Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

beni ısrarla yamıyosunuz darıldım size

Günaydınlarrr hepinize. Güzel haberlerinizi bekliyoruz kıslar gelsin bebişlerimiz. İnci baptın canım sen kesinletimi sonuç??

Beninci teşekkür ederim çok sağolun:)

kızlar herkese günaydın.Umarım herkes iyidir,keyifler yerindedir.Dün gece pembe bi akıntı geldi benden ve belim çok ağrıyor sanırım regl olcam

cok teşekkür ederim canım listede adımı görünce daha cok anladım. Hamileyim ben yaa. Bide benim bat 19 temmuz değilmiş. 20 temmuzmuş. Ben gecen ayın 21inde en son adet olmuştum. bugun hesaplıyorum 20 temmuz bat. Yani bata 2 gun önce değerin dusuk olması normal değil mi? Eşimde çift çizgi yokmu şimdi diyip duruyo. SAskınlıktan sevinçten ölmek üzereyim. Dün gece haberi alınca hemen cay demeldik. Oturduk televizyon izledik. Eşim surekli fındık fıstık ceviz getiriyo masaj yapıyo bana falan. Sürekli ağlamaklıyım haberi aldıgımdan beri. Mutluluktan aglıycam ama. Allah isteyen herkese verir İyişallah ve benimde değerim katlar. Ben inanıyorum cunku daha cok erken. Adetim gecıkmedi bile daha..

Slm kizlar. 2 gun geciktim ve cok merak ediyorum. Gerci adet olacagim gibi hissedip uzuluyorum. Elimdeki testleri de bitirdim. Acele etmek istemiyorum. Insallah guzelhaberdir bu gecikme

batım 26 ve acaip kasık ağrım var az once de ağzıma metalik tat geldi hamile olduğumu hissediyorum ne garip ya bata kadar nasıl sabredicem
şimdiye kadar hep dikkat ediyoduk ama benim yinede acaba larım oluyodu ama adetim sapolsun hiç gecikmedi şimdiye kadar
ve eger bu kez gecikirse ben ilk kes test yapıcam bunu düşünmek bile heyecan verici

Slm kizlar. 2 gun geciktim ve cok merak ediyorum. Gerci adet olacagim gibi hissedip uzuluyorum. Elimdeki testleri de bitirdim. Acele etmek istemiyorum. Insallah guzelhaberdir bu gecikme

inşallah canım
bu arada şu anda bir kuzenim 7 aylık, başka bir kuzenimn eşi 4 aylık ve diğer bir kuzenimde 6 haftalık hamile birde ben katılırsam aralarına tam bir bol bebiş topiği olcaz

aynen yaaaaa bende geçen ay 21 inde oldum bu ay bat 20 siymiş benimkide yanlış olmuş

Evet kizlar sebirsizlikle bekliyoruz,insallah hamilelik belietisidi canim
inşallah bitanem ya hepimiz mutlu haber verelim burdan :26: :26:
simdi baktim yine gelmis pembe aknti nti ben anladim h i c bu isi. test yapicam oylene kadar size sonucu yazarim kizlar
hadi canım haber ver bize
kızlar herkese günaydın.Umarım herkes iyidir,keyifler yerindedir.Dün gece pembe bi akıntı geldi benden ve belim çok ağrıyor sanırım regl olcam
pembe akıntı yokta akıntı arttı ama ve bel kasık ağrım var
ben 3 gündür lavabodan çıkamıyorum, sürekli midem bulanıyo. eşim şimdiden havalara girdi bile, ama sabret bekleyelim diyorum ben
canım belirtilerin mide bulantın falan hadi inşallah hamilesindir

inşallah canım
bu arada şu anda bir kuzenim 7 aylık, başka bir kuzenimn eşi 4 aylık ve diğer bir kuzenimde 6 haftalık hamile birde ben katılırsam aralarına tam bir bol bebiş topiği olcaz

Insallah cnm tez vakitte cumlemize nasip olur ins. Benim de cevrem hamile dolu bu ara salgin gibi darisi basimiza bize de bulassin

Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam
ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- -------------------------çalışmaya devammmmm
shed-----------------------------------------------çalışmaya devammmmm
mystery90----------------------------------------çalışmaya devammmmm
ferdakazak----------------------------------------calismaya devam canim
humasah-------------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin------------------------------------------------çalışmaya devam :)
BenInci--------------------------------------------hamişşşşş

tosbaaaaa87--------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
tuuba89------------------11 temmuz ------------bekliyoruuuzzzzzz
karaincim------------------------------------------çalışmaya devammmm
busemk--------------------------------------------çalışmaya devammmmm
ing_ing--------------------14 temmuz------------bekliyoruuuzzzzzz
karabiber-------------------------------------------çalışmaya devammmmm
codulu--------------------------------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
muyom---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz

mucar1988-----------------20 temmuz
comlicated-----------------------------------------çalışmaya devam(acil şifalar)
Cim-------------------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.

PrinceSSss ---------------------26 temmuz [/B]J
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

kusura bakma PrinceSSss mucar kız sende bizdensin

Son düzenleme:

Insallah cnm insallah adetin guzel bir nedenden gecikir ve testi yapinca cokk mutlu olursun

evettttt pişti olucaz bu ay:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…