...Kızlar ben hala adet olmadım.. 4 gün oldu senin gibi.....tamda zamanında yumurtlamıştım..nenden bu geccikmeeeeeeeeeeeeee..ve ayrıca 0 belirti.
Adetlerin hep duzenli idimi canim.ne yapa bilirik ki kismet,Allah olucaq derse olucaq biz burda uzulmeknen aglamakla olmuyoo.ne yapalim kismet deyilmis
belirtilerin cogu varmis mide bulantisi qaz bunlar iyi belirtiler umudlendirmek istemem ama iyiye yone hepsibenmde adetime kadr yoktu belirti adet günüm göğüslerim acımaya başladı, ertesi gün kasık ağrım oldu kabız felan oldum, karnımda batma gibi bişeyler oluyo arada. bugün nedendir bilmem midem bulanıyo biraz. 5 gün oldu adetiim gecikeli.
belirtilerin cogu varmis mide bulantisi qaz bunlar iyi belirtiler umudlendirmek istemem ama iyiye yone hepsi
camim eyer hic gecikmedise bugunde azicik geldise umutlenmemek elde olmaz sen en iyisi bekle bakalim ardi gelmese o penbeciyin hemen kan testine gidersinevet adetlerim düzenlidir gecikmez hatta erken bile gelirdi 1-2 gün 4 gün geçince bende ister istemez ümitlendim ama kısmet değilmiş hayırlısı olsun hepimiz için
bazen bu testleri cikaranlara sovuyorum inaninumutlanmamak elde değil işteiki kere test yaptım negatif çıktı. beklicem başka çaresi yok
ovi testi iyidir canim hayirli olsunMerhaba kizlarrrr
Gunu gecenler allahhh askina kan verin yaa ne kadar sabirlisiniz oyleben olsam catlamistim simdi
Simdi ovulasyon test siparisimi verdim hazirliklara baslayalim dimibol bol calisalim agustosa kaldik napalim:18:
Eee arzum topic temmuzda gebe olmag isteyenler nolcakkk simdi napcaztemmuzda iskaladik
aminnnnnnnnnnnnnnnn canim aminnnnnnnnnnnnnnOfff kizlar nece zor gunlet keciriyoruz.Allah hepimize komek olsun. Amin
camim eyer hic gecikmedise bugunde azicik geldise umutlenmemek elde olmaz sen en iyisi bekle bakalim ardi gelmese o penbeciyin hemen kan testine gidersin
Merhaba kizlarrrr
Gunu gecenler allahhh askina kan verin yaa ne kadar sabirlisiniz oyleben olsam catlamistim simdi
Simdi ovulasyon test siparisimi verdim hazirliklara baslayalim dimibol bol calisalim agustosa kaldik napalim:18:
Eee arzum topic temmuzda gebe olmag isteyenler nolcakkk simdi napcaztemmuzda iskaladik
sabah gidip verdim kan canım en azıından adet bile olsam kimyasal mı organik mi onu anlarım en azından
kotu seyler dusunme hadi bakalim hayirlisi canimsabah gidip verdim kan canım en azıından adet bile olsam kimyasal mı organik mi onu anlarım en azından
hay sen çok yaşa emi güldürdün beni
Kizlar kimyasal ve ya organik gebelik nasil oluyor.nasil anlaya bilirsiniz?
yeni topic acilib agustosta hamile kalmak isteyenlerdi deyesen tam adini bilmiyorum isteyen ora gider,istemeyende burda kalar ne olucak temmuzda gebe olmak isteyenlerdi icerisinde agustos olar.olmazmi??
canım hayırlısıyla görecen inşallah sen iyi beslen yavrun da büyüsün.. inşallahselam kızlar şimdi doktordan geldim ultrasonla baktı doktorum kese gözükmedi zaten daha çok erken dedi 4 haftalık 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi kan tahilinide o zaman yapıcak zor bir iki hafta beni bekliyor nasıl geçicek :18::18: Allahımm hayırlısıyla şu iki haftayı atlatırım inşş.
demi ama bak seviyorki kıskanıyor.. hem tartışmasız düm düz giden tartışma olmayan bir evlilikte problemler vardr bence.. birileri çok kötü susuyordur ve bigün fena patlarcanım benim daha çok yeni ievliliğinizolacak kıskançlaklar.. ooooooooo biz neler yaşadık.. üzülme nolursun.. canım zaten gebelik testleri çok erken doğru sonçlar vermiyor.. hayırlısıyla inşallah güzel bir sonuç alacaksın..
Boyle seyler yasanmasa evliliğin temeli sağlam olmaz heralde:) doğru soyluyosun canım olur boyle seyler... Ya ama sabredemiyorum kii.. Hemen ogrenmek istiyorum ben
[/B][/I][/SIZE]buket- canim senin icin belirti erken daha gunun var hafta kala belirti aramaya baslarsin umarim
herkes sen ben burdaki tum kizlar temmuzda sevinir agustosa kalan arkadaslarda agustosda sevinir
amin canım çok erken sadece ama öyle feci ağrıyorki göğüslerim acaba başka bişey mi var dedim.. hani soğuk falan mı aldım desem bilmiyorum.. bakalım bir hafta falan kaldı..
aynen ya belim kırılıyor.. bu nasıl iş anlamadımkızlarrr günaydınnn....Bugun deli gibi belim agrıyo. Ayrılacak sanki. Kasıklarımda agrıyo. Acaba mı dıyorum ama umıtlenmek istemiyorum. Daha dogrusu o erken yaptığım testler engelliyo. Ama ben daha cok hiç boyle agrılar falan cekmedimki
canım kan testi yaptır inşallah bebişin ordadır.. ama bukadar erken olurmu yerleşme kanaması.. benimde kızımda kanamam olmuştu biraz.. önce kahverengi sonra açık pembe.. inşallah adet olmazsın.. hayırlı haberlerini bekliyoruzGunaydin kizlar,
Hamislere cok sevindim Allah hayirla saglikla tamamina erdirssin insaallah canlar :)
Ben de dun yerlesme kanamasi yasadim hala da yasiyorum pembe basladi kahverengi devam ediyor. Doktora mi gitsem kan testi mi yaptirsam karareiz kaldim. Dun biraz arastirdim agrili olduysa dis gebelikten şüphelenilir diyordu korktum. Sizce ne yapayim?
idrar testide yapmadım..haftaya kadar bekliyim diyorum ya..geçen ay hüsrana uğradım..korkuyorum
yapma bekle canım.. iki ay önceydi sanırım.. adetim gecikti 4 gün eşimle gidip test yaptırdık.. nasıl bekliyorum ama .. doktor yüzümde görmüş gibi sanki.. çok üzgünüm dedi.. hamile değilsiniz.. hamile olmadğımamı yoksa doktorun benim için okadar üzülmesine mi üzüleyim şaşırmıştım.. bekle inşallah hayırlı haber alacaksın
canım benim ben espiri yaptım hani kimyasal gebelik diyolar ya yumurta dölleniyo fakat rahime tutunamadan adet gibi atılıyor buarada beta hcg yükseliyormuş bende en azından öyle bişey olduysa öğrenirim dedim.organik diye bişey yok yani
:cok guldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?