Merhaba arkadaşlar...Bende Allahın izniyle Temmuzda doğum yapacağım; benide listenize dahil eder misiniz? Allahım hepimizin yardımcısı olsun..!
1 yıl olacak öylemi ne kadar çabuk geçti ama yaşarken sanki hiç geçmiyor gibiydi. bu sayfaya ilk yazdığımda içim öyle kıpır kıpırdıki yazacak anlatacak çok şeyim vardı. şimdi benim sizlere anlatabileceğim hiç birşey yok ama sizleri merak ettiğim için doğum haberlerinizi alabilmek için giriyorum. bence bu topik üyeleri şanslıydı içimizden bir çoğu hamile kaldı bebeklerine bile kavuştu. ve en önemlisi aramızdan ayrılanlar olsada 1 yıldır topiğimiz devam ediyor. inşallah bizlerede rabbim nasip eder bi bakmışız bir dahaki temmuzlara ya hamile olurmuşuz yada bebeklerimiz kucağımızda ne güzel olur demi? şimdi hayalimizde bir gün gerçek olacak inşallah.sizleri seviyorummmm
inşallah sizde seneye benim gibi aç kalırsınıııız..
çayı sabah 8 de demleyip 12 de içersiiniz inşallah........
iki bebeği birden bacağınız da sallarsınız inşallah................
gece 1 de yatıp sonrada 2 de 3 de 4 de 5 de 6 da bebek doyurup 7 de kalkmak zorunda kalırısınız inşallah.....
bir elinizde biberon kucağınızda bebekle yatğın üzerinde oturuken uyur kalırısınız inşallah.....
uykusuzluktan ağlayan bebeği bırakıp ağlamayana zorla meme vermeye kalkarsınız inşallah
beni ağlattın ablacım senağlamasenağlamasenağlama canı gönülden amiiiin diyorummmmm... sen böyle dua etmeye devam ettt ben razıyım uykusuzluğuda aç kalmaya da.. keşke yakın olsam gelirim yardımaa büyük bir zevkle hemde...
amaaaannnnnnnnnnnnn dogru düzgün cevap da yazamadım.......................
selamünaleyküm annişler ve anne adayları...................
ya kızlar bu doktor bana adetin 21. günü gel.........rahmi uyaralım dedi...........bende hocam o ne dedim.cocultur gibi bişeymi dedim.oda evet öyle ikiside aynı.istersen gel cocultur yapalım dedi........
benim iyice kafam karıştı...........ne yapacagıda tam belli degil sadece gel diye çagırıyomuş gibi geldi bana.............
bu rahmin uyarılması ne demek bileniniz varmı??????
selamünaleyküm annişler ve anne adayları...................
ya kızlar bu doktor bana adetin 21. günü gel.........rahmi uyaralım dedi...........bende hocam o ne dedim.cocultur gibi bişeymi dedim.oda evet öyle ikiside aynı.istersen gel cocultur yapalım dedi........
benim iyice kafam karıştı...........ne yapacagıda tam belli degil sadece gel diye çagırıyomuş gibi geldi bana.............
bu rahmin uyarılması ne demek bileniniz varmı??????
AYYY KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜER EDERİM..............
gelincik biliyormuş .........artık az çok bi bilgim var ama artık ben eskisi kadar cesur degilim tedavi konusunda...........hadi hemen gidelim başlayalım falan diyemiyorum............tekrar o süreçler falan ............düşünmesi bile yorucu yaaa......
bende aynı senin gibiyim. tedaviye başlamaya cesaretim yok ama bi taraftan da araştırmadan düşünmeden edemiyorum. insanın aklından hiç çıkmıyorki sen çıkarsan bile başkası sağolsun hatırlatıyo zaten. Rabbim sabrımızı, gücümüzü artırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?