ahh yaaa benim bat hepinizden sonra,taaaa 27 temmuz...Hamile kalıp teker teker kaçmayın emi
canım ateş ölçümü sabah yataktan kalkmadan,dil altından ve en az 6 saatlik bir uykudan sonra ölçülmeli...gün içerisindeki diğer ölçümleri dikkate alma...ateş yumurtanın çatlamasından sonraki sabah 0.5 derece düşer...ertesi gün yine biraz yükselir ve regl olana kadar sabit kalır eğer regl olursan yine düşer eğer ki hamileysen doğuma kadar düşmez...illa ki ateş ölçerek hesaplıycam diyosan grafik çiz kendin için,yoksa not ederek iniş çıkışları takip etmen zor olur...grafikte daha net gözüküyor...
Ben ovulasyon testi kullanıyorum...şıpppp diye buluyor yumurtlamayı
günaydın arkadaslar..ben yeni üye sayılırım..gebelik belirtileri yazılan her foruma girdim zannımca....
yardiminizaa ihtiyacım var..ben pko hastasıyım 7 aydır cocuk istiyoruz..doktor kilo vermemin yeterli olduğunu söyledi..yeterli değil biliyorum ama3 kilo verdim..bu ay her zaman olduğu gibi 15 gun geciktim..ama bu kez çok garip bişey oldu..normalde adet dönemimde bile gogus agrisi nedir bilmem..her ay psikolojik hamilelik belirtilerinin hepsini yasardim bi gogus agrisi olmazdı..ama 4 gündür gogus uçlarına dokunamiyorum bile..elimi degdirdigimd e sizidan ölüyorum..gaz , sik idrara çıkma ve ara ara şiddetli kasik ağrılarım da oluyor..sizce hamile olabilir miyim..???
bugün 8. Günüm adet geçeli kanda negatif çıktı salı günü(1,20) biraz daha bekleyecğim umutlanmayım diyorum ama elimde değil,ol kasık ağrım var sadece,inş. Olur bu sefer
Insallah bir bebekde geliyooo bekliyoruzzz
inşallaah teşekkür ediyorum arzum içimde bastırığım heyecanıma ortak oldun
[sıze=3][ı]günaydın kızlar. Benim çok az kaldı malumunuz :) geceden beri çok huzursuzum. Her an adet olacakmış gibiyim. Beyaz akıntım var, ve kokuyor. Ufacık şeylerden midem bulanıyor, tiksiniyorum her şeyden. Dün hiçbir şey yemediğim halde gece tuvaletten gelemedim, bağırsaklarım bozulmuş, bu bir belirti olabilir mi :) yoksa üşüttüm mü acaba, yaz nezlesi gibi bir şey mi :) her şeyi belirtiye yorar olduk vay bizim halimizeGöğüslerim şiş değil ama dokununca hassas ve ağrıyor, bir de kasıklarımın tam arkası, yani bel bölgemin sol tarafına kramplar giriyor. Kasıklardan ayrıca bahsetmeme gerek yok, evet ağrıyorlar. Sırtım ağrıyor ama çok yatmaktan olabilir, zira kafamı kaldıramıyorum. Ruh halim deseniz her şeye ağlar oldum, psikolojik de olabilir çünkü artık gerçekten bir bebeğim olsun istiyorum [/ı][/sıze]
ınsallah hamılesın canımPsixolojikde oluyo sen yenede takma kafaya , ne ilese meşgul ol kafanı dağıt fikirleçme o kadar tabi calışdığın kadar hiç test yapdınmı?
canım salı gunden bu gune test yapmadınmı?
Selam kızlar. Evet az kaldı ama adet olacakmışım gibi hissediyorum. Hem ruhsal açıdan hem fiziksel açıdan. Nötrüm dünden beri, yani hiçbir şey hissedemiyorum. Tamam belirtilerim var gibi ama umutlanmak istemediğim için midir, yoksa psikolojik olduğunu düşündüğümden midir nedir ruhsuz biri oldum çıktım. Bomboşumm. Ne umutluyum ne umutsuz
CAnlarr günaydın. Kızlar 3 gündür kasıklarım agrıyo ve yururken özellikle surekli batma hissi. Halsizimde. Midemde bulanıyo. Dün yediklerimi cıkardımda hatta. Akşama dayanamayıp test yaptım tabikide tek çizgi erken daha biliyorum. Ama bu sancılar niye varki şimdiden. Çok erken değil mi? biğde test gercekten erken oldugu için tek çizgidir değilmi? Daha belli olmaz dimi
Gunaydin.canim yaaa hala co0k erken o belirtiler ucun, batin 19 temmuz diyilmi? Ovulasiyon belirtileri ola bilirmi acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?