Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

canım yerleşme kanaması olduğunu nasıl anladın. Inşallah bebişin seninledir haber ver bize :26:

biz 3 kardeşiz 1 kız 2 erkek. Annem hiç bi hamileliğinde yerleşme kanaması olmamış tezini çürüttüm sanırım

canım yerleşme kanaması olduğunu nasıl anladın. Inşallah bebişin seninledir haber ver bize :26:

Insaallah canim. :) Adetime daha bir hafta var ve yaklaşık bir senedir takvim tutuyorum siklusum 30 gun. Pek sasmaz erken gelir ama gecikmez erken geldiginde de direk koyu kahverengi baslar sanci devam eder bunda agri kanamadan sonra kesildi bir de ben kizimda dusuk tehlikesi yasamistim pembe kanama gelmişti arkasindan kahverengi birkac gunde de bitmişti. O zaman kesenin ucunda kanama vardi progestanla gecmisti ona benzettim.

hadi güzeller haberler ver bize inşallah benimde sivilcem çıktı her zaman ki gibi kesin regl olacam

selam kızlar yoğunluktan fırsat bulup anca girebildim. Ya birşey soracağım size benim adetim biteli 5 gün oldu ama dünden beri ara ara adet sancısı gibi karın ağrısı yaşıyorum bu sabahta oldu sanki tekrardan hastalancam göğüslerim şiş psikolojikmi diycem ama o durumu atlattığımı düşünüyorum eskisi gibi pek dikkat etmiyorum odaklanmıyorum.Neden olabilir acaba:44::44::44::44::44:

yumurtlama dönemine girdin acaba ne olur ne olmaz kaçırma sen bu günleri değerlendir

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
...Kızlar ben hala adet olmadım.. 4 gün oldu senin gibi.....tamda zamanında yumurtlamıştım..nenden bu geccikmeeeeeeeeeeeeee..ve ayrıca 0 belirti.
canim git kan testi yaptir istersen

Canim hamilemisin sen?yerlesme kanamasi olduysa idrarda da cikmali,bana doktorum idrarda cikinca gel rahim icine yerlesmis olacaq dedi.test yapdinmi.gozun aydin tebrik ederim seni

13 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadı bende azar azar umutlanmaya başlamıştım test yaptım negatif çıktı umutlarım söndü varsa çıkardı dedim ama 2 gün daha geçti tam bu akşam gidip tahlil vereyim derken bu sabah kırmızılar geldi.az bişey geldi şuan hala gelen giden yok ama aklımı bulandırmak istemiyorum yok yerleşme kanamasıdır o deyip kendimi kandırmıyım öyle değil mi kızlar çok üzgünüm sanki bu ay olacakmış gibi hissediyordummmmmmmmmm

Adetlerin hep duzenli idimi canim.ne yapa bilirik ki kismet,Allah olucaq derse olucaq biz burda uzulmeknen aglamakla olmuyoo.ne yapalim kismet deyilmis

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş sadece istemek ve dilemekten başka çaremiz yok rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…