Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Kızlar sabah kalktım test yaptım 5 dk da bir baktım bi saat beklettim gölge bile yok adette olmadım belimde düne göre daha az ağrı var ben ne yapacam bilemedim beklemekten başka çare yok galiba :'(

gunayydddııınnnn anne adayları veeee aday adaylarıııı
ben gırmeyınce topıge hamıle haberı gelıyor totemmı yapsam bundan sonra acep
kızzzz codulluuuuu gelmıs bebısın ıkı halay cekelım barıtebrık edıyorum senı allahım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın i

nsallaahhh
teyyy teyyy tey:119::119::119::118::118::118:

gelıyorum kımse yok topıcte gıdıyorum kaynatıyosunuz valla ben arkadaslar ovulasyon testlerıme baslıyorum bugun gazam mubarek olasheddınde dedıgı gıbı pes etmek yokkkk
kızzz arzum naptın devammı testlere nasıl gıdıyo
benıncı ıyı bakıyosun dımı yıgenımıze
yusraeren bekleyecegız sekerım bu kadar sabrettın bırazda daha gayret ınsallah senınde guzel haberın gelecek
amayaa umıtsız olma tatlımm rabbım ol dedımı tamamdır yerı gogu yaradan rabbım ısterse olmaz dıye bırsey yok dualarımız senınlede
dıger bekleyen arkadaslarda guzel haberler alır ınsallahh

evett teyzesi bebişşş ii.ii bakıyomm naaappıımmmm meccbuurrrr bakıyoommm onaa duruyoo öleeeikide bi ultrasonn kağıdına bakıyomm minnacıkk noktaa
arkadaşımızdann haberr geldiii bileee vallaaa maşallahh arka arkayaa ne kadarr çok oldukk allahh bozmasınn devamıı gelir inşşş

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
merakla bekliyoruz sonucunuuuuuu....

dün öyle canım sıkıldı tabi okuduğum şeylerden sonra bugün daha iyiyim kızlar, ayrıca yazan herkesin teselli cümlesindeki her bir harf için teşekkürler. sadece gönül istiyo ki, herşey en doğalından ve çabucak olsun ama yapcak bi şey yoksa da tedavi olunacak, Rabbim eğer ki nasip ederse ondan sonra da bu göbekde bebekle buluşur elbet

Kızlar sabah kalktım test yaptım 5 dk da bir baktım bi saat beklettim gölge bile yok adette olmadım belimde düne göre daha az ağrı var ben ne yapacam bilemedim beklemekten başka çare yok galiba :'(

Canım sıkma canını. Ya ben böyle kaldım testte negatif çıkıyorsa gebelik olabilir mi ilk defa gecikti perşembeye kadar bekleyeyim olmazsa doktora gideyim demi? kist mi oluştu acaba ne bileyim kafamda bi sürü soru var

Son düzenleme:

canim bekle istersen bazilarinda 3-4 gun sonra gebelik oldugu gosyeriliyo olmazsa kanda baktir insallah bebeyin seninledir tutunmusdur annesine

Ben bu ovulasyon testlerini anlamdm kizlar ya 2.cizgi hemen cikmiyor daha sonradan belirginlesiyor bu normal mi hemen mi cikmasi gerekiyor :s

canim bekle istersen bazilarinda 3-4 gun sonra gebelik oldugu gosyeriliyo olmazsa kanda baktir insallah bebeyin seninledir tutunmusdur annesine

mecbur bekleyeceğim canım. inşallah tutulmustur Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Aminnnnnnnnnnn

KIZLARR BEN BİR GÜNN HEP ABDESLİ BUU DUAYI 500 KEREE TESBİH ÇEKEREK HER SEFERİNDE EUZU BESMELE ÇEKEREK OKUMUŞTUM BUGÜN AKLIMA GELDİİ SİZLER İÇİN YAZMAK İSTEDİM TABİİKİDE HER DUA SEVAPTIR AMA BEN BU DUAYI OKUMUŞTUMM

3 ihlas 1 fatiha surelerini okuyup peygamber efendimiz Muhammed Mustafa(s.a.v) ve ailesine,ashabına,Hızır ve İlyas a.s lara şehitlerimize,evliyalara ve bütün peygamberlere bağışlanır.Daha sonra aşağıdaki vird 500 kere okunduktan sonra Allahtan ne istenirse istensin yine onun emri ve izniyle isteği yerine gelir inşallah
okunacak dua budur:
İnne rabbi kariybün muciybun.
İnne rabbi latifün lima yeşa.
İnne rabbi lesemiu,d-dua
İnne rabbi leğaniyyün kerim.
İnne rabbi rahiymün vedüd
Amin. ALLAH KABUL ETSİNİNŞALLAH BEBİŞLERİNİZE KAVUŞURSUNUZ

Son düzenleme:
kızlar ben de adet oldum bugün....(((
kismet canim gelicektir bebeklerimiz tez zamanda uzulme bitanem
kiz ne guzel bak bunu bende yapicam sozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.Allah senden razi olsun
incim benim adetim cok az geliyo herzamankindan az geliyo hep cok gelirdi ama bu sefer az sol tarafimda adet oldugum gunden yani dun birde ondan 1 hafta onceye kadar agriyor dun uyuyamiyordum agridan yani ayagimi cekiyo sanki agri kist olurmuki acaba?1 haftadir var orda agri.kist olunca adet tam vaktinde gelirmiki? ne oldu bana acaba?:26:

canımm inşş hayırdırr umutlandırmak istemem ama benimde adetim az gelmiştii sağ tarafımda ağrıı vardıı sürekli ama öyle uyutmıcak kadarr değildii :26: . Bilemiyorum kii sen bi doktora gözüksenn inşş kist değill aman amann allah korusuunn :26:

Kizlar merhaba.nasilsiniz?canlarim son 3,4 gundu sol kasigim hafif hafif yatagdan kalkdigimda,asagi eyilende agriyor neden olur acaba.sizde de oluyormu.

Benim kirmizilarda geldi...zaten negatifi gördükten sonra sasirmadim.ama insan bi umut belki diyor işte. Neyse gelecek aya sarkti umutlar...

günaydın kızlar :) hamile olan ya da olmayı bekleyenler..bişey soracağım. benim göğüslerimde inanılmaz bir ağrı var koltuk altıma doğru olan kısmıyla alt kısmı..bi de son 2 gündür her iki göğsümde de aynı kısımda 1 er damar belirginleştiğini farkettim.aslında eskiden var mıydı yoksa inceleyince mi farkettim bilmiyorum. eger göğüslerinde böyle farklılıklar olan varsa bu renk farklılıkları çok mu belirgin yoksa bikaç yerde yeşerme şeklinde mi oldu?

günaydın kızçeler,,

Amayaa, Serçem, Hatibi, Cİm moralinizi bozmayın arkadaslar. nazlı bebişler gelecek bu ay merak etmeyin.. Valla hepinize dua ediyorum. Herbirlikte geçireceğiz hamileliğimizi İyişallah. Sonra teker teker doğuma gircez. Çalışmalara devam
Yusraeremcim sen bana bence hamilesin demiştin. O gun kan testine gitmiştim senden etkilenip:) Bence sende hamilesin canım ama idrarda erken cıkmıyo zaten. Kan testi yaptırabilsen cıkar. Ama yinede bekle istersen. Sonra cinsin biri düşük gebelik der kapatır telefonu düşünür durursun ne dedi acaba diye

Çok teşekkür ederim canım benimm. Toteminide baska turlu yap. Oyle uzun zaman gelmemezlik yapma bakıyım:128::128::128::128::128:

hmmmm evett ben bunu bilmiyordum çok sağolun iyi oldu bunu öğrendiğim teşekkürler:)

Benim göğüslerimde kocaman kocamn oldular. Dokununca agrıyolar sadece. Ama her damarı görebiliyorum artık Ama eger hamile olmadıgını öğrenirsen doktora git canım. İyişallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…