Canim sen bu ara komple mola ver yoksa yara acarsin. tedavini ol bekle canim
kızlar ben bu ay hamile kalmak istiyordum ama bugün boşanmaya karar verdimne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm
kızlar ben bu ay hamile kalmak istiyordum ama bugün boşanmaya karar verdimne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm
kızlar doktor bana rahim ağzında yoğun mantar var dedi ve ZALAIN adında bir fitil verdi bunu kullandığım gece mi ilişki yasak yada belli bir süre mi var söyledi ama tam olarak hatırlayamadım :s kullanmam lazım ama 3 gün sonra da yumurtlama dönemim ve 3 gün sonra bi tane daha var nasıl yapılıyor bu bileniniz var mı :S
Benim kirmizilar bir hafta bile dayanamadi kizlar geldiler bugun( o diil de pko nerden cikti ya uff
Pkolular var mi aramizda? Ne yapmalıyım?
çok geçmiş olsun canım benim nasılsın şimdiKizlar yardim edin lutfen sol bacagim cok agriyordayanamiyorum esime zeng etdim gelir.sumuklerime kimi sizildiyor kalkamiyorum neden ola biler.bu gun isdede agridi kecer dedim ama kecmedi?
canım muhtemelen ilişki yasak nefret ediyorum fitil kullanmaktan ben.. okadar kullandımki.. sen iyileşmeye bak çünkü iyileşmezsen yenileyecek sürekli.. kendimden biliyorum.. bide özel bölgeni yıkarken suya birkaç damla sirke at.. olmazmı çok rahatlatıp iyileştiriyorkızlar doktor bana rahim ağzında yoğun mantar var dedi ve ZALAIN adında bir fitil verdi bunu kullandığım gece mi ilişki yasak yada belli bir süre mi var söyledi ama tam olarak hatırlayamadım :s kullanmam lazım ama 3 gün sonra da yumurtlama dönemim ve 3 gün sonra bi tane daha var nasıl yapılıyor bu bileniniz var mı :S
canım benim hayırlısı inşallah pkolar yapıyor ara ara kanama.. hayırlısı ama canım sen önce kendi pkolardan ibr kurtul hayırlı habmererini bekliyoruzKizlarrr
Dra gittim aksam. Kan testi 0, 100 cikti adetime bir hafta var. Dr. adet geliyor dedi ama kizimda da on gun kala 0, 01 cikmisti adeti iki gun gecince 1210du dedim. O da olabilir gecikirse gelirsin dedi.Ama pko da varmis ve bu yasadigim kanama ondan da olabilirmiş ben iyice kuculdu saniyordum en son öyleydi buyumus kerata. Sen ne buyuyon birak bebis buyucek orda dimi?
Nitekm hala birsey belli degil yaz tahtaya bat haftaya :))
Hayirlisi olsun insaallah.
Kocaman opuyorum sizi kizlar
Hayırlı sahurlar simdiden :)
Sizi cok seviyoore
canım sakin.. noldu olur arada insanın böyle düşünceleri .. ama hemen karar verme..kızlar ben bu ay hamile kalmak istiyordum ama bugün boşanmaya karar verdimne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm
Hoşgelidin canım. Benimde bat 19 temmuz. Bakalım önce hangimizinkş belli olacak. Ama bende hiç belrti yok hala. Sende varmı belirti. Bende ne akıntı ne ağrı ne mide bulantısı hiçbişey yok. SAdece kasıklarımda bazen basınç gibi bişey hissediyorum o kadar. Ki onuda yalın ayak betona bastıgımdan hissediyo olabilirm.
hosbulduk arkadasimm :)
bakalim hayirlisi insallah ikimizde hayirli haberi veririz bende adet belirtisi hicc yokk ama orucu zorlaniyorum kasik agrisi goguslerde dolgunluk e damarlarin belirgin oldugunu hissediyorum bide kirpiklerim ve gozlerimde degisiklik var bilmiyorum ama hamile gibi hisediyorum insallahh hayirlisiyla :)
hadi inşallah cnm güzel haberlerini alırızhosbulduk arkadasimm :)
bakalim hayirlisi insallah ikimizde hayirli haberi veririz bende adet belirtisi hicc yokk ama orucu zorlaniyorum kasik agrisi goguslerde dolgunluk e damarlarin belirgin oldugunu hissediyorum bide kirpiklerim ve gozlerimde degisiklik var bilmiyorum ama hamile gibi hisediyorum insallahh hayirlisiyla :)
bende bugün yarın regl olurum gibi, başladı belirtiler, önümüzdeki ay yeni bekleyişlerde görüşelim :)
ya kızlar ben bide bişey duydum ne kadar doğru merak ediyorum. adete yakın günlerde ağzı üstü uzanınca beline hafif bi baskı yaptırınca göbeğinde damar atar gibi oluyorsa bebek yokmuş atmıyorsa bebek ama ne kadar doğru ki :18:
hamişler bi deneyin gerçek mi acaba
canım muhtemelen ilişki yasak nefret ediyorum fitil kullanmaktan ben.. okadar kullandımki.. sen iyileşmeye bak çünkü iyileşmezsen yenileyecek sürekli.. kendimden biliyorum.. bide özel bölgeni yıkarken suya birkaç damla sirke at.. olmazmı çok rahatlatıp iyileştiriyor
ama içerideymiş sirkeyle nasıl yıkama yapıcam çok fazla önemsemedi doktor sordum etkiler mi yumurtlama dönemimde diye hayır o zmna kadar fitil akıtmış olur iltihapı dedii fitil kullandım dün gece sağ yumurtalıklarımda da yumurta varmış bu ay hamile kalma ihtimalin biraz daha yüksek dedi ne yapacağımı şaşırdım vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?