Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

bende kendiimi gördüm şuan şu msjlarınızda anlamadığım şey bu batmalar neden oluyor kendimi hamile sanıyorum o batmalar yüzünden

o batmalar bende de oldu canım hatta sag kalcama agrı girdi gaz sancısı cektim ama negatifi gördüm....yani hiçbişey belli olmuyo illa adeti 10 gün gececek bunu anladım ben canım

inşallah canım hamilesindir rahim filmin kolay oldumu benim çatım çok dar çok cesaret edemedim açıkçası..
o batmalar bende de oldu canım hatta sag kalcama agrı girdi gaz sancısı cektim ama negatifi gördüm....yani hiçbişey belli olmuyo illa adeti 10 gün gececek bunu anladım ben canım

aynennnnnnn ne batma ne batma.. ne gaz sancısı.. patlıyordum.. hatta sıksık idrara çıkmaktan helak olmuştum.. ama sonuç koca bir tek çizgi

herkes aynı şeyleri yaşamış. bakalım bu ay ne olacak ama benim adet döngüm düzenlidir 10 gün geçmesini bekleyemem temmuz 21 olmadı 22 de test yaparım yani. yalnız acaip bi duygu ben bu ay hamile kalmam gibi hissediyorum bi terslik var bende günlere dikkat ediyoruz bakalım hayırlısı.
kızlar bu arada yazınızın altında evleneli şu kadar oldu falan onu nerden yaptınız ben de istiyorum ((

slm kızlar ben bu ay 10 gün beklicem ve sabredicem.....kimi arkadasımız adet gününden önce çift cizgi görüyo .... ama ben beklicem çünkü hamile oldugunu ögrensek ne olacak kese görünmesi için zaten dediğim o 10 günü doktor bekletecek bize en iyisi sabredip yaradana sıgınmak

bu arada bakıyorumda çoğumuzun doğum günü bu ayda.. hadi inşallah hediyelerimiz büyük olacak..
BENİM de 6 temmuz doğum günüm... 13 temmuzda evlilik yıldönümümüz
her kes qaliba yengec burcu tebrik ederim simdiden canim ne kalmiskki 3 guncuk Rabbim gonlune gore versin omur boyu mutlu ol :116:
kimse bilemez canim yarin basina ne geleceyini hamile kalmam fikrini cikar aklindan bitanem umud guzeldir umudla yasa kaybetme umudunu... yili kullanici paneli olan yere gir profili duzenle sozu var ora gir orda herseyi yaziyo canim

Bugün pek fenayım ben kızlar. Ayacıklarım sızlıyor buzz gibiler, sürekli uyku hali hava çook sıcak ama bende bir serinim bir serinim klima niyetine kullan vallahi :) Her an kanamam olacakmış gibi karnımda bir ağrı. Yine mi psikolojik bilemedim ki Ama umutlanmıyorum. 4 gün bilemedin 5-6 gün kaldı. :26:

Son düzenleme:
Benimde adetlerim cok duzenli masallah :) annem her ay soruyo hasta oldunmu diye.evet deyince gecikse sasarim diyoo baktim 16 da olmazsam 17 de kesin olmusum..mayis ayinda 5 gun gecikmistim cok umutlandim ama hava degisiminden olmus :)

Son düzenleme:

hadi canim hayirlisi :116: bazi belirtilerin var bekle guzel haberin gelir

Benimde adetlerim cok duzenli masallah :) annem her ay soruyo hasta oldunmu diye.evet deyince gecikse sasarim diyoo baktim 16 da olmazsam 17 de kezin olmusum..mayis ayinda 5 gun gecikmistim cok umutlandim ama hava degisiminden olmus :)

sende deme tam tarih anneye bebeyim suprizz yap baska tarih soyleyi ver o zaman annene de suprizzz olur :116:

Benimde adetlerim cok duzenli masallah :) annem her ay soruyo hasta oldunmu diye.evet deyince gecikse sasarim diyoo baktim 16 da olmazsam 17 de kesin olmusum..mayis ayinda 5 gun gecikmistim cok umutlandim ama hava degisiminden olmus :)

sende deme tam tarih anneye bebeyim suprizz yap baska tarih soyleyi ver o zaman annene de suprizzz olur :116:

Canim adetlerim duzenli ya gunu belli :) annem tarihi gelince soruyo oldunmu oldunmuuu esimde bi yandan o da biliyo tarihleri haliyle foşladın mı diyo bana

sercem1 canım yaptım teşekkür ederim yardımın için. bu arada umutsuzluk değilde yani heyecanın yok belki daha zaman var ondan. bide öyle şanssız bir aydayiz ki eşim 1 var 2 gün yok işleri var Ramazan girmeden bitirmeye çalışıyor mecburen

sende sagol canim ne demek :116: kismet canim 1 2 gun uzun sure diyil sadece yumurtlama doneminde esin gerekli zaten iliski icin bebeyiniz icin isini hall etsin doya doya hasret giderirsiz

Kizlar hepiciginize selam olsun:)) bugun giremedim masallahh iyi kaynatmissiniz, ben bugun yollardayim, benimde dogum gunum temmuz 15 yengecim duygusalim hassasim merhametliyim:))) yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)) saka bir yana acayip gazim var acaba belirtimi:))))))

A.s canim :) benimki 5 mart baligim ayni ozellikler bende devar.ozellikle duygusallik kismi sulugoz denecek derecede insaalllaaaaah belirtidir canim :)

A.s canim :) benimki 5 mart baligim ayni ozellikler bende devar.ozellikle duygusallik kismi sulugoz denecek derecede insaalllaaaaah belirtidir canim :)

Insallah canim bilmmemmi benim kizda balik bir farkimiz yok simdi hamile kalirsam bir balik daha gelecek esim yandi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…