nasilsin canim.vallah ben ilk kez senden duydum, kiz test yapmadin diilmi hala?
vay beeee ne belirtiler varmis biz hamile kalinca hagisinden anliyicaz acaba hamile oldugumuzu?ya kızlar ben bide bişey duydum ne kadar doğru merak ediyorum. adete yakın günlerde ağzı üstü uzanınca beline hafif bi baskı yaptırınca göbeğinde damar atar gibi oluyorsa bebek yokmuş atmıyorsa bebek ama ne kadar doğru ki :18:
hamişler bi deneyin gerçek mi acaba
dur dur bekle üzülmek için erken[sıze=3][ı]kizlar benimde agrilarim akintim arttdi yine adet olucam qaliba
[/ı][/sıze]
aynen canım ya herkes bişey söylüyo mesela şimdi felaketr acıktım canım herşey istiyo doğal olarak acaba hamilemiyim[ı][sıze=3]vay beeee ne belirtiler varmis biz hamile kalinca hagisinden anliyicaz acaba hamile oldugumuzu[/sıze][/ı]?
bendede bırak akıntımın artmasını kuruluktan ölce o derece yani:) iç çamaşırım bile acıtıyo yaa. Kızlar acaba bugun kan versem vıkarmıki gitsem mi şimdi acaba
benmmmmmmi:44: yuuuk canim olmadi bu 1 yilda ben bir kere olsun testimde silik cizgi goremedim malesefsercemim sen silik de olsa çift çizgiyii görmemişmiydin yanlış mı hatırlıyomm hayırlısı olsunn test yapmamaya nası dayanıyosnuz yawww
ben yapmam arkadas bu ay sozluyum test yok
codolu ne oldu sana bi bekle kizzzz vakti gelince gidersin pasa pasa
evet yuserencim ama bende biliyonmu ne dusunuyom bu ay.. her ay bir belirtiynen kendimi yalanci hamile yaptim bu ay icimnen kecsede o soz diyorumki kendi kendime heray boyle dusunuyon oldumu yok bu ay da yok demekki
kızlar peki kan testi hastanelerin acil bölümünde yapılıyormu
benmmmmmmi:44: yuuuk canim olmadi bu 1 yilda ben bir kere olsun testimde silik cizgi goremedim malesefbu ay soz verdim olsa olmasa fark etmez gunum gecmeden test yooooooooooooooook
ben bilmiyorumki canim ben rusyada yasiyorum malesefkızlar peki kan testi hastanelerin acil bölümünde yapılıyormu
ovi testi yapiyorum canim belki onu okumussun amin canim hepimiz alalim guzel haberlersanki öyle okumuştumm canım o yüzdenn ii bakalım bekliyoruz inşş olur bu ayyyy inşş
kızzlaarrrr be adet oldum 3 gün ama doktorum gene de sen pekde umutlanmaa test yappp demiştiiii üstüne falann görmüşümdür diee şimdii teyzemın kızıyla konusuyodum o da 3 gün adet omuşş su an hamilee test yap dedii bende hesapladımm bugün 20 günn israr testi yaptımmm çift çizgii çıktıı bu ne yaaaaaaaaaaaa şooooooooookkkkk gerçekmi acabaaaa allahımmm yaaa
cifffffffffffffffffffffft cizgimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmikızzlaarrrr be adet oldum 3 gün ama doktorum gene de sen pekde umutlanmaa test yappp demiştiiii üstüne falann görmüşümdür diee şimdii teyzemın kızıyla konusuyodum o da 3 gün adet omuşş su an hamilee test yap dedii bende hesapladımm bugün 20 günn israr testi yaptımmm çift çizgii çıktıı bu ne yaaaaaaaaaaaa şooooooooookkkkk gerçekmi acabaaaa allahımmm yaaa
ayyyyy tuylerim diken diken oldu yaaaaaaaaaaaaaaaa Yuce Rabbim ne guzzel hediyyeni verdi kos kan testine ve yine test yap yuppppppiiiiiiiikızzlaarrrr be adet oldum 3 gün ama doktorum gene de sen pekde umutlanmaa test yappp demiştiiii üstüne falann görmüşümdür diee şimdii teyzemın kızıyla konusuyodum o da 3 gün adet omuşş su an hamilee test yap dedii bende hesapladımm bugün 20 günn israr testi yaptımmm çift çizgii çıktıı bu ne yaaaaaaaaaaaa şooooooooookkkkk gerçekmi acabaaaa allahımmm yaaa
cifffffffffffffffffffffft cizgimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmi
hammmmmmmmmmmmmmmilessssssin hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?