüzünden bi araya gelemedik eşim bugün geliyor kaçırmamışızdır demi yumurtlama dönemini

bizimde 17 temmuz 2.evlilik yıldonumumuz canım :) ve benım bat 16-17 temmuz arası bısey :) benımde oyle guzel hayallerım var kı o gunle ılgılı..tabı Rabbım bu ay nasıb ederse hayırlısı olsun hepımızın hakkında..ınsallah bu ay hamıslerle dolar tasar bu topık

benımde ıcımden hep erkek cocuk gecıyo nedense..Allah bılıyo ya kız cocuklarına da bayılıyorum..tabı olursa ılk bebegım olacak benımde.o yuzden yeterkı saglıklı sıhhatlı elı yuzu duzgun hayırlı bır evlat olsunda cınsıyet gercekten onemlı degıl..erkek olursada esıme benzesın

İnşallah canım. sercem bizim batlar aynı ve biz bi kaç engel yüzünden bi araya gelemedik eşim bugün geliyor kaçırmamışızdır demi yumurtlama dönemini
yok canim bugun yarin yumurtlariz merak etme ben gecen ay 13 gun yumurtlamisdim
MEVLAN hayallerimizi gerceklesdirsin bu ayda arkadasimizin dediyi gibi iki cifte mutluluk yasayalim

evet bende kizim olsa bana benzesin erkek olursa esime benzesin diyorum iste ne kadar guzel hayallerimiz var tanrim biliyo hepsi gercek olsun bu mubarek ayda :116:

Sercem ben hangi GÜN yumurtladığımı bilmiyoRum test falan bişey yok ama adetlerim düzenli 28 günde bir. Internetteki hesaplayıcılar 1-6 temmuz arası diyor

Son düzenleme:
Sercem ben hangi GÜN yumurtladığımı bilmiyoRum test falan bişey yok ama adetlerim düzenli 28 günde bir. Internetteki hesaplayıcılar 1-6 temmuz arası diyor

o zaman 13-14 gun yumurtlayacaksin canim bende 26-28 gunluk adetim bu ay gelsin bebeyimiz canim

Cinsiyet belirlemede çin takvimini kullanan çok var arkadaşlar. Ben inanmıyordum ama çalıştığım okulda din kültürü öğretmeni bile ben ona göre ayarladım ve bir kı bir oğlum var dedi. Bunun dışında 3 öğretmen arkadaşımda aynı yöntemle kız-erkek çocuk sahibi imiş öyle dediler. Bende merak edip baktım ve yeni doğum yapmış arkadaşlarıma sordum bakın tutuyormu diye %90 tutuyor.

kizlar ovi testi yaptim bugun 10 cu gunum cok koyu ikinci cizgi birincidende koyu ne yapsam dun calisdik 13 gun yumurtlarim dedim ara vermis olurum ama testim bugun koyu bugun calissammi acaba ay cok hayacanlandim Rabbim bu sefer kucagimi bos koyma

hadi canım inşallah bebeişler gelir çalışın çalışın hem bebek için hem sizin için fazla bebeği düşünmemek gerekiyormuş

birkaç gün mesai yapmakta fayda var. Belkide o gün bu gündür

Nuclear seninde bişey kalma heyecan tavan yapmıştır şimdi sende. HaDİ bakalım ilk hayırlı haber senden gelir inşallah

Son düzenleme:

oda dogru canim benimde cevremde var oyle kisiler iste kismet
amin canim cifte mutluluk yasamadim hic ben bugune kadar belki bu ay gelir basima :118:

kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz 2 sene oldu ve biz 1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.eşimde sol varikosel var hafif tabi ama bu yinede spermleri etkiliyor.sayı ve hareketlilik az sperm testi şöyle:
miktar 4 ml
çözünme süresi 15 dakika
viskozite:normal
ph:8,2
görünüm:gri opak
konsantrasyon 23 milyon
hızlı hareket:%22
yavaş;:%15
yerinde hareket:%8
hareketsiz:%57
vitalite:%43
lökosit:600000
yuvarlak hücre:1200000
gross anomali morfoloji:%28 eşim ameliyat istemiyo aşılama yaptıralım diyor bende sorun yokmuş ayrıntılı muayene olmadım mesela rahim filmi istenmedi 15 temmuzda dr gitcez aşılama için kafam çok karışık biran önce hamile kalayım istiyorum 13 temmuz bat inşallah dr a gerek kalmadan bu ay hamile kalmış olurum dün ve bugün akıntı başladı bende 26 günde bir adet oluyorum hesaba göre 29 haziran yumurtlama günü ama ozaman akıntı olmadı dün başladı kafam karıştı benimde acaba hamilelik olabilir mi diye.....

tebrik ederim canim bu ay bebeyiniz size hediyye olur insallah

Umutlu değilim bu ay çünkü çok karambole geldi. adet olacağım hissediyorum. Test aldım yapacağım birazdan ama negatif olacak büyük ihtimal ama olsun çok şey öğrendim bu ay önümüzdeki yumurtlama dönemini vs çok iyi ayarlayıp ilk ciddi çalışmalara başlayacağım yılmak yok çalışmaya devam

Evet bende tahmin ettiğim gibi tek çizgi kısmet diğer aya. İnşallah benden sonraki arkadaşlar güzel haberleri verir. İlk çalışmamı, ilk hamileymişim gibi hissedişimi, ilk testimi ve ilk tek çizgiyi yaşamış bulundum hala temmuzda gebe kaldığımı öğrenme şansım var döngüm 25 gün...size yetişebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…