Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

aaaaaaayyyyyyyyyyy hadi hayirlisi canim
peki adet olmusum yazmisdin kac gun oldun ki? azmi olmusdun herzamankinnen?

3 gün canımmm umutlanmakk istemiyorumm yaaa 2 .ye yaptımm ikinci çizgii gözüküyoo amaa bölee çok net değill böleee rengi yok ama orda belli oluyooo ayyy çok fenayımmm

kız ne diyosun sen. ay ne güzel hamilemisin hemen akn testi yaptır canım koş koş

yaa belli değil amaa yaa yaa hayal kırıklığına uğrarsammmmmm

ayyyyy tuylerim diken diken oldu yaaaaaaaaaaaaaaaa Yuce Rabbim ne guzzel hediyyeni verdi kos kan testine ve yine test yap yuppppppiiiiiiii

cookkk korkuyoyoruummmmmmmm

3 gün canımmm umutlanmakk istemiyorumm yaaa 2 .ye yaptımm ikinci çizgii gözüküyoo amaa bölee çok net değill böleee rengi yok ama orda belli oluyooo ayyy çok fenayımmm
canim Rabbim umutlarini bosa cikartmasin ama 2 test birden yanilmaz heralde kan testin kesin cevap vericek
pozitifini bekliyoruz
peki azmi gelmisdi adetin doktor neye guvenib oyle demisdi canim :26:

kızlar bu ay ilk kez korunmadık adetim 4 unde bitti 4-6-9--12-13-15-16 ilşki oldu ama çok durmadım yatakta genelde kalktım 5 dk sonra bacak havaya kaldır falan yapmadım
acaip kasıkklarım agrıyo karnımın üzerine eğilemiyorum adet olacak gi,bi hiseediyorum daha 9-10 gun var ama bi garip ya bilmiyorum belkşde psikolojik :S

hadi hayirlisi canim 10 gun sonra hamileyim yazarsin artik

canim Rabbim umutlarini bosa cikartmasin ama 2 test birden yanilmaz heralde kan testin kesin cevap vericek
pozitifini bekliyoruz
peki azmi gelmisdi adetin doktor neye guvenib oyle demisdi canim :26:

yaa atamıyorumm kabul etmiyo hafiza kartınıı 2.cisii gölge şeklinde ikinci çizgii çok titriyorum eşimi aradımm 1 saate gelcek özelde kan testi yaptırcazz sağlık ocağında yapsam yarın cuma alıcamm sonucuu bekleyemem o kadarr devlette yapsam yarın sabah verip öleden sonra alcam o yüzden 50 liraya kıycaz bakalım nolurrr duaa edinnn çok fenayımm çok titriyorumm canım benim zaten az geliyodu adetimm azdıı 3 gün oldumm bilmiyom yaa bide birden kesilmiştii adet doktorr yinede sen yap demişti ben yapmamıştımmm adet oldum die hevesimm yoktuu gitmemiştimm allahhıımm sen yardım ettt

Ne güzel hamiş haberimiz gelmiş. Beninci çok tebrik ederim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur canım. Darısı bebiş isteyenlere

dualarimiz seninle canim pozitife aksam gobek atariz burda Allahinda izniyle

Cannnnnlaarımm ben çıkıyorumm eşim geliyoooo kan testine gidiyozzzz 1 buçuk saate çıkarrr buraya yazıcamm mutlakaaaa dualarınızı eksik etmyinnnnn allahım yardım ett umutlanmıyorummmm

inci aynı zamanlarda evlenmişiz hadi inşallah sen de ben de hamileyizdir :)

Hissetmiyormusun hem sonuç onu gösteriyor en kısa zamanda bi test yaptır canım bizede güzel haberlerini ver

valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…