Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

bende batımı geçeli 5 gün oldu bekliyorum hala. 2 gün sonra test yaptım negatif, bugün yaptım yine negatif.. o zaman neden olmuyorum adet :2:

Belki sende de gec yumurtlama oldu.ovulasiyon testi yapdinmi hic.?bende 3 ay 38 gunde bir Adey goruyodum hepisindede sanirdim hamileyim.yani 16.gune kadar iliskide oluyorduk ve daha olmurduk.meger ki yumurtlamam gec olurmus.bu ay fark etdim ovulasyon testi yapinca sagolsun arkadaslarimizdan cok sey oyrendik.bu gun 21 gun her ay cekdigim agrilar oluyor sol yumurtaligim agriyor.belim agriyor sanirim bu gun yumurtlayacam.uzun yazdim deyesen ama belki sende gec yumurtladin canim

Son düzenleme:

yok canım ovulasiyon testi yapmadım. ama hiç gecikmemişti evlendiğimden beri adetim. düzenli oluyorum.. bende kendimi öyle avutuyorum geç döllenmedir diye. kan testi yaptırcam ama ne zaman yaptırsamm diye düşünüyorum. çıkarmı acaba

Hep adetlerin duzenliyse eyer, insallah hamilesin canim.5 gun gecikdinse kan testide yapa bilirsin.hakkinda hayirlisi insallah.

Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam

ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- ---------------------------------
çalışmaya devammmmm
shed----------------------------------------------çalışmaya devammmmm

mystery90----------------------------------------------------
çalışmaya devammmmm
ferdakazak---------------------------------------calismaya devam canim
humasah-------------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin---------------------------------------------------çalışmaya devam :)
BenInci--------------------------------------------
calismaya devam canim
tosbaaaaa87--------------------------------------------
hamışşşşşşşşşşşş
tuuba89------------------11 temmuz ------------------------
bekliyoruuuzzzzzz
karaincim-----------------13 temmuz----------------------.--
bekliyoruuuzzzzzz
busemk------------------------------------------------------
çalışmaya devammmmm
ing_ing--------------------14 temmuz---------------------
bekliyoruuuzzzzzz
karabiber------------------16-17temmuz------------------
bekliyoruuuzzzzzz
codulu---------------------19 temmuz
muyom---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................23 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

Son düzenleme:
tosbaaa87 ve deryaW TEBRİKKKLEEERRRRRRRR :))) çok sevindim

Yusraeren sakın yapma, bekle az daha; hem bak ben yapıyo muyum anca beraber kanca beraber, az daha sabır
canım bekliyoruz bakalım hayırlısı ama sivilcem çıktı benim kırmızı gelecek

amin canım bi tane olsun sağlıklı olsun iki tane olursa da süper olur
Bugünler yumurtlama zamanın ama iyi değerlendiremedik sanırım Ramazan dolayısıyla yemek yiyip sızıyoruz. Sizde durumlar nasıl ramazan nasıl etkiliyor sizi ve eşlerinizi
aynı canım yemek yiyoruz çay balkonda oturuyoruz bide serin olunca ben birden uyumuş gitmiş oluyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrr günaydınnn....Bugun deli gibi belim agrıyo. Ayrılacak sanki. Kasıklarımda agrıyo. Acaba mı dıyorum ama umıtlenmek istemiyorum. Daha dogrusu o erken yaptığım testler engelliyo. Ama ben daha cok hiç boyle agrılar falan cekmedimki

Gunaydin kizlar,
Hamislere cok sevindim Allah hayirla saglikla tamamina erdirssin insaallah canlar :)
Ben de dun yerlesme kanamasi yasadim hala da yasiyorum pembe basladi kahverengi devam ediyor. Doktora mi gitsem kan testi mi yaptirsam karareiz kaldim. Dun biraz arastirdim agrili olduysa dis gebelikten şüphelenilir diyordu korktum. Sizce ne yapayim?

Doktora git canım hemennn. Ayrıca gozun aydın canım benimmmm

Canım senin bat 23 tmmuz değilmiydi. Ne çabuk oldu yerleşme kanaması. Yada oyle mi olur bilmiyorum ki. Benim bat 19 temmuz daha yok oyle bişey TEst yaptın mı hiç. Testte kesin cıkması lazım o zaman.. Doktoraa gitttt. AY nasıl duruyosun ben bile bussuru sey dusunur olodum....Cabukkkk hazırlan hadi.. Bekliyorum haberlerini...

Evet canim Bat 23 temmuz. Kizimda olmamisti bende de ama şimdi var ne bileyim ben de sasirdim ama adetten bir hafta once oluyormuş zaten okuduguma gore. :)
Ama benim uc yasinda bir de kizim var oyle hazirlanip kacamiyorum hemen ) ogleden sonra giderim insaallah size de haber veririm dua edin opuyorum! :)

Allah bağışlasın canım kzıında. Bekliyoruz canım haberlerini bide doktoruna herkesde olurmuymus kanama, olursa ne zaman olurmus sorarmısın?

istanbul da değilim maalesef zonguldaktayım ama sanırım doktor oradan gelmiş özel hastanede muayenesi var istanbul da olup da doktor bulmak da çok zor olmalı :/

Hayııııııır sakın haa sakın geri yollama, onlar sana şans getircek kuzum, bu ay senin ayın olur inşallah.
Rabbim yine verir elbet, hep hayırlısını istedim..

çok sağol canım tekrar defalarca teşekkür ederim :) olacaktır inşallah benimde ilk gebeliğim biyokimyasaldı dün doktor bir sorunun olsa o hiç tutmazdı demişti daha çok umutlandım şimdi ayın 19unu bekliyorum sağ yumurtalıklarımda yumurta varmış bu ay sıkı çalışın dedii :))

Allah bağışlasın canım kzıında. Bekliyoruz canım haberlerini bide doktoruna herkesde olurmuymus kanama, olursa ne zaman olurmus sorarmısın?

Sorarım insaallah canim :) ama herkeste olmuyor zaten onu biliyorum. Bebecik tutunurken kılcal damara gelirse oluyormus kanama. Bir de bilimsel olmasa da genelde erkeklerde oluyor sanirim dun kizi olan baska bir arkadasimla konuştum onda da olmamis yerlesme kanaması. Kizlar daha mi nazik ne? :))

AYYy oyledir kızlar tabi yaaa kuzudur onlar kuzuuuu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…