gunaydin kizlar,
hamislere cok sevindim allah hayirla saglikla tamamina erdirssin insaallah canlar :)
ben de dun yerlesme kanamasi yasadim hala da yasiyorum pembe basladi kahverengi devam ediyor. Doktora mi gitsem kan testi mi yaptirsam karareiz kaldim. Dun biraz arastirdim agrili olduysa dis gebelikten şüphelenilir diyordu korktum. Sizce ne yapayim?
Sorarım insaallah canim :) ama herkeste olmuyor zaten onu biliyorum. Bebecik tutunurken kılcal damara gelirse oluyormus kanama. Bir de bilimsel olmasa da genelde erkeklerde oluyor sanirim dun kizi olan baska bir arkadasimla konuştum onda da olmamis yerlesme kanaması. Kizlar daha mi nazik ne? :))
canım yerleşme kanaması olduğunu nasıl anladın. Inşallah bebişin seninledir haber ver bize :26:
biz 3 kardeşiz 1 kız 2 erkek. Annem hiç bi hamileliğinde yerleşme kanaması olmamıştezini çürüttüm sanırım
ınsaallah canim. :) adetime daha bir hafta var ve yaklaşık bir senedir takvim tutuyorum siklusum 30 gun. Pek sasmaz erken gelir ama gecikmez erken geldiginde de direk koyu kahverengi baslar sanci devam eder bunda agri kanamadan sonra kesildi bir de ben kizimda dusuk tehlikesi yasamistim pembe kanama gelmişti arkasindan kahverengi birkac gunde de bitmişti. O zaman kesenin ucunda kanama vardi progestanla gecmisti ona benzettim.
selam kızlar yoğunluktan fırsat bulup anca girebildim. Ya birşey soracağım size benim adetim biteli 5 gün oldu ama dünden beri ara ara adet sancısı gibi karın ağrısı yaşıyorum bu sabahta oldu sanki tekrardan hastalancam göğüslerim şiş psikolojikmi diycem ama o durumu atlattığımı düşünüyorum eskisi gibi pek dikkat etmiyorum odaklanmıyorum.neden olabilir acaba:44::44::44::44::44:
hadi güzeller haberler ver bize inşallah benimde sivilcem çıktı her zaman ki gibi kesin regl olacam
yumurtlama dönemine girdin acaba ne olur ne olmaz kaçırma sen bu günleri değerlendir
biz 3 kardeşiz 1 kız 2 erkek. Annem hiç bi hamileliğinde yerleşme kanaması olmamıştezini çürüttüm sanırım
Onda bebis var insallah.bu aralar sicak banyo kabul etme canim oda dusuke neden oluyoo.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllahım
Benimdir diyecegim
Gozleri elleri yumuk
Dunyadan habersiz
Anneligi tattiracak saglikli sihhatli bir melek ver..
Allahım bir melek yerlestir icime
Bir melek ver ki umut olsun
Bir melek yerlestir icime
Kokusunu hissedeyim bagrimda
Bir melek gonder Rabbim gulusunu goreyim
Caresiz ne istedigini telafuz edemeden 'aglayisini duyayim'
Anne baba deyisini duyalim
Hayat arkadasimla..
Bir melek gonder Allahim evimize
Huzur olsun ay isigi gibi dogsun aydinlatsin bizi
Bir melek ver Allahim oyunlar oynayalim
Sana el acip dualar edelim birlikte..
Arkadaslar bunu az once baska bi topicte okudum cok hosuma gitti sizlerlede paylasmak istedim..vee hepimiz icin kocamaaaaan bir AMİN dedim..Rabbim dualarimizi su mubarek ayda kabul etsin insallah..en tez vakitte kavustursun bizleride ve o zamana kadar dayanma sabretme gucu versin.goz acip kapayana kadar o zamanlara ulastirsin bizleri insalllaaahhhhh...
canim git kan testi yaptir istersen...Kızlar ben hala adet olmadım.. 4 gün oldu senin gibi.....tamda zamanında yumurtlamıştım..nenden bu geccikmeeeeeeeeeeeeee..ve ayrıca 0 belirti.
Gunaydin kizlar,
Hamislere cok sevindim Allah hayirla saglikla tamamina erdirssin insaallah canlar :)
Ben de dun yerlesme kanamasi yasadim hala da yasiyorum pembe basladi kahverengi devam ediyor. Doktora mi gitsem kan testi mi yaptirsam karareiz kaldim. Dun biraz arastirdim agrili olduysa dis gebelikten şüphelenilir diyordu korktum. Sizce ne yapayim?
sanmıyorum ya..diğer arkadaşlara bakıyorum her gün test yapıyorlar nerdeyse..ben de tık yok..çünkü negatif görsem çok kötü olcam öyle kuzu kuzu beklyrm..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canim git kan testi yaptir istersen
Kan testi yapdir.idrarda silik falandami cikmiyoo
13 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadı bende azar azar umutlanmaya başlamıştım test yaptım negatif çıktı umutlarım söndü varsa çıkardı dedim ama 2 gün daha geçti tam bu akşam gidip tahlil vereyim derken bu sabah kırmızılar geldi.az bişey geldi şuan hala gelen giden yok ama aklımı bulandırmak istemiyorum yok yerleşme kanamasıdır o deyip kendimi kandırmıyım öyle değil mi kızlar çok üzgünümsanki bu ay olacakmış gibi hissediyordummmmmmmmmm
Allahım
Benimdir diyecegim
Gozleri elleri yumuk
Dunyadan habersiz
Anneligi tattiracak saglikli sihhatli bir melek ver..
Allahım bir melek yerlestir icime
Bir melek ver ki umut olsun
Bir melek yerlestir icime
Kokusunu hissedeyim bagrimda
Bir melek gonder Rabbim gulusunu goreyim
Caresiz ne istedigini telafuz edemeden 'aglayisini duyayim'
Anne baba deyisini duyalim
Hayat arkadasimla..
Bir melek gonder Allahim evimize
Huzur olsun ay isigi gibi dogsun aydinlatsin bizi
Bir melek ver Allahim oyunlar oynayalim
Sana el acip dualar edelim birlikte..
Arkadaslar bunu az once baska bi topicte okudum cok hosuma gitti sizlerlede paylasmak istedim..vee hepimiz icin kocamaaaaan bir AMİN dedim..Rabbim dualarimizi su mubarek ayda kabul etsin insallah..en tez vakitte kavustursun bizleride ve o zamana kadar dayanma sabretme gucu versin.goz acip kapayana kadar o zamanlara ulastirsin bizleri insalllaaahhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?