Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Insallah adet olmazsin canim. bu topici acali bir ay olmadi ama bir hamisss haberini aldiq nihayetden insallah 2. ci hamisss sen olarsin canim. evde test yapdinmi? sonuc ne oldu?

günümün geçmesini bekledim canım bugün 2. gün henüz adet olmadım bugün yapıcam inş hayırlısı bakalım...

Merhaba kizlar.ben 24 yasindayim 23 aylik evliyim.biz evlendigimizden beri cocuk istiyoruz.gecen sene 12 haziranda esim tek tarafli varikosel ameliyati oldu ama ne yazikki cok duzelme olmadi esimin doktoru hep asilama dedi.esim 2 aydir proxeed kullaniyor 3 aydirda keciboynuzu kuru iciyor.carsamba gunu doktora gidecek bakalim faydasi oluyomu.bende 5 defa klomen kullandim ama esimde boyle bir durum olunca doktora gitmeyide biraktim once o duzelsin dedim.carsamba gunku sonuca gore artik bende gitcem.sabrim kalmadi benden sonra evlenenler 2.cocuklarina hamile..kusura bakmayin cok uzun oldu cok doluyum.Rabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsin insallah.bu arada adetim gecen ay 5gun gecikti o yuzden bu ay nolur kestiremiyorum ama 18 haziran diye tahmin ediyorum.benide eklerseniz sevinirim.

malesef benm esimdede varikosel var bu ay ilaç kullandık gecmezse bizde ameliyat olcaz... Üzülme canım en azından dermansiz dert değil duzelicek bizimde bebegimiz olcak insallah... Bu arada bizde bir senedir bekliyoruz

doktora getdinmi canim?

öncelikle çok saol sorduğun için... daha doktora gidemedim birazda korkuyorum açıkcası bi şey çıkarsa diye...:2: yarın eşim için ürolog radevusu aldık oda bi görüncek inşallah bende o sırada doktora gidicem bakalım... sen ne durumdasın kürlere devam mı??

canım inşallah yakın zamnda güzel haberi alırsın... inşallah hepimiz alırız o güzel haberi....

Canlarim merhabalar.nasilsiniz?kusura bakmayin ben bu aralar gec gec geliyorum.ama caninizi sikmayin canlarim hepimiz temmuzda mutlu olacagiq. Haziranda da sevinecek arkadaslarimiz olacaq insallah.opuyorum hepinizi

Canlarim merhabalar.nasilsiniz?kusura bakmayin ben bu aralar gec gec geliyorum.ama caninizi sikmayin canlarim hepimiz temmuzda mutlu olacagiq. Haziranda da sevinecek arkadaslarimiz olacaq insallah.opuyorum hepinizi

Sağol canım ben iyiyim,önümüzdeki cumartesi bizim büyük gün,eşim test verecek.Ben hala incir kürüne devam ediyorum.Kendi çapımda denemeye devam yine de ....Asıl dananın kuyruğu haftaya pazartesi kopacak - 24.06.2013.Doktor bana da aşılama dedi çevremde hamile arkadaşlarımı gördükçe vakit kaybetmeden aşılamaya geçme fikri kafama yattı.
Üzülüyoruz işte dışardan bakıldığında polyannacılık oynasak da...

Karabiber nasılsın canım , senin durumunda benimkiyle aşağı yukarı aynı sayılır. Benim eşim ocakta oldu varikosel ameliyat doktor düzelir mi düzelmez mi bilemedi , 3.ayda yapılan spermiyogramda pek bir ilerleme yoktu açıkçası. Şimdi sizin 1 yıl olmuş ne kadar daha bekleyecekmişsiniz,doktorunuzun yorumları nedir?.Senin bir problemin var mı tek sorun eşinde mi?(bende pco var.)Benim eşimde proxeed ve klomen kullanıyor.1.5 aydır da keçiboynuzu içiyor. Doktoru ayrıntılı spermiyogram ve kruger testi istedi. Benim doktorum aşılama yapalım dedi?
Çok soru oldu sanırım şimdiden teşekkürler cevapların için

be birden daldım konuya ama inşalla bebeğiniz kendiliğinden gelir inşallah... ama bence yaptır aşılama diyorum çok kişi ilk seferde bebek sahibi oluyor...

Salam arkadaslar.nasılsınız? Ben yazmısdım ya bu ay korunub temmuzda gebe olmagımı planlasdırıram.ama bu ay hayla adet olmadım.acaba zevk suyu derler ondan hamıle kala bılırmıyım.1haftadı karın bel agrım var.aksam test yapdım negatıf cıktı sabah uyanınca baktım sılık cızgı cıkmısdı.anlamadım bı sey

esra, svd, kızlar sızden ne haber hamılesınızmı?

svd85 ne oldu canım durumlar:18: inşallah güzel haberler almışsındır....merakla güzel hamiş haberleri bekliyorum...

hala adet olmadım canım kan için de bekliyorum belki mevsim değişikliği olabilir diye inş güzel haberler veririz hepimiz...

inşallah hayırlısıyla istediğin olur canım... peki belirti falan hissediyo musun???
Bel ağrısı var canım, acıkınca midem bulanıyor inş hayırlısı bakalım...

Bende de bel karin agrim olur canim.birde canim cok sikilir aglamaq istiyirem.sende de oluyormu?adetinden kac gun kecdi

hadi bakalım inşallah güzel haber gelicek senden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…