Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

kizlar ben dun ovilasyon testi yapdim silik cikti bu gun yapdim hec bi sey cikmadi.cumaertesi test yapmadim acaba pazar yumurtladim kacirdimmi.

Canim silik cizgiyi gordukten itibaren hic birakmadan hergun ayni saatde yapmaya devam etmen gerekiyordu ve sen cumartesi pazar test yapmadinmi? Cunku koyulastiktan sonra tekrar siliklesmeye basliyor ben mesela koyu cizgiyi tek bir gun gordum gordugum gunun ertesi siliklesmeye basladi bazisi koyu cizgiyi 2 3 gun ust uste gorebiliyor:26:yamadiysan kacirmis olabilirsininsaallahta kacirmamissindir yapmaya devam et bence aksatma

canim eger yumurtlama gunun yaklasirsa testde sonuc kac dakika icinde sonuc veriyor?

çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin

Ayyy masaallah tebrik ediyorum rabbim kucagina almayida nasip etsin insaallaadarisi basimiza insallahh
çok teşekkür ederim, darısı başınıza

tosbaaa87 ve deryaW TEBRİKKKLEEERRRRRRRR :))) çok sevindim

Yusraeren sakın yapma, bekle az daha; hem bak ben yapıyo muyum anca beraber kanca beraber, az daha sabır
çokkk teşekkürler, sen niye test yapmıyorsun?

hepinize teşk ederim güzel yorumlarınız için.Rabbim hayırlısıyla tüm bekleyen arkadaşlarıma hayırlı haberi almayı nasip etsin.beklemek gerçekten zor.hepimizin hakkında hayırlısı.
tebrik ederim, inşallah sağ ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız yavrularımızı

ayağım sürüdüm ben, inşallah bekleyen arkadaşlarımın hepsi bir bir hamile kalacak

Deryacim tebrik edirem.Allah sonuna kadar uzunu guldursun Amin
çok teşekkür ederim arzucum, darısı başına en kısa zamanda

AMİNNNNNNNN

İNŞALLAH YERLEŞME KANAMASIDIR. Benim bi arkadaşımın da ağrılı olmuştu, ama dış gebelik olmadı çok şükür.

hadi güzeller haberler ver bize inşallah benimde sivilcem çıktı her zaman ki gibi kesin regl olacam
canım benim de yüzümde sivilce çıkmıştı, aynı regl öncesi gibi

bence yumurtlama zamanına geliyorsun, ondan bu değişiklikler

...Kızlar ben hala adet olmadım.. 4 gün oldu senin gibi.....tamda zamanında yumurtlamıştım..nenden bu geccikmeeeeeeeeeeeeee..ve ayrıca 0 belirti.
ayy hadi hayırlısı bakalım

slmm kızlarrrrrrr
hamişlerimizeee gözünüzz aydınnnnnn bizede dua etmeyi unutmayınnnn
teşekkürlerr, dualarım sizinle kızlar

canim eger yumurtlama gunun yaklasirsa testde sonuc kac dakika icinde sonuc veriyor?

Canim 5 dk 10 dk arasinda cikiyor birde testi yapmadan 2 saat once sivi alimini azaltiyorsun sabah ilk idrarinla yapmiyorsun oglen 11 aksam 8 bu saatler arasi ideal zamanlar

Canim 13 sabah erkenden olduk dunde aksam yapdik.test dun silik ciktiyaa demek yumurtlama yeni olmus dimi canim?oylemi oluyo yumurtlama olduqdan sonra kac gun silik cikiyo

Yumurtlama olduktan sonra ben silik cizgiyi 5 6 gun daha gordum sonra cizgi hayalet gibi oldu ama yinede gorunuyordu yapmayi biraktim ama ilk teste basladigimda silikdi 13.gun koyuydu iki cizgi hemen hemen ayniydi ben 13.gunle 14.gun kasiklarimda inanilmaz agri yasadim ve iste o yumurtlamaydi peki hafta sonu akinti agri oldumu sende:26:

Selam kizlar.bugun benim adet gunumve hic bekletmeden geldiler.artik o kadar alistimki uzulup aglayamiyorum bile..insallah sizler sevinirsiniz bu ay..

Selam kizlar.bugun benim adet gunumve hic bekletmeden geldiler.artik o kadar alistimki uzulup aglayamiyorum bile..insallah sizler sevinirsiniz bu ay..

inşş canımm bende de umut yok bende adet oldumm bitti bile bu ayy hüsrann hayal kırıklığıı bende 1 gün sonra atlattım kırmızıılarıın gelmesinii hakkımızda hayırlısıı olsunnn artık düşünmüyorumm bi yandandaa isnadan yük kalkıyo bütün stres bitiyoo beklemek yokk.. artık eylülde devm etcem tedaviyee hayırlısı olsunn hepimiz içinn

Canim ben test yapmaya ayin 9 basladim.test yapdim 5 dakika falan bekledim cikmayinca yumurtlamamisim her halda deyib atdim testi saklamadim atdim..bir tek 13 yapmadim ve indiye kadar silikde olsa cizgi gormedim.bir tek dun gordum.he burden onu deyimki pazara kadar aksam saat 19:30 testi yapirdim dun ve bu gun 15:00 yapdim.indi kasiklarim yumurtaliklarim belim agriyor.anlamadim ben.insallah sen anlamissindi.

Canim senin test yeni siliklesmeye basladi dogrumu anladim simdiye kadar silik cizgide yoktu dogrumu anladim

...kızlar ben hala adet olmadım.. 4 gün oldu senin gibi.....tamda zamanında yumurtlamıştım..nenden bu geccikmeeeeeeeeeeeeee..ve ayrıca 0 belirti.
canım ya bende dayanamaz teste giderdim sabrına hayranım az daha bekle sonra git kafandaki sorular gitsin hiç olmazsa

sabah gidip verdim kan canım en azıından adet bile olsam kimyasal mı organik mi onu anlarım en azından

selam kizlar.bugun benim adet gunumve hic bekletmeden geldiler.artik o kadar alistimki uzulup aglayamiyorum bile..insallah sizler sevinirsiniz bu ay..
canım hayırlısı olsun

Karaincim senin yazına cevap verdim zannettim kaçırmışım. Sonuç ne zaman çıkacak haber et. Güzel haberler olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…