aaaaaaayyyyyyyyyyy hadi hayirlisi canimyaa umutlanmakk istemiyorummmm yaa yarınnnnn kannn tstii yapcaammmmm belkiiii dğil dahaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaayyyyyyyyyyy hadi hayirlisi canim
peki adet olmusum yazmisdin kac gun oldun ki? azmi olmusdun herzamankinnen?
kız ne diyosun sen. ay ne güzel hamilemisin hemen akn testi yaptır canım koş koş
ayyyyy tuylerim diken diken oldu yaaaaaaaaaaaaaaaa Yuce Rabbim ne guzzel hediyyeni verdi kos kan testine ve yine test yap yuppppppiiiiiiii
canim Rabbim umutlarini bosa cikartmasin ama 2 test birden yanilmaz heralde kan testin kesin cevap vericek3 gün canımmm umutlanmakk istemiyorumm yaaa 2 .ye yaptımm ikinci çizgii gözüküyoo amaa bölee çok net değill böleee rengi yok ama orda belli oluyooo ayyy çok fenayımmm
shed, seninle aynı gün evlenmişiz ya biz
inci hadi ama bekliyoruz resimleri :97::97::97::97: koy kizzzzzzzzzzzzzzzşim atmaya çalışcammm sizee tetlerimiii nolurr yardım edinnn
hadi hayirlisi canim 10 gun sonra hamileyim yazarsin artikkızlar bu ay ilk kez korunmadık adetim 4 unde bitti 4-6-9--12-13-15-16 ilşki oldu ama çok durmadım yatakta genelde kalktım 5 dk sonra bacak havaya kaldır falan yapmadım
acaip kasıkklarım agrıyo karnımın üzerine eğilemiyorum adet olacak gi,bi hiseediyorum daha 9-10 gun var ama bi garip ya bilmiyorum belkşde psikolojik :S
canim Rabbim umutlarini bosa cikartmasin ama 2 test birden yanilmaz heralde kan testin kesin cevap vericek
pozitifini bekliyoruz
peki azmi gelmisdi adetin doktor neye guvenib oyle demisdi canim :26:
inci hadi ama bekliyoruz resimleri :97::97::97::97: koy kizzzzzzzzzzzzzzz
Ne güzel hamiş haberimiz gelmiş. Beninci çok tebrik ederim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur canım. Darısı bebiş isteyenlere
dualarimiz seninle canim pozitife aksam gobek atariz burda Allahinda izniyleyaa atamıyorumm kabul etmiyo hafiza kartınıı 2.cisii gölge şeklinde ikinci çizgii çok titriyorum eşimi aradımm 1 saate gelcek özelde kan testi yaptırcazz sağlık ocağında yapsam yarın cuma alıcamm sonucuu bekleyemem o kadarr devlette yapsam yarın sabah verip öleden sonra alcam o yüzden 50 liraya kıycaz bakalım nolurrr duaa edinnn çok fenayımm çok titriyorumm canım benim zaten az geliyodu adetimm azdıı 3 gün oldumm bilmiyom yaa bide birden kesilmiştii adet doktorr yinede sen yap demişti ben yapmamıştımmm adet oldum die hevesimm yoktuu gitmemiştimm allahhıımm sen yardım ettt
saol canım ama belli değilll kii
inci aynı zamanlarda evlenmişiz hadi inşallah sen de ben de hamileyizdir :)
Hissetmiyormusun hem sonuç onu gösteriyor en kısa zamanda bi test yaptır canım bizede güzel haberlerini ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?