bende batımı geçeli 5 gün oldu bekliyorum hala. 2 gün sonra test yaptım negatif, bugün yaptım yine negatif.. o zaman neden olmuyorum adet :2:
Belki sende de gec yumurtlama oldu.ovulasiyon testi yapdinmi hic.?bende 3 ay 38 gunde bir Adey goruyodum hepisindede sanirdim hamileyim.yani 16.gune kadar iliskide oluyorduk ve daha olmurduk.meger ki yumurtlamam gec olurmus.bu ay fark etdim ovulasyon testi yapinca sagolsun arkadaslarimizdan cok sey oyrendik.bu gun 21 gun her ay cekdigim agrilar oluyor sol yumurtaligim agriyor.belim agriyor sanirim bu gun yumurtlayacam.uzun yazdim deyesenama belki sende gec yumurtladin canim
yok canım ovulasiyon testi yapmadım. ama hiç gecikmemişti evlendiğimden beri adetim. düzenli oluyorum.. bende kendimi öyle avutuyorum geç döllenmedir diye. kan testi yaptırcam ama ne zaman yaptırsamm diye düşünüyorum. çıkarmı acaba
Hep adetlerin duzenliyse eyer, insallah hamilesin canim.5 gun gecikdinse kan testide yapa bilirsin.hakkinda hayirlisi insallah.
inşallah canım ya, hepimiz için hayırlısı.
beni de listeye eklersin artık
canım bekliyoruz bakalım hayırlısı ama sivilcem çıktı benim kırmızı gelecektosbaaa87 ve deryaW TEBRİKKKLEEERRRRRRRR :))) çok sevindim
Yusraeren sakın yapma, bekle az daha; hem bak ben yapıyo muyumanca beraber kanca beraber, az daha sabır
amin canım bi tane olsun sağlıklı olsun iki tane olursa da süper olurbak bu habere çok sevindim, 30 yaş üstü olarak ikiz için inşallah inşalllahhhh diyorum, en içten ve en yürekten halimle, hazır eşim tarafında da bol bol varken, belli mi olur dimi ya? gerçi olsun da bi tane olsun, sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bi evlat olsun, hiç kimsenin kucağı boş kalmasın......
aynı canım yemek yiyoruz çay balkonda oturuyoruz bide serin olunca ben birden uyumuş gitmiş oluyorumBugünler yumurtlama zamanın ama iyi değerlendiremedik sanırımRamazan dolayısıyla yemek yiyip sızıyoruz. Sizde durumlar nasıl ramazan nasıl etkiliyor sizi ve eşlerinizi
Allahım
Benimdir diyecegim
Gozleri elleri yumuk
Dunyadan habersiz
Anneligi tattiracak saglikli sihhatli bir melek ver..
Allahım bir melek yerlestir icime
Bir melek ver ki umut olsun
Bir melek yerlestir icime
Kokusunu hissedeyim bagrimda
Bir melek gonder Rabbim gulusunu goreyim
Caresiz ne istedigini telafuz edemeden 'aglayisini duyayim'
Anne baba deyisini duyalim
Hayat arkadasimla..
Bir melek gonder Allahim evimize
Huzur olsun ay isigi gibi dogsun aydinlatsin bizi
Bir melek ver Allahim oyunlar oynayalim
Sana el acip dualar edelim birlikte..
Arkadaslar bunu az once baska bi topicte okudum cok hosuma gitti sizlerlede paylasmak istedim..vee hepimiz icin kocamaaaaan bir AMİN dedim..Rabbim dualarimizi su mubarek ayda kabul etsin insallah..en tez vakitte kavustursun bizleride ve o zamana kadar dayanma sabretme gucu versin.goz acip kapayana kadar o zamanlara ulastirsin bizleri insalllaaahhhhh...
Gunaydin kizlar,
Hamislere cok sevindim Allah hayirla saglikla tamamina erdirssin insaallah canlar :)
Ben de dun yerlesme kanamasi yasadim hala da yasiyorum pembe basladi kahverengi devam ediyor. Doktora mi gitsem kan testi mi yaptirsam karareiz kaldim. Dun biraz arastirdim agrili olduysa dis gebelikten şüphelenilir diyordu korktum. Sizce ne yapayim?
Gunaydin kizlar,
Hamislere cok sevindim Allah hayirla saglikla tamamina erdirssin insaallah canlar :)
Ben de dun yerlesme kanamasi yasadim hala da yasiyorum pembe basladi kahverengi devam ediyor. Doktora mi gitsem kan testi mi yaptirsam karareiz kaldim. Dun biraz arastirdim agrili olduysa dis gebelikten şüphelenilir diyordu korktum. Sizce ne yapayim?
Canım senin bat 23 tmmuz değilmiydi. Ne çabuk oldu yerleşme kanaması. Yada oyle mi olur bilmiyorum ki. Benim bat 19 temmuz daha yok oyle bişeyTEst yaptın mı hiç. Testte kesin cıkması lazım o zaman.. Doktoraa gitttt. AY nasıl duruyosun ben bile bussuru sey dusunur olodum....Cabukkkk hazırlan hadi.. Bekliyorum haberlerini...
Evet canim Bat 23 temmuz. Kizimda olmamisti bende de ama şimdi var ne bileyim ben de sasirdim ama adetten bir hafta once oluyormuş zaten okuduguma gore. :)
Ama benim uc yasinda bir de kizim var oyle hazirlanip kacamiyorum hemen) ogleden sonra giderim insaallah size de haber veririm dua edin opuyorum! :)
Hayııııııır sakın haa sakın geri yollama, onlar sana şans getircek kuzum, bu ay senin ayın olur inşallah.
Rabbim yine verir elbet, hep hayırlısını istedim..
Allah bağışlasın canım kzıında. Bekliyoruz canım haberlerini bide doktoruna herkesde olurmuymus kanama, olursa ne zaman olurmus sorarmısın?
Sorarım insaallah canim :) ama herkeste olmuyor zaten onu biliyorum. Bebecik tutunurken kılcal damara gelirse oluyormus kanama. Bir de bilimsel olmasa da genelde erkeklerde oluyor sanirim dun kizi olan baska bir arkadasimla konuştum onda da olmamis yerlesme kanaması. Kizlar daha mi nazik ne? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?