Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

selam kızlar nasılsınız acaba bilen var mi yumurtlama gününden sonra döllenme olduysa acaba ilk nerden anlasılır bilen var mı ?

Yumurtlama olduktan sonra ilişkiye girdiysen döllenme olur. Zigot tüplerde yuvarlanmaya ve rahime gelmeye calışır. Bu 6-7 gün sürer. Bu arada hcg sadece zigotun etrafında salgılanır. Rahme geldikten sonra zigot yerleşmeye baslar ve rahim bebeği taşimak için gerekli şeyleri yapmaya baslar. En erken 4 gün süreer yani hcg ortalama 10 gün sonra salgılanmaya baslar. Kana gecmesi 2 gün idrara gecmesi 4-5 günü bulur. Tüm belirtilerin nedeni hcg olduguna gore en erken döllenmeden sonra 10 gun gecmesi lazım ki belirtileri göresin.Ama rahim değişmeye basladıgında kasılmalar ve agrı olabilir. Yani ilk kasıkların agrır yada batma hissedersin. Sonrada göğüsler galiba ama bilmiyorumda bunlar arastırdıklarım:)

Son düzenleme:

anladım canım tesekkür ederim....hakkımızda hayırlısı...inş herkesi ccoookkk tatlı bebişleri olsun

çok güzel anlatmışsın canım

Kizlar yardim edin lutfen sol bacagim cok agriyor dayanamiyorum esime zeng etdim gelir.sumuklerime kimi sizildiyor kalkamiyorum neden ola biler.bu gun isdede agridi kecer dedim ama kecmedi?

Kizlar yardim edin lutfen sol bacagim cok agriyor dayanamiyorum esime zeng etdim gelir.sumuklerime kimi sizildiyor kalkamiyorum neden ola biler.bu gun isdede agridi kecer dedim ama kecmedi?
arzumcum yumurtluyorsun heralde hic uzme kendini

YUSEREN kiz benim yuzum sivilce doldu yaaaa burnum ustunnden bile cikti hic boyle cok cikmamisdi bu sefer ne gelecekse dolu dolu gelecek qaliba ayin 20 4 gun kaldi ama ben bu agriyla sivilceyle yarin bile olurumm

bu gun ev isleri yaptim ne kadar yoruldum anlatamam kolum bile kalkmiyor markete gitdim nasil yurudum kendimde anlamadim surundum gibi geldi bana

darısı bize inşallah canım yaaa
canım geçmiş olsun sercem in dediği gibi yumuluyor olabilirsin
ay ayne canım sancı çok az ama sivilce bi tane çıkardı şimdi cenemin altında küçük küçük 5-6 tane off bide ugrastim kızardı

kızlar doktor bana rahim ağzında yoğun mantar var dedi ve ZALAIN adında bir fitil verdi bunu kullandığım gece mi ilişki yasak yada belli bir süre mi var söyledi ama tam olarak hatırlayamadım :s kullanmam lazım ama 3 gün sonra da yumurtlama dönemim ve 3 gün sonra bi tane daha var nasıl yapılıyor bu bileniniz var mı :S

ya mantar varken zaten hamile kalınması güçmüş..bence tedavi ol..fitili kulan..gerisi Allah Kerim..

Kizlarrr
Dra gittim aksam. Kan testi 0, 100 cikti adetime bir hafta var. Dr. adet geliyor dedi ama kizimda da on gun kala 0, 01 cikmisti adeti iki gun gecince 1210du dedim. O da olabilir gecikirse gelirsin dedi. Ama pko da varmis ve bu yasadigim kanama ondan da olabilirmiş ben iyice kuculdu saniyordum en son öyleydi buyumus kerata. Sen ne buyuyon birak bebis buyucek orda dimi?
Nitekm hala birsey belli degil yaz tahtaya bat haftaya :))
Hayirlisi olsun insaallah.
Kocaman opuyorum sizi kizlar
Hayırlı sahurlar simdiden :)
Sizi cok seviyoore

Ayy o kadar cok belim ve kasiklarim agrixoki anlatamam eger hamile degilsem daymam vallA;-) isin komik tarafi arabayi servise verdik. zirtpirt eczaneye gidip test alan ben asil onemli olan bu gunlrde gidemiyoum. araba olmadigindan doktorada gidemiyoum of yaaa batada sz kaldi ogrenirdim belki

Canim sen bu ara komple mola ver yoksa yara acarsin. tedavini ol bekle canim

kızlar ben bu ay hamile kalmak istiyordum ama bugün boşanmaya karar verdimne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm

zalaın ben kullanmıştım, 2 kutu vermişti. birini kullanıp, 2. sini 2-3 gun sonra kullandım. bu arada da ilaç bitene kadar ilişki yasaktı. Bence önce tedavini ol, çünkü zaten mantar başlı başına bebek için bir engel cnm

inşallah canım inşallah

geçmiş olsun canım, üzme kendini, hayırlısıysa gelir zaten bebiş

kızlar ben bu ay hamile kalmak istiyordum ama bugün boşanmaya karar verdimne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm
birden niye böyle bir değişiklik oldu ki hayatında, çok üzüldüm:26:

Neden böyle bir karara vardın ki problem çözülemeyecek birşey mi. Eğer çözülebilecek birşeyse bi anlık sinirle karar verme. Evlenmek zor iş ama boşanmak 2 dakika. Herşeyiyle ölç tart iyi düşün hakkında hayırlısı neyse o olsun üzüldüm

Son düzenleme:
günaydın kızlarr :)))) yeni bi mesai günü daha bizi bekliyo, kolayca ve çabucak geçsin inşallah ve eve de enerjimiz kalsın. bu günlerde kendimi acayip yorgun hissediyorum. iş güç bitmiyo çünkü. işte de işler yoğun, ev zaten ikinci mesai alanı malum. kapı pencere sürekli açık sıcaklardan dolayı ve bunun neticesi de kendimi vaktiyle çok eleştirdiğim temizlik hastaları gibi hissediyorum. yapmıcam diyorum aman kalsın diyorum ama eve gidince tozlar gözüme batıyo sanki, belki de batan rahattır

hayırdır kuzu ya, çok üzüldüm ama iyice düşün hemen böyle bi karar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…