selam kızlar nasılsınızacaba bilen var mi yumurtlama gününden sonra döllenme olduysa acaba ilk nerden anlasılır bilen var mı ?
Yumurtlama olduktan sonra ilişkiye girdiysen döllenme olur. Zigot tüplerde yuvarlanmaya ve rahime gelmeye calışır. Bu 6-7 gün sürer. Bu arada hcg sadece zigotun etrafında salgılanır. Rahme geldikten sonra zigot yerleşmeye baslar ve rahim bebeği taşimak için gerekli şeyleri yapmaya baslar. En erken 4 gün süreer yani hcg ortalama 10 gün sonra salgılanmaya baslar. Kana gecmesi 2 gün idrara gecmesi 4-5 günü bulur. Tüm belirtilerin nedeni hcg olduguna gore en erken döllenmeden sonra 10 gun gecmesi lazım ki belirtileri göresin.Ama rahim değişmeye basladıgında kasılmalar ve agrı olabilir. Yani ilk kasıkların agrır yada batma hissedersin. Sonrada göğüsler galiba ama bilmiyorumda bunlar arastırdıklarım:)
çok güzel anlatmışsın canımYumurtlama olduktan sonra ilişkiye girdiysen döllenme olur. Zigot tüplerde yuvarlanmaya ve rahime gelmeye calışır. Bu 6-7 gün sürer. Bu arada hcg sadece zigotun etrafında salgılanır. Rahme geldikten sonra zigot yerleşmeye baslar ve rahim bebeği taşimak için gerekli şeyleri yapmaya baslar. En erken 4 gün süreer yani hcg ortalama 10 gün sonra salgılanmaya baslar. Kana gecmesi 2 gün idrara gecmesi 4-5 günü bulur. Tüm belirtilerin nedeni hcg olduguna gore en erken döllenmeden sonra 10 gun gecmesi lazım ki belirtileri göresin.Ama rahim değişmeye basladıgında kasılmalar ve agrı olabilir. Yani ilk kasıkların agrır yada batma hissedersin. Sonrada göğüsler galiba ama bilmiyorumda bunlar arastırdıklarım:)
anladım canım tesekkür ederim....hakkımızda hayırlısı...inş herkesi ccoookkk tatlı bebişleri olsun
çok güzel anlatmışsın canım
arzumcum yumurtluyorsun heralde hic uzme kendiniKizlar yardim edin lutfen sol bacagim cok agriyordayanamiyorum esime zeng etdim gelir.sumuklerime kimi sizildiyor kalkamiyorum neden ola biler.bu gun isdede agridi kecer dedim ama kecmedi?
darısı bize inşallah canım yaaahımm anladım canım
Yusraerencim sen de olumsuzluğa kapılma hemen, olumlu düşün.
Benim de yüzümde sivilce çıkmıştı, benim de kasıklarımda adet ağrısı vardı, benim de göğüslerim regl öncesi gibi acıyordu... Sonuç beta hcg 399,97
canım geçmiş olsun sercem in dediği gibi yumuluyor olabilirsinKizlar yardim edin lutfen sol bacagim cok agriyordayanamiyorum esime zeng etdim gelir.sumuklerime kimi sizildiyor kalkamiyorum neden ola biler.bu gun isdede agridi kecer dedim ama kecmedi?
ay ayne canım sancı çok az ama sivilce bi tane çıkardı şimdi cenemin altında küçük küçük 5-6 tane off bide ugrastim kızardıarzumcum yumurtluyorsun heralde hic uzme kendini
YUSEREN kiz benim yuzum sivilce doldu yaaaa burnum ustunnden bile cikti hic boyle cok cikmamisdi bu sefer ne gelecekse dolu dolu gelecek qaliba ayin 20 4 gun kaldi ama ben bu agriyla sivilceyle yarin bile olurumm
kızlar doktor bana rahim ağzında yoğun mantar var dedi ve ZALAIN adında bir fitil verdi bunu kullandığım gece mi ilişki yasak yada belli bir süre mi var söyledi ama tam olarak hatırlayamadım :s kullanmam lazım ama 3 gün sonra da yumurtlama dönemim ve 3 gün sonra bi tane daha var nasıl yapılıyor bu bileniniz var mı :S
ya mantar varken zaten hamile kalınması güçmüş..bence tedavi ol..fitili kulan..gerisi Allah Kerim..
Kizlarrr
Dra gittim aksam. Kan testi 0, 100 cikti adetime bir hafta var. Dr. adet geliyor dedi ama kizimda da on gun kala 0, 01 cikmisti adeti iki gun gecince 1210du dedim. O da olabilir gecikirse gelirsin dedi.Ama pko da varmis ve bu yasadigim kanama ondan da olabilirmiş ben iyice kuculdu saniyordum en son öyleydi buyumus kerata. Sen ne buyuyon birak bebis buyucek orda dimi?
Nitekm hala birsey belli degil yaz tahtaya bat haftaya :))
Hayirlisi olsun insaallah.
Kocaman opuyorum sizi kizlar
Hayırlı sahurlar simdiden :)
Sizi cok seviyoore
zalaın ben kullanmıştım, 2 kutu vermişti. birini kullanıp, 2. sini 2-3 gun sonra kullandım. bu arada da ilaç bitene kadar ilişki yasaktı. Bence önce tedavini ol, çünkü zaten mantar başlı başına bebek için bir engel cnmkızlar doktor bana rahim ağzında yoğun mantar var dedi ve ZALAIN adında bir fitil verdi bunu kullandığım gece mi ilişki yasak yada belli bir süre mi var söyledi ama tam olarak hatırlayamadım :s kullanmam lazım ama 3 gün sonra da yumurtlama dönemim ve 3 gün sonra bi tane daha var nasıl yapılıyor bu bileniniz var mı :S
inşallah canım inşallahdarısı bize inşallah canım yaaa
canım geçmiş olsun sercem in dediği gibi yumuluyor olabilirsin
ay ayne canım sancı çok az ama sivilce bi tane çıkardı şimdi cenemin altında küçük küçük 5-6 tane off bide ugrastim kızardı
geçmiş olsun canım, üzme kendini, hayırlısıysa gelir zaten bebişKizlarrr
Dra gittim aksam. Kan testi 0, 100 cikti adetime bir hafta var. Dr. adet geliyor dedi ama kizimda da on gun kala 0, 01 cikmisti adeti iki gun gecince 1210du dedim. O da olabilir gecikirse gelirsin dedi.Ama pko da varmis ve bu yasadigim kanama ondan da olabilirmiş ben iyice kuculdu saniyordum en son öyleydi buyumus kerata. Sen ne buyuyon birak bebis buyucek orda dimi?
Nitekm hala birsey belli degil yaz tahtaya bat haftaya :))
Hayirlisi olsun insaallah.
Kocaman opuyorum sizi kizlar
Hayırlı sahurlar simdiden :)
Sizi cok seviyoore
birden niye böyle bir değişiklik oldu ki hayatında, çok üzüldüm:26:kızlar ben bu ay hamile kalmak istiyordum ama bugün boşanmaya karar verdimne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm
kızlar ben bu ay hamile kalmak istiyordum ama bugün boşanmaya karar verdimne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm
kızlar ben bu ay hamile kalmak istiyordum ama bugün boşanmaya karar verdimne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?