Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

...Kızlar ben hala adet olmadım.. 4 gün oldu senin gibi.....tamda zamanında yumurtlamıştım..nenden bu geccikmeeeeeeeeeeeeee..ve ayrıca 0 belirti.

benmde adetime kadr yoktu belirti adet günüm göğüslerim acımaya başladı, ertesi gün kasık ağrım oldu kabız felan oldum, karnımda batma gibi bişeyler oluyo arada. bugün nedendir bilmem midem bulanıyo biraz. 5 gün oldu adetiim gecikeli.

Adetlerin hep duzenli idimi canim.ne yapa bilirik ki kismet,Allah olucaq derse olucaq biz burda uzulmeknen aglamakla olmuyoo.ne yapalim kismet deyilmis

evet adetlerim düzenlidir gecikmez hatta erken bile gelirdi 1-2 gün 4 gün geçince bende ister istemez ümitlendim ama kısmet değilmiş hayırlısı olsun hepimiz için

belirtilerin cogu varmis mide bulantisi qaz bunlar iyi belirtiler umudlendirmek istemem ama iyiye yone hepsi

Merhaba kizlarrrr
Gunu gecenler allahhh askina kan verin yaa ne kadar sabirlisiniz oyleben olsam catlamistim simdi
Simdi ovulasyon test siparisimi verdim hazirliklara baslayalim dimibol bol calisalim agustosa kaldik napalim:18:
Eee arzum topic temmuzda gebe olmag isteyenler nolcakkk simdi napcaz temmuzda iskaladik

evet adetlerim düzenlidir gecikmez hatta erken bile gelirdi 1-2 gün 4 gün geçince bende ister istemez ümitlendim ama kısmet değilmiş hayırlısı olsun hepimiz için
camim eyer hic gecikmedise bugunde azicik geldise umutlenmemek elde olmaz sen en iyisi bekle bakalim ardi gelmese o penbeciyin hemen kan testine gidersin

ovi testi iyidir canim hayirli olsun
Offf kizlar nece zor gunlet keciriyoruz.Allah hepimize komek olsun. Amin
aminnnnnnnnnnnnnnnn canim aminnnnnnnnnnnnnn

yeni topic acilib agustosta hamile kalmak isteyenlerdi deyesen tam adini bilmiyorum isteyen ora gider,istemeyende burda kalar ne olucak temmuzda gebe olmak isteyenlerdi icerisinde agustos olar.olmazmi??

Kizlar kimyasal ve ya organik gebelik nasil oluyor.nasil anlaya bilirsiniz?

canım benim ben espiri yaptım hani kimyasal gebelik diyolar ya yumurta dölleniyo fakat rahime tutunamadan adet gibi atılıyor buarada beta hcg yükseliyormuş bende en azından öyle bişey olduysa öğrenirim dedim.organik diye bişey yok yani

yeni topic acilib agustosta hamile kalmak isteyenlerdi deyesen tam adini bilmiyorum isteyen ora gider,istemeyende burda kalar ne olucak temmuzda gebe olmak isteyenlerdi icerisinde agustos olar.olmazmi??

Bencede olur dimi kizzzzalistik birbirimize birde merak ediyoruz madem bas koyduk bu yola devam arkadasimadi temmuz oolsun onemli diil dimi agustostada kalsak olur:9

canım hayırlısıyla görecen inşallah sen iyi beslen yavrun da büyüsün.. inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…