Temmuzda hamile kalmayı planlayanlar(inşallahhhh)

canım öncelikle hoşgeldin.
belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyor, test yaptır bence ama kan testi yaptır garanti çıkar..idrarda çıkmayabilir regli gününün geçmesi lazım.
inşallah buradan hamilelik haberini alırız canım..Allah gönlüne göre versin.

bnm 25 gunde bir düzenli yanii bu ay da denedik olmadı bugun adet oldum maalesef( aslında çok da hevesli olup çok üstüne düşmek de ii olmuyor insan sonra hayal kırıklığına ugruyor ne zaman Allah nasip ederse o zaman olacak hepimiz için hayırlısı olsun inşşşş...geç olsun güç olmasınnn

Son düzenleme:
kızlar benımde 5 gün geçti.gebelik tesi yptım evde bugün negatif çıktı acaba hamile olma durumum varmı kan testide yaptıracağım ama.böyle durumu olupta hamile olan varmı?bu ay ilk defa korunmamaya basladık

selam kizlar...

ben almanya dan katiliyorum araniza..temmuz artik gec oldu ama insallah agustosta hamile kalirim.
biz yeni basladik calismalara :) ben haziran sonu korunmayi biraktim. normalde döngüm 21 gün, ama hap kullanirken 28 gündü.simdi hapi biraktiktan sonra bir ayin icinde iki kez hastalandim. o yüzden yumurtlama günümü pek bilemiyorum. bugün adetim bitti. bizde birer gün arar ile calisiyoruz ::
Allah isteyen herkese verir insallah!

merhabalar;

bende 6 aydır bebek istiyorum eşimle maalesef bu tarihe kadar hep ovulasyon yana yumurtlama zamanlrını tahmin ettiğim dönemde dikkat ettik en son ovulasyon testi aldım tahmin ettiğim 17.günümde çift çizgi çıktı denedik ama regl olacağim ve çok üzgünümadet belirtilerim başladı ne yapmayalım şaşırdım doktora gitmek için erkenmi gitmek de beni çok korkutuyo açıkcası bir sürü sorun çıkartıolar insanın morali daha bozuluyo.ama bende kist gibi herhangi bir şey yok onu biliyorum.akıl fikir verin arkadaşlar moralim çok bozuk..

merhaba bende tedaviyle bir bebek sahibi oldum 2. için tedavi görüyorum.. yaşınız kaç bilmiyorum ama tedavi için 1 sene kadar uraşmış olmanız gerekiyo genelde bir sene sonunda olmazsa ilaç vs deniyolar..

Kızlar varmı bu ay gebe kaldığını öğrenen.Duygularını merak ediyorum.Benim adet 10 ağustos şu bekleme işi beni delirtmek üzere.Keşke hemen anlayabilsek

ha bide şu var şu kasıklarımdaki batmalar yumurtlamadan dolayımı.dün sol tarftaydı bugünde sağda:44:.Arada bir sancı giriyo fena bide feci gazlıyım bu aralar.Sizce yumrutluyomuyum?

herkese merhabalar, kadinlar kulubunu bayadir takip ediyordum ama daha yeni uye oldum. insanin bu en mahrem derdini dertdaslari ile paylasabilecegi cok guzel bir ortam var burada. malum biz de bebegimiz olsun istiyoruz. marttan beri iste 5 aydir korunmuyoruz bakalim ins en kisa zamanda hamile kalabilirim. temmuzda da olmadi benim icin. bu ay ovulasyon test kagitlarindan aldim bakalim. gecen ay vucut sicakligini olcerek yumrtlama gununu hesaplamaya calismistim ama o pek calismadi. bu ay bir de yaki deneyecegim. haydi bakalim rast gele :) sevgilerimle..

ha bide şu var şu kasıklarımdaki batmalar yumurtlamadan dolayımı.dün sol tarftaydı bugünde sağda.Arada bir sancı giriyo fena bide feci gazlıyım bu aralar.Sizce yumrutluyomuyum

cvp verecek yokmu iğneler batıyo adetim 10 ağustos?????

slm bende 9 aydır bebek beklıyorum en son adet tarıhım 4 temmuz persembe gunu doktora gıdecegım acaba doktor kan tahlılı yaparsa kan da bellı olurmu bugun ıtibarıyle hesaplayınca 3.hafta 1.gunluk doktara gıttıgımde 3.hafta 3.gunluk olur acaba kanda bellı olurmu onu sorayım dedım

Temmuz ayını da maalesef fiyaskoyla tamamlıyorum. Artık Ağustos ayına bakıcaz. Bu ay olmasını çok istedim bende eşim gibi neyse artık durmak yok yola devam

slm kızlar ben bu ayın 17 sinde catlatma iğnesi vuruldum 18 ve 19 temmuz da ilişki önerdi doktorum belim ve kasıklarımda aşırı ağrı var doktorum bende kan pıhtılaşması oldugu icin ilişkiden 10 gün sonra test yap hamileysen gel demişti cok korkuyorum 10 gün de belli olur mu bi bilginiz var mı. bu arada 2 yıllık evliyim be rabbim nasip ederse ilk bebişim olcak allahım isteyen herkeze nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
Selam hanımlar

Bu ay hamilelik haberi alamdık galiba kimseden. Bende de bişey yok galiba adet günüm 31 temmuz ama olucam galiba.kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Bu ayda olmadı maalesef...ben artık vazgeçtim..

Selam hanımlar

Bu ay hamilelik haberi alamdık galiba kimseden. Bende de bişey yok galiba adet günüm 31 temmuz ama olucam galiba.kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Bu ayda olmadı maalesef...ben artık vazgeçtim..

ne zaman başladınki?vazgeçmek olmaz hemen öyle...ben de hissetmiyorum...benim de bat 1 ağustos.her ay elimde tomarla test oludu.bu ay onuda almadım...

Her ay kendimi kontrol etmekten vazgeçtim. Acaba hamilemiyim değilmiyim göğüslerim şiş mi, kasıklarım batıyormu yok yok bir değişiklik yok değilim sanırım, aa belki de belirti olmazz aniden oluverir, midem de bulanmadı belki adetim geçince bulanır falan filan derken bir bakıyorum regl olmuşum. bu gibi git gellerden kendimi dinlemekten vazgeçtim.

valla al benden de okadar...her ay aynı şeyler bakıyoırum adet olmuşum.heycan yaşıyorum günlerce bir bakıyorum kırmızı kart yine yemişim...ama elde değilki merak işte merak ediyorum...bunları yazıyorum ama bak şimdi yarın adet gelecekmi diye düşünmeden edemiyorum.dedeiğin gibi hiç bir belirtimde yokbu aradada sen adet oldun mu?

Son düzenleme:

Henüz olmadım bugün olmam gerekiyordu bekliyorum bakalım. Sanırım sıcaklar etkiledi ondan gecikti. Seninki yarın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…