- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
bende kendiimi gördüm şuan şu msjlarınızdaanlamadığım şey bu batmalar neden oluyor kendimi hamile sanıyorum o batmalar yüzünden
inşallah canım hamilesindir rahim filmin kolay oldumu benim çatım çok dar çok cesaret edemedim açıkçası..Slm kizlar nasilsiniz bakalim ? Gunler yaklastikca heyecan artiyor :) ben sanirim pazar gecesi yumurtladim kasik agrisindan duramamistim..degerlendirdik ama bakalim hayirlisi..niyeyse ben bu ay kendimi cok sartlandirdim hamile kalcam diye..hic boyle olmamisti dahada 13 gun var gecmez artikyildonumumuze denk gelecegi icindir belki.belkide rahim filmi sonrasi hamile kalan cokmus ya ondandir daha 10 gun oldu gerci ama olsuuuun :)
o batmalar bende de oldu canım hatta sag kalcama agrı girdi gaz sancısı cektim ama negatifi gördüm....yani hiçbişey belli olmuyo illa adeti 10 gün gececek bunu anladım ben canım
inşallah canım hamilesindir rahim filmin kolay oldumu benim çatım çok dar çok cesaret edemedim açıkçası..
İnsallah canim ama umitlenmek istemiyorum 2 senedir her ay ayni hayal kirikligini yasiyorum cunku..rahim filmi ayilip bayilacak kadar zor gelmedi bana.ustelik devlette cekildim ank gazi unv hastanesinde..masaya yatarken korkudan bacaklarim titriyodu.ama onlugu giymem islem esnasi ve tekrar ustumu giymem hepsi 10 dk surdu.hatta bana aleti yerlestirdikten sonra ilac gitmedi aleti cikarip yenisini taktilar sonra ilac verdi o ara siddetli adet sancisi gibi 10 15 sn acidi sonra bitti dediler zaten :) korkma sakin sonucta acisa bile toplam 10 dk de bitiyo hepsi :) sukur sonrasindada agrim olmadi antibiyotik agri kesici verdi dr.kanamam oldu 2 gun gecti gitti hic yasamamamis gibiyim uykularim kaciyodu korkudantemizde cikti.dr um istersen onumuzdeki ay asilama yapalim dedi ama kararsisiz..erken diye dusunuyoruz 3 sene olsun diyoruz..bi yandanda ben hic olmazsa 1 defa asilama deneyelim diyorum.zaten bu ay ramazana denk geliyo.agustosa da Allah kerim :) aman ne uzun yazdim be
selam kızlarrrrr
her kes qaliba yengec burcubu arada bakıyorumda çoğumuzun doğum günü bu ayda.. hadi inşallah hediyelerimiz büyük olacak..
BENİM de 6 temmuz doğum günüm... 13 temmuzda evlilik yıldönümümüz
kimse bilemez canim yarin basina ne geleceyini hamile kalmam fikrini cikar aklindan bitanem umud guzeldir umudla yasa kaybetme umudunu... yili kullanici paneli olan yere gir profili duzenle sozu var ora gir orda herseyi yaziyo canimherkes aynı şeyleri yaşamış. bakalım bu ay ne olacak ama benim adet döngüm düzenlidir 10 gün geçmesini bekleyememtemmuz 21 olmadı 22 de test yaparım yani. yalnız acaip bi duygu ben bu ay hamile kalmam gibi hissediyorum bi terslik var bende günlere dikkat ediyoruz bakalım hayırlısı.
kızlar bu arada yazınızın altında evleneli şu kadar oldu falan onu nerden yaptınız ben de istiyorum((
Bugün pek fenayım ben kızlar. Ayacıklarım sızlıyor buzz gibiler, sürekli uyku hali hava çook sıcak ama bende bir serinim bir serinim klima niyetine kullan vallahi :) Her an kanamam olacakmış gibi karnımda bir ağrı. Yine mi psikolojik bilemedim kiAma umutlanmıyorum. 4 gün bilemedin 5-6 gün kaldı. :26:
Benimde adetlerim cok duzenli masallah :) annem her ay soruyo hasta oldunmu diye.evet deyince gecikse sasarim diyoobaktim 16 da olmazsam 17 de kezin olmusum..mayis ayinda 5 gun gecikmistim cok umutlandim ama hava degisiminden olmus :)
Benimde adetlerim cok duzenli masallah :) annem her ay soruyo hasta oldunmu diye.evet deyince gecikse sasarim diyoobaktim 16 da olmazsam 17 de kesin olmusum..mayis ayinda 5 gun gecikmistim cok umutlandim ama hava degisiminden olmus :)
sende deme tam tarih anneye bebeyim suprizz yap baska tarih soyleyi ver o zaman annene de suprizzz olur :116:
sercem1 canım yaptım teşekkür ederim yardımın için. bu arada umutsuzluk değilde yani heyecanın yok belki daha zaman var ondan. bide öyle şanssız bir aydayiz ki eşim 1 var 2 gün yok işleri var Ramazan girmeden bitirmeye çalışıyor mecburen
Kizlar hepiciginize selam olsun:)) bugun giremedim masallahh iyi kaynatmissiniz, ben bugun yollardayim, benimde dogum gunum temmuz 15 yengecim duygusalim hassasim merhametliyim:))) yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)) saka bir yana acayip gazim var acaba belirtimi:))))))
A.s canim :) benimki 5 mart baligim ayni ozellikler bende devar.ozellikle duygusallik kismi sulugoz denecek derecedeinsaalllaaaaah belirtidir canim :)
Ben 9 aydi evliyim fakat 3 kez dusuk yapdim.birinci olani 6 haftalikda kalpi atmadi,diyerleri de dollenme oldu ama kalmadi((((/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?