nazime ve sıla gece gündüz dua ediyorum sizler için bende ikinci tedavime başlıycam inş yaza hepimiz için dualar ediyorum zor bir süreç ama bizimde imtihanımız böyle napalım inş en kısa zamanda gül kokulu bebişlerinizi kollarınızda bulursunuz hatta ağlamalarından bunalırsınız inş çok öpüyorum sizleri benim kızımn 1 yaşını kutladık tabi erken doğduğu için 1 yaşında değil aslında ama olsun kayra senin bebişler nasıl benimki yürümeye çabalıyor şu aralar daha var ama tay tay duruyor çok şükür emekleme yok ama olsun ikinci tedavime başlıycam yaza bana dua et cnm kayracım amanda mihriban sizler nasılsınız
gelincik hayırlı olsun cnm şimdiden dualarımız kabul oldu hepinizi çoook öpüyoruz hiramla hep dua ediyoruz:80::80:
yok yanlış anlatmışım herhalde........ben çocuk istemiyorumda degilim...tedavi olmak istemiyorumdayım.......yani o igneler kan aldırmalar muayene toplama falan filan işte...........hiç birini yaşamak istemiyorum...........yoksa bebegim olsun çok istiyorum...ayyy yazarken bile bana ne kadar uzak geldi o kelime.(bebegim)......(ablacım yaaa baksana hiç olmıycak galiba bu iş de ben ondan böyle hissediyorum)
kızlar hepinize selamlar tüp bebek için muayene randevusu almıştım ama bugün hamile olduğumu öğrendim Rabbime bin şükür hepinize dualar ediyorum çok seviyorum sizleri ilk sizinle paylaşmak istedim :2:
kızlar hepinize selamlar tüp bebek için muayene randevusu almıştım ama bugün hamile olduğumu öğrendim Rabbime bin şükür hepinize dualar ediyorum çok seviyorum sizleri ilk sizinle paylaşmak istedim :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?