Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

hep mutlu ol canim evet esinin siniri bence siqaradan olmus cunki kullanan biri icin zor olur diye dusunuyorum sende bebekden vaz gecmeye calisma sakin calismalara devam :103:

doktoru ihmal etme canım, benim günümde hiç şaşmaz, dediğim gibi yine beni şaşırtmadı ve 20 sinde geldi. 28 günde bir oluyorum. hiç ağrım sızım yok, şimdiye dek eşimle birlikteliklerimde hiç acı hissetmedim. mantar... vs. hiç bi şeyim yok. ben sadece burda gördüğüm için, hamilelikten önce yapılması gereken bazı testler varmış, hormonal değerler falan, regl iken yaptırman lazım. reglin 3. günü gidiyorsun.burda gördüm okudum bunun üzerine gittim, herhangi bir şikayetim yoktu,ve olmamasına da takılmıyordum. geçen ay gittim yaptırdım ve fsh değerim 12,7 çıktı. bunun 10 un altında olması en güzeliymiş. ben pazartesi günü yeniden gidip kan vereceğim, kullandığım ilaçların etkisi olmuş mu yada ne kadar etkilemiş onu görmek için. dozunu arttırabilir veya aynı ilaca devam ettirebilirmiş doktor. bakalım nolacak.

yanlış anlamanı istemem elbette hiç bi şekilde bence sende yaptır.

4 aylık evliyken böbrek kumu döküyo gibi sancılarım oldu, özel hastaneye gittim kist varmış, tek problemim o oldu şimdiye kadar. ilaç verdi kullandım kontrole gittim aşırı derece de küçülmüş regl döneminde tamamen erir gider dedi doktor, reglden sonra kontrole gelirsin dedi, bende her zaman özele gitmek maddi olarak yük olduğundan devlet hastanesine gittim kontrole, anlattım durumu doktora, herhangi bir problemim kalmamış ultrasona falan girdim. ardından da doktora 4 aydır evliyiz korunmuyoruz ama çocuk yok dedim, ultrasonla muayene etti tekrardan herhangi bir sorun yok zamanla olur diyip gönderdi beni. tahlil falan yapmadı yada işte reglin 3. günü gel kan değerlerine bakalım da demedi, belki dese daha önce anlaşılacak ve şimdiye hamile olmuş olurdum. ne zaman öğrendim böyle bi şeyi o zaman gittim doktora ben. oda sadece tesadüf....

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun canim umarim hic bir sorunumuz cikmadan hamile kaliriz sende kotu dusunme monepoz diye sakin haaaa
umarim tez zamanda gelir bebelerimiz
ben hormonal test yaptirdim canim 3 kez ilkinde prolaktinim yuksek cikmisdi 2 de az dusmusdu 3 de cok normal dediler
bu sefer de doktora gidince yine yaptiracagim
esimdede sorun yok Rabbime sukur hersey yolunda ama bebeyim biraz bekletdi bizi

mucar1988 çok üzülme, bi daha ki aya inşallah...

hatibi aramıza hoş geldin,

ve hepinize iyi akşamlar, benim midem cidden durcak gibi değil, hem test negatif hem utanmadan halaaa bulanıyo

Canım bulantı idrar yolları iltihabından da olabiliyor aklında olsun. Bol su icmeli ve doktora gitmelisin. Yaşayan bilir belirtiler gebeliği andırır o yüzden kafa karıştırır pis mikroppp

Aramıza yeni katılan hanımlara da Kocaman'dan bir hosgeldiniiiiiizzz! :)

bende öyle bir ihtimal düşünmek istemiyorum ama şöyle de bir durum varmış. neymiş nsıl bi hormonmuş bu diye google amcaya sordum ve bana;

"FSH hormonu farklı aylarda dalgalanmalar gösterebilir. Örneğin bir ay adetin 3. gününde yapılan ölçümde FSH değeri kötü yani yüksek çıkabilir, 1-2 ay sonra adetin 3. günü yapılan ölçümde FSH değeri düşük çıkabilir. Bu durumda araştırmalar göstermiştir ki yüksek (kötü) olan değer geçerlidir. Yani bu hastalarda hamilelik şansı düşüktür ve 1-2 ay sonra yapılan tekrar ölçümlerinde FSH düşük bile olsa hamilelik şansının arttığını göstermez. "
"FSH değerini düşürmek mümkün müdür?
Bazı hastalar hamilelik şansını arttırmak için FSH değerini düşürmek için neler yapılabilir gibi arayışlara girebilmektedirler. FSH yükselmesi yaşla birlikte yumurtalık rezervindeki azalmayı ifade eder ve yaşlanma gibi bu da geri dönemez. Yaş ilerledikçe kadında yumurta sayısı ve kalitesi azalır ve hiçbir ilaç veya tedavi (veya bitkisel yiyecekler, içecekler, çaylar) yumuta sayısını ve kalitesini tekrar düzeltemez. Bu durumda yapılması gereken FSH'yı düşürmeye çalışmak değil, daha da yükselmeden tedavi ile gebelik elde etmeye çalışmaktır. Bunun dışındaki uğraşlar hastanın vakit kaybetmesine ve FSH'nın geçen sürede daha fazla yükselmesine neden olacaktır."

yani bu şu demek oluyormuş, sanırım benim doğal yollarla gebiş olmam çok mümkün görünmüyor. ben pazartesi doktorumla ayrıntılı bi konuşup gerekirse en acilinden bi tüp bebek merkezine gitmem gerekiyor hakikaten.

beterin beteri olduğunu düşünüp çok umutsuzluğa kapılmamalıyım sanırım. neyse kızlar, akşama iftara misafirlerim var, ben burda lafa daldım. bol bol dua edin benim için.

sagol canim ama ben adet oldum simdi gordum cok uzgunum tamda gununde geldi cok uzuldum
cok sagol yuserencim artik umudumuz sana kaldi Allahin izniyle temmuzda 20 de sen kalirsin hamile beni 18 agustosa ekleyin cok uzgunum

canımm olsunn inankii bebişlerinn zamanı varr allah isteyince oluyoo napalımm üzülmenii istemem..
gelecek her ayy bizlerin umuduu değilmiydii önümüzde yepyenii dopdoluu bir ay daha varrr kısmettt allahın takdirii sercemimmm

ayyy gerçekten mii o zman şimdidenn saldırmıyımm ben olsun alırsam alırımm bebekk var dieee vallaa dikkate alıcamm bu uyarınıbakalımm artık hayırlısıı bi kalp atışını duysaydık bebişiminnn :26: gerisii kolayy

sago canim desteyin icin sen nasilsin bakem meleyin nasil?
dun Ruyamda test yapmisdim inanin cifti cizgini gormusdum ama hayatda gormek kismet olmadi bugun

sago canim desteyin icin sen nasilsin bakem meleyin nasil?
dun Ruyamda test yapmisdim inanin cifti cizgini gormusdum ama hayatda gormek kismet olmadi bugun

iimiş canımm bugün dr gittikk keseyii gördümm doktorr risk var diooo bakalımm artık ama yüzde seksen ii dedii
hayırlısı artıkk cuma günüü tekrar gitcez canımm keşke gerçek olsaydıı ben rüyamda çocuk emziriyodumm daha ilk acemiydimm çocuk kendiliğinden emmeye başlamıştıı aman dedim adet olmuştum tersine çıkıyoo meğersem gerçekmişş inankii rüyada daa çıkıyooo

masallah masallah
iyi olsun hep meleyin canim bak gelecek yigenime iyi bak kizarim ha yoksam
kalp atisinida duyarsin Allahin izniyle
evet canim senin ruyan guzel Ruyaymis ama benimki pskolojikde ola bilir diye dusundum
kismet canim insallah bebegim bekletmez annesini babasini cokda erken geli verir

innşş canımmm inşş bekletmezzz süprizz yaparrr
o da biliyo annesinii babasınınn beklediiinii amaa alah ne zman gönderirse
inşş kaderinde tez zmandaa bebişin vardırr sercemmiimmmmmmmmmmmm

canim Allah isterse her ne olur olsun vericekdir dualarimiz seninle hic umudunu kayb etme Allah yardimcin olsun

innşş canımmm inşş bekletmezzz süprizz yaparrr
o da biliyo annesinii babasınınn beklediiinii amaa alah ne zman gönderirse
inşş kaderinde tez zmandaa bebişin vardırr sercemmiimmmmmmmmmmmm
Allah razi olsun incimmmmmmmmmmmmmmm hamile duasi cabuk kabul olur
dualarin icin cooooooooooooooook sagol Allah meleyini korusun incimmmmmmmmm

Bu ay cok calisiyoruz kizlar durmak pes etmek yok inancimizi kaybetmeden her an bebislerimz gelecekmis gbi hadi <3

Bu arada bebeğinin muhtemel doğum tarihi çok ilginç :) Şaka mı yapacak size

bu arada bebeğinin muhtemel doğum tarihi çok ilginç :) şaka mı yapacak size

Orasını bilmem ama zaten gelişii çok ilginççtii mucizeminn adetin üstüne geldiği içinn doğumunda daaa bi süpriz olabilir yanii zaten 2 nisan nikahh yıldönümümüz resmi olarak Olabilirrrr çok güzel olur biizm içinn yaniii

kızlar benımde 23 unde dogum gunum var ıns ben de hamıle olurumda benım ıcın de hedıye olur :26:batım 21 yada 22 ama sankı sımdıden adet olacak gıbıyım korkuyorum stres yapmayın dusunmeyın dıyolar ya ımkansız gıbı bısey

Amaaya canım benim umutsuzluğa düşme Rabbim yeter ki ol desin hem bak adetlerinde maşallah çok düzenli olacak inşallah bebişlerimiz. Hz Zekeriya nın duasını oku. Sercem kuzum üzülme herşey güzel olacak bol dua edelim inşallah. Kızlar bu arada bende 28 de bir olurum hiç sekmezdi ama kırmızılar gelmedi belim çok ağrıyor inşallah bebeğim gelir, sabaha kadar bişey olmazsa test yapacam. Allah hepimizin gönlümüzden geceni hakkımızda hayırlı kılsın. Rabbim gönlümüzden geceni bilen sensin ol de olu versin. Aminnnnn

Son düzenleme:

canım o dua neydı hatırlatırmısın merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…