Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

canım ovulasyon testini nasıl kullanıyorsunuz ? Eczanelerde bulunurmu? Bende alım

Son düzenleme:
1)yxliz...................6-7 temmuz
2) bayaneda*………..7-8 temmuz
3) shed*................7-8 temmuz
4) mystery90*..........8 temmuz
5) ferdakazak*..........7-8 temmuz
6) humasah...............7 temmuz
7) BenInci*..............12 temmuz
8) tosbaaaaa87*......12 temmuz
9) karaincim*........ 13 temmuz
10) busemk*............14 temmuz
11) ing_ing*.............14 temmuz
12) karabiber*.........16-17 temmuz
13) codulu...............19 temmuz
14) sercem.*............20 temmuz
15) yusraeren*..........20 temmuz
16) amayaa*...........20 temmuz
17) buket_asude*......24 temmuz
18) arzum1989*.......25 temmuz
19) apranxx*.............27 temmuz
20) nuclear*..............29 temmuz
21) esra_3453*.........30 temmuz
22) aysenur*..............
23) meltemba*...........

günaydın arkadaslar..ben yeni üye sayılırım..gebelik belirtileri yazılan her foruma girdim zannımca....
yardiminizaa ihtiyacım var..ben pko hastasıyım 7 aydır cocuk istiyoruz..doktor kilo vermemin yeterli olduğunu söyledi..yeterli değil biliyorum ama3 kilo verdim..bu ay her zaman olduğu gibi 15 gun geciktim..ama bu kez çok garip bişey oldu..normalde adet dönemimde bile gogus agrisi nedir bilmem..her ay psikolojik hamilelik belirtilerinin hepsini yasardim bi gogus agrisi olmazdı..ama 4 gündür gogus uçlarına dokunamiyorum bile..elimi degdirdigimd e sizidan ölüyorum..gaz , sik idrara çıkma ve ara ara şiddetli kasik ağrılarım da oluyor..sizce hamile olabilir miyim..???

Insallah canim hamilesin:18: sakin umudini uzme gel hep birlikde bekliyelim batin ne zaman

bugün 8. günüm adet geçeli kanda negatif çıktı salı günü(1,20) biraz daha bekleyecğim umutlanmayım diyorum ama elimde değil,ol kasık ağrım var sadece,inş. olur bu sefer

1)yxliz...................6-7 temmuz
2) bayaneda*………..7-8 temmuz
3) shed*................7-8 temmuz
4) mystery90*..........8 temmuz
5) ferdakazak*..........7-8 temmuz
6) humasah...............7 temmuz
7) BenInci*..............12 temmuz
8) tosbaaaaa87*......12 temmuz
9) karaincim*........ 13 temmuz
10) busemk*............14 temmuz
11) ing_ing*.............14 temmuz
12) karabiber*.........16-17 temmuz
13) codulu...............19 temmuz
14) sercem.*............20 temmuz
15) yusraeren*..........20 temmuz
16) amayaa*...........20 temmuz
17) buket_asude*......24 temmuz
18) arzum1989*.......25 temmuz
19) apranxx*.............27 temmuz
20) nuclear*..............29 temmuz
21) esra_3453*.........30 temmuz
22) aysenur*..............
23) meltemba*...........

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Benim çok az kaldı malumunuz :) Geceden beri çok huzursuzum. Her an adet olacakmış gibiyim. Beyaz akıntım var, ve kokuyor. Ufacık şeylerden midem bulanıyor, tiksiniyorum her şeyden. Dün hiçbir şey yemediğim halde gece tuvaletten gelemedim, bağırsaklarım bozulmuş, bu bir belirti olabilir mi :) Yoksa üşüttüm mü acaba, yaz nezlesi gibi bir şey mi :) Her şeyi belirtiye yorar olduk vay bizim halimize Göğüslerim şiş değil ama dokununca hassas ve ağrıyor, bir de kasıklarımın tam arkası, yani bel bölgemin sol tarafına kramplar giriyor. Kasıklardan ayrıca bahsetmeme gerek yok, evet ağrıyorlar. Sırtım ağrıyor ama çok yatmaktan olabilir, zira kafamı kaldıramıyorum. Ruh halim deseniz her şeye ağlar oldum, psikolojik de olabilir çünkü artık gerçekten bir bebeğim olsun istiyorum

Son düzenleme:

ınsallah hamılesın canım Psixolojikde oluyo sen yenede takma kafaya , ne ilese meşgul ol kafanı dağıt fikirleçme o kadar tabi calışdığın kadar hiç test yapdınmı?

ınsallah hamılesın canım Psixolojikde oluyo sen yenede takma kafaya , ne ilese meşgul ol kafanı dağıt fikirleçme o kadar tabi calışdığın kadar hiç test yapdınmı?

Canım 5 gün önce bi test yaptım dayanamayıp ama erken olduğunu biliyordum, sonuç negatif tabi. Şimdi adetim gecikmeden asla test yapmayı düşünmüyorum. Tabi gecikirse :26:

ya aynı his bende de var. Belirtiler var ama psikolojik olarak ta olabilir diyorum o kadar çok yoğunlaştık ki bu hisse. Yarın adet günüm bakalım belli olacak inşallah olmayız da mutlu bi haber veririz burada..

CAnlarr günaydın. Kızlar 3 gündür kasıklarım agrıyo ve yururken özellikle surekli batma hissi. Halsizimde. Midemde bulanıyo. Dün yediklerimi cıkardımda hatta. Akşama dayanamayıp test yaptım tabikide tek çizgi erken daha biliyorum. Ama bu sancılar niye varki şimdiden. Çok erken değil mi? biğde test gercekten erken oldugu için tek çizgidir değilmi? Daha belli olmaz dimi

Gunaydin.canim yaaa hala co0k erken o belirtiler ucun, batin 19 temmuz diyilmi? Ovulasiyon belirtileri ola bilirmi acaba??

Gunaydin.canim yaaa hala co0k erken o belirtiler ucun, batin 19 temmuz diyilmi? Ovulasiyon belirtileri ola bilirmi acaba??

Bende oyle dusunuyorum aslında ama daha önce hiç böyle şeylerde hissetmemiştim. Psikolojik mi acaba yada ilk defa vucudumu dinlemeye basladıgım için mi hisseder oldum. ama hmile kalmak istiyorum ve bunu hemen öğrenmek istiyorum.:) Daha eşime naz yapcam benn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…