Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

insallah bebeyin gelmisdir canim bende yengecim duyqusal(sulu gozlu) merhametlilik qururlu ailesine duskun biriyim qaliba yengecler hepsi birden hamile kalicak
A.s canim :) benimki 5 mart baligim ayni ozellikler bende devar.ozellikle duygusallik kismi sulugoz denecek derecede insaalllaaaaah belirtidir canim :)
benim annem ablam balik ikiside ayni sanki ama duyqusal diyiller hep iclerinde cekerler kimseye uzgun olduklarini belirtmezler... kisiden kisiye deyisiyormus demekki
Insallah canim bilmmemmi benim kizda balik bir farkimiz yok simdi hamile kalirsam bir balik daha gelecek esim yandi:))))

Kizlar yoldayim birazdan sehir disinda cekmeyen yerlere girebiliriz her an aksama yine burda olurum takipteyim:)))))

kızlaaar bir şeyi çok merak ediyorum hatta eşim bile sor sor diyo bana şimdi diyelimki bebek tuttu 1 haftalık yada 2 3 günlük haberimiz olmadan birlikte olduk bebeğin düşmesine sebep olur mu bu ? yada bebek 1 aylık her neysee ... bir de benim 9 temmuzda ya hani adet günüm ben şimdi çatlıyorum ya hani yapsam şu testi hayal kırıklığı yaşar mıyım ki korkumdan yapamıyorum :/

canım Allah o kada rbüyük ki;herşeyi o kadar mükemmel yaratmış ki...eğer hamile kaldıysan,döllenmeden hemen sonra o embriyoyu rahim alıyo anne kucağı gibi kat kat sarıp sarmalıyor...bütün dış etkenlere karşı koruyo...eğer extra bi düşük sorunun yoksa ne bileyim kanama,rahim ağzı bozuklukları gibi,normal bi gebelikte yani,diğer ilişkiler bebeğine zarar vermez...

test konusuna gelince,SAKINNNNN yapma derim...ben ettim sen etme...belki var belki yok ama erken yaparsan adet olunca bile kabul edemiyorsun negatifi...çok yıpratıyo insanı...bırak günün geçsin,regl gelmesin gerine gerine git tahlile adetim gecikti diye

bende soz verdim adetim gecmeden test yapmak yok

ben o sözü bu gece tutacak gibi değilim batmalarım çokk belki belli olur (

canım az daha sabret ya,daha batına 5-6 gün var...benimde batmalarım vardı,hatta bugüne kadar hiç böyle bişey farketmemiştim bile...o kadar emindim ki hamile olduğuma,aynı senin gibi 5-6 gün kala kan testi yaptırdım,0.3 çıktı...hemen girdim foruma tabii,baktım bu değer sonradan yükselebiliyormuş...hadi 2-3 gün daha ümitle bekledim,idrar testi yaptım negatif...dedim ki daha 2-3 gün var ya idrarda gözükmüyo ama kan artıyordur nasılsa...2 gün sonra bi daha yaptım idrar yine şişko tek çizgi o gün yine kana gittim,bekliyorum ki değer 10ları geçmiştir...tam sonuç almaya gidicem adet oldum ama aptal ben dedim ki yok yok yerleşme kanaması bu...gittim sonucu aldın 0.0...yine dedim ki geç döllenme oldu çıkmıyo...ne zaman ki reglin 2. günü sabah ( afedersiniz kan içinde uyandım)stresten onun düzenini bile bozdum,ki hayatımda yaşamadım böyle yoğunluk...hala daha diyorum ki; acaba kimyasal gebelik mi yaşadım

sopalıkım ben sopalık çok okuyup araştırmakta iyi değil...1 haftadır mücadele ediyorum kendimle,foruma bu kadar sık girmek yok diye ama dk başı burdayım

çatladım da ne oldu baktım da ne oldu o negatif yine negatif yok yok ben de bu ay da yok bebek anlıyorum hemen zaten de beynim buna izin vermiyor işte

çatladım da ne oldu baktım da ne oldu o negatif yine negatif yok yok ben de bu ay da yok bebek anlıyorum hemen zaten de beynim buna izin vermiyor işte

kız ne ara yaptın geldin,2 dk yazıp çizeyim dediydim

bak gördün mü varsa da yok gibi çıkıyo,şimdi hergün için içini yiyecek acaba erken yaptım diye mi çıkmadı diye

canım eğer yoksada bozma moralini,ne diyo kızlar o bebek bu göbüşe gelicek arkadaşşşşş

gözlerim döndü hemen yapmam lazımdı yoksaki bu duyguyu bastıramazdım

shed üzülme herşeyin hayırlısı ama geçmeden yapmamak lazım sonra insanın psikolojisi bozuluyo takma kafana bu işler nasip tedbir bizden taktir Allah'tan . bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Gunaaayydddiinnnnn anne aday adaylari:)))))) beni bu gece gaz mahfetti ilk isaret geldi sanirim:))))

Gunaaayydddiinnnnn anne aday adaylari:)))))) beni bu gece gaz mahfetti ilk isaret geldi sanirim:))))

Günaydın beni de gaz mahvetti gece hem de doğru dürüst bir şey yemediğim halde. Bir de kaç kere tuvalete çıktım gece. İnşallah gerçek belirtilerdir bunlarr ben ciddi ciddi hamile olduğuma inanmaya başladım inşallah bu sefer yanılmıyorumdur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…