kizlar ben dun ovilasyon testi yapdim silik cikti bu gun yapdim hec bi sey cikmadi.cumaertesi test yapmadim acaba pazar yumurtladim kacirdimmi.
Kizlar kimyasal ve ya organik gebelik nasil oluyor.nasil anlaya bilirsiniz?
Canim silik cizgiyi gordukten itibaren hic birakmadan hergun ayni saatde yapmaya devam etmen gerekiyordu ve sen cumartesi pazar test yapmadinmi? Cunku koyulastiktan sonra tekrar siliklesmeye basliyor ben mesela koyu cizgiyi tek bir gun gordum gordugum gunun ertesi siliklesmeye basladi bazisi koyu cizgiyi 2 3 gun ust uste gorebiliyor:26:yamadiysan kacirmis olabilirsininsaallahta kacirmamissindir yapmaya devam et bence aksatma
çok teşekkür ederimtosbaaaaa- canim tebrikler Allah sagsalim kucaginiza almayi nasib etsin
deryaa- senide tebrik ederim canim sende sagsalim kavus yavruna Allahin izniyle
yuseren - kizzzzzz yapma test cok erken olsada cikmaz inan cok uzulursun birak gunumuz gecsin o zaman yapariz
buket- canim senin icin belirti erken daha gunun var hafta kala belirti aramaya baslarsin umarim
herkes sen ben burdaki tum kizlar temmuzda sevinir agustosa kalan arkadaslarda agustosda sevinir
arzumcum- silik ciktisa teste devam koyu 2 cizgini yarrin ve ya obur gun goruceksin insallah
çok teşekkür ederim, darısı başınızaAyyy masaallah tebrik ediyorum rabbim kucagina almayida nasip etsin insaallaadarisi basimiza insallahh
çokkk teşekkürler, sen niye test yapmıyorsun?tosbaaa87 ve deryaW TEBRİKKKLEEERRRRRRRR :))) çok sevindim
Yusraeren sakın yapma, bekle az daha; hem bak ben yapıyo muyumanca beraber kanca beraber, az daha sabır
tebrik ederim, inşallah sağ ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız yavrularımızıhepinize teşk ederim güzel yorumlarınız için.Rabbim hayırlısıyla tüm bekleyen arkadaşlarıma hayırlı haberi almayı nasip etsin.beklemek gerçekten zor.hepimizin hakkında hayırlısı.
ayağım sürüdüm ben, inşallah bekleyen arkadaşlarımın hepsi bir bir hamile kalacakSelam kizlaaar..yeni hamislerimiz varmis ne guzel tek tek tebrik ederim..insallah saglicakla kucaklarsiniz bebislerinizii..ayaginizi suruyunde bizde arkanizdan gelelim :) benim bat yarin ama hic umudum yok belirtide yok.goguslerim sis uclari aciyodu kac gundur ama bugun hic acimiyo sadece sis.belim agriyo akintimda artti..her ay olan seyler.farkli bise yok yarin gorcez bakalim.
çok teşekkür ederim arzucum, darısı başına en kısa zamandaDeryacim tebrik edirem.Allah sonuna kadar uzunu guldursun Amin
AMİNNNNNNNNAllahım
Benimdir diyecegim
Gozleri elleri yumuk
Dunyadan habersiz
Anneligi tattiracak saglikli sihhatli bir melek ver..
Allahım bir melek yerlestir icime
Bir melek ver ki umut olsun
Bir melek yerlestir icime
Kokusunu hissedeyim bagrimda
Bir melek gonder Rabbim gulusunu goreyim
Caresiz ne istedigini telafuz edemeden 'aglayisini duyayim'
Anne baba deyisini duyalim
Hayat arkadasimla..
Bir melek gonder Allahim evimize
Huzur olsun ay isigi gibi dogsun aydinlatsin bizi
Bir melek ver Allahim oyunlar oynayalim
Sana el acip dualar edelim birlikte..
Arkadaslar bunu az once baska bi topicte okudum cok hosuma gitti sizlerlede paylasmak istedim..vee hepimiz icin kocamaaaaan bir AMİN dedim..Rabbim dualarimizi su mubarek ayda kabul etsin insallah..en tez vakitte kavustursun bizleride ve o zamana kadar dayanma sabretme gucu versin.goz acip kapayana kadar o zamanlara ulastirsin bizleri insalllaaahhhhh...
İNŞALLAH YERLEŞME KANAMASIDIR. Benim bi arkadaşımın da ağrılı olmuştu, ama dış gebelik olmadı çok şükür.Gunaydin kizlar,
Hamislere cok sevindim Allah hayirla saglikla tamamina erdirssin insaallah canlar :)
Ben de dun yerlesme kanamasi yasadim hala da yasiyorum pembe basladi kahverengi devam ediyor. Doktora mi gitsem kan testi mi yaptirsam karareiz kaldim. Dun biraz arastirdim agrili olduysa dis gebelikten şüphelenilir diyordu korktum. Sizce ne yapayim?
canım benim de yüzümde sivilce çıkmıştı, aynı regl öncesi gibihadi güzeller haberler ver bize inşallah benimde sivilcem çıktı her zaman ki gibi kesin regl olacam
bence yumurtlama zamanına geliyorsun, ondan bu değişikliklerselam kızlar yoğunluktan fırsat bulup anca girebildim. Ya birşey soracağım size benim adetim biteli 5 gün oldu ama dünden beri ara ara adet sancısı gibi karın ağrısı yaşıyorum bu sabahta oldu sanki tekrardan hastalancam göğüslerim şiş psikolojikmi diycem ama o durumu atlattığımı düşünüyorum eskisi gibi pek dikkat etmiyorum odaklanmıyorum.Neden olabilir acaba:44::44::44::44::44:
ayy hadi hayırlısı bakalım...Kızlar ben hala adet olmadım.. 4 gün oldu senin gibi.....tamda zamanında yumurtlamıştım..nenden bu geccikmeeeeeeeeeeeeee..ve ayrıca 0 belirti.
teşekkürlerr, dualarım sizinle kızlarslmm kızlarrrrrrr
hamişlerimizeee gözünüzz aydınnnnnn bizede dua etmeyi unutmayınnnn
canim eger yumurtlama gunun yaklasirsa testde sonuc kac dakika icinde sonuc veriyor?
Canim 5 dk 10 dk arasinda cikiyor birde testi yapmadan 2 saat once sivi alimini azaltiyorsun sabah ilk idrarinla yapmiyorsun oglen 11 aksam 8 bu saatler arasi ideal zamanlar
Ne yapalim kismet bekliycez.kacirdimmm :4.3:
Hemen uzulme calisma yapmismiydinmesela bir gun oncesi yada dun calisma oldumu olduysa umut var:26:
Canim 13 sabah erkenden olduk dunde aksam yapdik.test dun silik ciktiyaa demek yumurtlama yeni olmus dimi canim?oylemi oluyo yumurtlama olduqdan sonra kac gun silik cikiyo
Selam kizlar.bugun benim adet gunumve hic bekletmeden geldiler.artik o kadar alistimki uzulup aglayamiyorum bile..insallah sizler sevinirsiniz bu ay..
Yumurtlama olduktan sonra ben silik cizgiyi 5 6 gun daha gordum sonra cizgi hayalet gibi oldu ama yinede gorunuyordu yapmayi biraktim ama ilk teste basladigimda silikdi 13.gun koyuydu iki cizgi hemen hemen ayniydi ben 13.gunle 14.gun kasiklarimda inanilmaz agri yasadim ve iste o yumurtlamaydi peki hafta sonu akinti agri oldumu sende:26:
Selam kizlar.bugun benim adet gunumve hic bekletmeden geldiler.artik o kadar alistimki uzulup aglayamiyorum bile..insallah sizler sevinirsiniz bu ay..
Canim ben test yapmaya ayin 9 basladim.test yapdim 5 dakika falan bekledim cikmayinca yumurtlamamisim her halda deyib atdim testi saklamadim atdim..bir tek 13 yapmadim ve indiye kadar silikde olsa cizgi gormedim.bir tek dun gordum.he burden onu deyimki pazara kadar aksam saat 19:30 testi yapirdim dun ve bu gun 15:00 yapdim.indi kasiklarim yumurtaliklarim belim agriyor.anlamadim ben.insallah sen anlamissindi.
canım ya bende dayanamaz teste giderdim sabrına hayranım az daha bekle sonra git kafandaki sorular gitsin hiç olmazsa...kızlar ben hala adet olmadım.. 4 gün oldu senin gibi.....tamda zamanında yumurtlamıştım..nenden bu geccikmeeeeeeeeeeeeee..ve ayrıca 0 belirti.
13 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadı bende azar azar umutlanmaya başlamıştım test yaptım negatif çıktı umutlarım söndü varsa çıkardı dedim ama 2 gün daha geçti tam bu akşam gidip tahlil vereyim derken bu sabah kırmızılar geldi.az bişey geldi şuan hala gelen giden yok ama aklımı bulandırmak istemiyorum yok yerleşme kanamasıdır o deyip kendimi kandırmıyım öyle değil mi kızlar çok üzgünümSanki bu ay olacakmış gibi hissediyordummmmmmmmmm
sabah gidip verdim kan canım en azıından adet bile olsam kimyasal mı organik mi onu anlarım en azından
canım hayırlısı olsunselam kizlar.bugun benim adet gunumve hic bekletmeden geldiler.artik o kadar alistimki uzulup aglayamiyorum bile..insallah sizler sevinirsiniz bu ay..
Canim senin test yeni siliklesmeye basladi dogrumu anladim simdiye kadar silik cizgide yoktu dogrumu anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?