merhaba bende yeni üye oldum konunuz dikkatimi çekti çünkü bende bu ay hamile olmak istiyorum. 2 yıllık evliyim ve eşimle artık bir bebeğimiz olmasına karar verdik bu ilk ayımız regli günüm 21 temmuz çok merak ediyoruz.bende bulantı, göğüslerde hassasiyet şişkinlik,halsizlik birde karnımda şişkinlik var ama bunlar bulantı hariç hepsi adet başlamadan da oluyordu acaba ne yapsam diye düşünüyorum yarın gebelik testi alıp yapsam çıkarmı sizce yada bir öneriniz varmı
hımm acaba sizin adetiniz mi düzenli değil ondan mı 4-8 arası çıktı düzenli ve 30-32 gün arası sürüyorsa 8-14 daha mantıklı tabi.
İnşallah canım isteyen herkesin olur, ben öyle çok hevesli değilim de eşim çok istiyo ona üzülüyorum.
merhabalar;
bende 6 aydır bebek istiyorum eşimle maalesef bu tarihe kadar hep ovulasyon yana yumurtlama zamanlrını tahmin ettiğim dönemde dikkat ettik en son ovulasyon testi aldım tahmin ettiğim 17.günümde çift çizgi çıktı denedik ama regl olacağim ve çok üzgünümadet belirtilerim başladı ne yapmayalım şaşırdım doktora gitmek için erkenmi gitmek de beni çok korkutuyo açıkcası bir sürü sorun çıkartıolar insanın morali daha bozuluyo.ama bende kist gibi herhangi bir şey yok onu biliyorum.akıl fikir verin arkadaşlar moralim çok bozuk..
ha bide şu var şu kasıklarımdaki batmalar yumurtlamadan dolayımı.dün sol tarftaydı bugünde sağda.Arada bir sancı giriyo fena bide feci gazlıyım bu aralar.Sizce yumrutluyomuyum
Selam hanımlar
Bu ay hamilelik haberi alamdık galiba kimseden. Bende de bişey yok galiba adet günüm 31 temmuz ama olucam galiba.kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Bu ayda olmadı maalesef...ben artık vazgeçtim..
Her ay kendimi kontrol etmekten vazgeçtim. Acaba hamilemiyim değilmiyim göğüslerim şiş mi, kasıklarım batıyormu yok yok bir değişiklik yok değilim sanırım, aa belki de belirti olmazz aniden oluverir, midem de bulanmadı belki adetim geçince bulanır falan filan derken bir bakıyorum regl olmuşum. bu gibi git gellerden kendimi dinlemekten vazgeçtim.
valla al benden de okadar...her ay aynı şeyler bakıyoırum adet olmuşum.heycan yaşıyorum günlerce bir bakıyorum kırmızı kart yine yemişim...ama elde değilki merak işte merak ediyorum...bunları yazıyorum ama bak şimdi yarın adet gelecekmi diye düşünmeden edemiyorum.dedeiğin gibi hiç bir belirtimde yokbu aradada sen adet oldun mu?
herkes aynı durumda desenize
bat 2 ağustos
yine bir ümit bekliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?