Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Canim sen bu ara komple mola ver yoksa yara acarsin. tedavini ol bekle canim

Oyle mi diyorsun? Bilemedim ki ben de, ilk defa boyle bisi oluyor kanama basladi sabah ama hala adet gibi degil ince ince pembe. Adetse neden sokemedi acaba? Acaba pko birkac taneydi de patladi mi diye dusunuyorum. Goguslerimde de etraftaki kahverengi alanin siniri kabardi emzirirkenki gibi, kafam feci karisti ama bekleyeceğim bakalim sokecek mi?

kızlar ben bu ay hamile kalmak istiyordum ama bugün boşanmaya karar verdimne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm

Canım ne oldu ki birden bire? Bebegine baba olacak insandi bu konu yuzunden mi tartistiniz? Gerginlik olabiliyor bu donemlerde, ondansa sabret. Hem ondan sonra karsina cikacak kisi ondan daha kotu de olabilir ki cevremde benzer durumları goruyorum keske ilk esimden ayrilmasaydim sabretseydin diyen o kadar cok ki. Cozulemez birsey mi? Cok uzuldum

kızlar ben bu ay hamile kalmak istiyordum ama bugün boşanmaya karar verdimne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm

canım benim ne oldu kızgınlıkla öfkeyle karar vermeyin anlamaya dinlemeye çalışın biraz zaman geçsin ya çok üzüldüm allah kimsenin yuvasını bozmasın

Gnaydin kizlar
Sayfaya guzelce girdim ve mucar in yazdigini okuyunca kendimi coookk kotu hissettimdaha dune kadar bebek sahibi olmayi istedigin esinle bugun ne oldukonuyu bilmiyoruz tabi ama fevri hareket etme sakin otur ve sakin sakin dusun insan olaylarin icinde olunca objektif bakamiyor kendine ve esine zaman ver dusun diyorum tabi bunu derken bazi birkac seyi yani bosanmayi gerektirecek durumlar gerceklestiyse ona bir sozum yok :26:

ne uzucu haber gelmis
mucar1988 canim ani kara verme dusun niye bu kadar uzuldun noldu bitanem?insallah tez zamanda huzur bulursun uzulme

mucar1988 cnmm kızgınlıkla insan her şeyi düşünebiliyoo.ama bir sakinleş daha iyi karar vereceksin eminim.tabi neden böyle bir karara vardın sebebini bilmiyorum ama umarım çözülemeyecek bir durum değildir Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin inş.

Deryawinda dedigi gibi canim iliski yasak ilaclarin bitsin mecbur bekliyceksincunku birlikte olursan esinle senden esine esinden sana gececek kurtulamazsin o yuzden bekliyceksinonce sagligimiz sonrada bebisimiz gelecek insaallaahh

Kizlar yardim edin lutfen sol bacagim cok agriyor dayanamiyorum esime zeng etdim gelir.sumuklerime kimi sizildiyor kalkamiyorum neden ola biler.bu gun isdede agridi kecer dedim ama kecmedi?
çok geçmiş olsun canım benim nasılsın şimdi

canım muhtemelen ilişki yasak nefret ediyorum fitil kullanmaktan ben.. okadar kullandımki.. sen iyileşmeye bak çünkü iyileşmezsen yenileyecek sürekli.. kendimden biliyorum.. bide özel bölgeni yıkarken suya birkaç damla sirke at.. olmazmı çok rahatlatıp iyileştiriyor

canım benim hayırlısı inşallah pkolar yapıyor ara ara kanama.. hayırlısı ama canım sen önce kendi pkolardan ibr kurtul hayırlı habmererini bekliyoruz
canım sakin.. noldu olur arada insanın böyle düşünceleri .. ama hemen karar verme..

hosbulduk arkadasimm :)
bakalim hayirlisi insallah ikimizde hayirli haberi veririz bende adet belirtisi hicc yokk ama orucu zorlaniyorum kasik agrisi goguslerde dolgunluk e damarlarin belirgin oldugunu hissediyorum bide kirpiklerim ve gozlerimde degisiklik var bilmiyorum ama hamile gibi hisediyorum insallahh hayirlisiyla :)

bende bugün yarın regl olurum gibi, başladı belirtiler, önümüzdeki ay yeni bekleyişlerde görüşelim :)

Maalesef bende ara ara adet olacak gibi hissediyorum. Bu hafta olurum heralde. Bu ay olmazsa doktora gitcem zaten. Orucuda cok zorlandım. Bırakmak zorunda kaldım. ASırı yorgunum havalrdan heralde.Bakalım hayırlısı..

Kizlar codulu amaya neden adet agrisi varsa hamile deyilim diye dusunursuz hamileliyin belirtilerindende biri adet olcaqmis gibi agrilar.hemen umudsizlesmeyin (
Mucar canim sana ne oldu aile ici sohbetler hepimizde oluyo onda bizde bosanalim diilmi sabir etmek lazim.ama tabi bizim durumdan haberimiz yok.mesela xeyanet olsa bende bu gun bosanirim.
He kizlar burden ben bu gunde ovi testi Yapdim hic bisey cikmadi yumurtlamisim demek ben kacirdim.hayirlisi nedise o olsun.
Buketcim cok tesekur ederim bu gun iyiyim dun yumurtladim qaliba)

hadi inşallah cnm güzel haberlerini alırız
bende bugün yarın regl olurum gibi, başladı belirtiler, önümüzdeki ay yeni bekleyişlerde görüşelim :)

kız dur daha var bekle birbirine çok benziyomuş ya belirtiler :26:

Son düzenleme:
ya kızlar ben bide bişey duydum ne kadar doğru merak ediyorum. adete yakın günlerde ağzı üstü uzanınca beline hafif bi baskı yaptırınca göbeğinde damar atar gibi oluyorsa bebek yokmuş atmıyorsa bebek ama ne kadar doğru ki :18:
hamişler bi deneyin gerçek mi acaba

Nasilsin canim.vallah ben ilk kez senden duydum, kiz test yapmadin diilmi hala?

canım muhtemelen ilişki yasak nefret ediyorum fitil kullanmaktan ben.. okadar kullandımki.. sen iyileşmeye bak çünkü iyileşmezsen yenileyecek sürekli.. kendimden biliyorum.. bide özel bölgeni yıkarken suya birkaç damla sirke at.. olmazmı çok rahatlatıp iyileştiriyor

ama içerideymiş sirkeyle nasıl yıkama yapıcam çok fazla önemsemedi doktor sordum etkiler mi yumurtlama dönemimde diye hayır o zmna kadar fitil akıtmış olur iltihapı dedii fitil kullandım dün gece sağ yumurtalıklarımda da yumurta varmış bu ay hamile kalma ihtimalin biraz daha yüksek dedi ne yapacağımı şaşırdım vallaa

Canım doktor bu ay ihtimal yuksek, ozamana kadar gecer, etkilemez gibi 3 kritik şeyi soylemiş zaten. Yani sen yumurtlama gununde yap yapacagını gerisini Allah'a bırak. doktor olumlu konusmus. Senin tum soruları cevaplamış aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…